İftara davetliyiz yazmıştı gündüz
2 kase, 2 yemek tabağı, salata tabağı, 2 bardak, 2 şer çatal kaşık, 2 tane de hurma zeytin tabağı bu kadarızHaklıymışız o zaman
Benim bazen sabahtan bulaşıgım kaliyo iftar sonrasina
Şaşırmam vallaYine uyudu mu naptı sofra başında
Masallah canım en iyisi erken yapınca ınsanin kafasi da rahat oluyor2 kase, 2 yemek tabağı, salata tabağı, 2 bardak, 2 şer çatal kaşık, 2 tane de hurma zeytin tabağı bu kadarızben mutfaktan bi çıksam toplamadan bi daha giremiyorum o anda yaptım yaptım
Seni anlıyorum ve katılıyorum bende benim o çırpınışımı görüp aaa dur bende bunu yapayım demesi istiyorum ama malesef biz bunu baştan böyle alıştırmışız en başından biraz salmak lazımdı üstelik ben yaparım halledirim hepinize yeterim imajını çok çizmişizki aaa bir su mu koyamıyorsun diyolar.Mesele sulari doldurmasi deilki canım benim canımı sikan şey ben koştururken onun rahat rahat yatması beni hiç umursamaması insan bi gelir bakar bu kadın napiyo masaya bi bardak koy bi kasık yani yardimci olmaya çaliş ben kadınım diye kölemiyim bu kadar anlayissizlık olmaz
Aynen canım hata tamamen bende 22 yıldır calisiyorum her seye yetişmeye ćalişt pazar market yemek bulasik temizlik camasir ütü aklina evle ilgili ne gelirse hazir sofraya oturdular hazır cayı içtiler bende artık yoruldum kızim evlenene kadar beraber yapiyoduk bana çok yardımcı oluyo hakkını yiyemem o evlendikten sonra her şey bana kaldi ne eşim ne oğlum hic biseyin ucundan tutmuyolar sadece akşamlari çay yapmayı biraktım mecburen yapiyolar cayı cok sevdikleri icin baska bise yokSeni anlıyorum ve katılıyorum bende benim o çırpınışımı görüp aaa dur bende bunu yapayım demesi istiyorum ama malesef biz bunu baştan böyle alıştırmışız en başından biraz salmak lazımdı üstelik ben yaparım halledirim hepinize yeterim imajını çok çizmişizki aaa bir su mu koyamıyorsun diyolar.
Sana tavsiyem hergün masaya bir şeyi eksik koy ve onlar bunu görsün kalkıp getirsinler
Bugün Bende su meselesinden sonra tuzluğu getirmedim hata tuz yok dedim kalkıp getirdiler
Suyu doldurma bırak kendileri doldursun
Üzme sinirlenme germe kendiniAynen canım hata tamamen bende 22 yıldır calisiyorum her seye yetişmeye ćalişt pazar market yemek bulasik temizlik camasir ütü aklina evle ilgili ne gelirse hazir sofraya oturdular hazır cayı içtiler bende artık yoruldum kızim evlenene kadar beraber yapiyoduk bana çok yardımcı oluyo hakkını yiyemem o evlendikten sonra her şey bana kaldi ne eşim ne oğlum hic biseyin ucundan tutmuyolar sadece akşamlari çay yapmayı biraktım mecburen yapiyolar cayı cok sevdikleri icin baska bise yok
Doğru tabiİftara davetliyiz yazmıştı gündüz
Sesin çıkmıyorAktif Lora
Yine uyudu mu naptı sofra başında
Puh ulan sizeŞaşırmam valla
Çocuklarla babaları başka yere gittiler efserim iftara. yalnız kalamadım bende takıldım bi yere eve yeni giriş yaptımAhiretliğim ses ver hele
Ne iyi yapmışsınPuh ulan sizeuyumadım ama ayakta içim geciyor
Çocuklarla babaları başka yere gittiler efserim iftara. yalnız kalamadım bende takıldım bi yere eve yeni giriş yaptım
O yuzdeeen mutfak toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?