Aman abla boşuna sinirlenme kendi kendine boşver. Benim babamda öyle her ramazanda bi kavga dövüş kesin çıkar sağolsun hepimizin ramazanını mahvederdi bekarken Ramazan yaklaştıkça stres olur üzülürdüm evlendim rahatladım ama annem kardeşim hala aynı şeyleri yaşıyorÇok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin benim eşimde anlayissiz malesef bu aksam da biz tam iftar vakti tartıstık bugun bizim buranin pazari eve çikmadan aliş verisimi yaptim eve çiktim yemegim vardi yanina yesil mercimek
çorbasi yaptim mutfagı topladim oglum isten geldi sicak pide almis anne canım sucuk yumurta istedi dedi onu hazirladim iftara yakin yapmak için bi yandanda sofrayi kurmaya calisiyorum baktim surahi bos esimde icerde yatiyo kalk bi zahmet sende sulari dolduru ver dedim. Tamam diyo ezan okunacak dedim basladi bagirmaya bende gormuyomusun yetistiremiyorum bi su doldurmakta ne var diye bende bagirdim. Oruc oruc tepemi attirdı . Halâ sinirliyim ona
Afiyet olsun fincanın çok tatlıııı
Haklıymışız o zamanTabakları yeni aldım iftardan önce yıkadım geri kalanda iftar öncesi yıkandıbi küçük tencere iftar sonrası
Uçuyorum mutfağaMutfak toplu
Elde yıkanacaklarım çoktu.
Kahve yapacağım, eşlik eden olursa gelsin
Tenk yuuAfiyet olsun fincanın çok tatlıııı
Kop gel Penyez, daha sıcak, bekliyommUçuyorum mutfağabende kahve yapayım geliyorum
Canım sıkma canım bugün bende iftar koşturması içinde ev ahalisine seslendim şu suları doldurun dedim o dedi ne bu dedi ne bende lazım değil ben doldururum dedim.Çok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin benim eşimde anlayissiz malesef bu aksam da biz tam iftar vakti tartıstık bugun bizim buranin pazari eve çikmadan aliş verisimi yaptim eve çiktim yemegim vardi yanina yesil mercimek
çorbasi yaptim mutfagı topladim oglum isten geldi sicak pide almis anne canım sucuk yumurta istedi dedi onu hazirladim iftara yakin yapmak için bi yandanda sofrayi kurmaya calisiyorum baktim surahi bos esimde icerde yatiyo kalk bi zahmet sende sulari dolduru ver dedim. Tamam diyo ezan okunacak dedim basladi bagirmaya bende gormuyomusun yetistiremiyorum bi su doldurmakta ne var diye bende bagirdim. Oruc oruc tepemi attirdı . Halâ sinirliyim ona
Bende çay içiyorum çay olur mu ?Tenk yuu
Kop gel Penyez, daha sıcak, bekliyomm
Bayılırım
Benim kahvem hiç böyle köpüklü olmuyor ama
Mesele sulari doldurmasi deilki canım benim canımı sikan şey ben koştururken onun rahat rahat yatması beni hiç umursamaması insan bi gelir bakar bu kadın napiyo masaya bi bardak koy bi kasık yani yardimci olmaya çaliş ben kadınım diye kölemiyim bu kadar anlayissizlık olmazCanım sıkma canım bugün bende iftar koşturması içinde ev ahalisine seslendim şu suları doldurun dedim o dedi ne bu dedi ne bende lazım değil ben doldururum dedim.
Boşver bırak su da geç kalsın
Bende aynı tadı alamıyorum canımBayılırımmakine kahvesinden aynı tadı alamıyormuşum gibi geliyor nedense
Kısık ateşte ve karıştırmadan pişirmeyi deneBenim kahvem hiç böyle köpüklü olmuyor ama
Hepimize afiyet olsunOh ne güzel afiyet olsun
Bu mesajım 10.000 miş
Bu arada fincanım 14 yıllık. arkadaşım ev hediyesi almıştı. Severek kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?