Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haklıymışız o zaman
Benim bazen sabahtan bulaşıgım kaliyo iftar sonrasina
2 kase, 2 yemek tabağı, salata tabağı, 2 bardak, 2 şer çatal kaşık, 2 tane de hurma zeytin tabağı bu kadarız ben mutfaktan bi çıksam toplamadan bi daha giremiyorum o anda yaptım yaptım

2 kase, 2 yemek tabağı, salata tabağı, 2 bardak, 2 şer çatal kaşık, 2 tane de hurma zeytin tabağı bu kadarız ben mutfaktan bi çıksam toplamadan bi daha giremiyorum o anda yaptım yaptım
Masallah canım en iyisi erken yapınca ınsanin kafasi da rahat oluyor

Seni anlıyorum ve katılıyorum bende benim o çırpınışımı görüp aaa dur bende bunu yapayım demesi istiyorum ama malesef biz bunu baştan böyle alıştırmışız en başından biraz salmak lazımdı üstelik ben yaparım halledirim hepinize yeterim imajını çok çizmişizki aaa bir su mu koyamıyorsun diyolar.
Sana tavsiyem hergün masaya bir şeyi eksik koy ve onlar bunu görsün kalkıp getirsinler
Bugün Bende su meselesinden sonra tuzluğu getirmedim hata tuz yok dedim kalkıp getirdiler
Suyu doldurma bırak kendileri doldursun

Selamlar kızlar
Bugün biraz uyumuşum kalkınca
Hemen hızlıca hazırlandik ve ciktik
Mukabele sonrası biraz arkadaşlarla hasbihal
Sonra çıktık
Disarda işlerimiz vardı onları hallettik
Eve geldik ki saat 6 30 olmuş
İftara buzlukta köfte vardı onu çıkardım fırına yanına da patates Allah bereket versin
Sonra çay demledim
Namaz derken
Somdi geç olmadan teravihi kılıcaz inşallah
Mutfak toplu değil ama daginik da sayılmaz
Oglumu uyutup bu günden tatlıyı yapmam lazım
Herkese hayırlı akşamlar

Aynen canım hata tamamen bende 22 yıldır calisiyorum her seye yetişmeye ćalişt pazar market yemek bulasik temizlik camasir ütü aklina evle ilgili ne gelirse hazir sofraya oturdular hazır cayı içtiler bende artık yoruldum kızim evlenene kadar beraber yapiyoduk bana çok yardımcı oluyo hakkını yiyemem o evlendikten sonra her şey bana kaldi ne eşim ne oğlum hic biseyin ucundan tutmuyolar sadece akşamlari çay yapmayı biraktım mecburen yapiyolar cayı cok sevdikleri icin baska bise yok

Üzme sinirlenme germe kendini
Sakin kalmaya çalış fırtınalı havada gemi tamir olmaz sular durulur sakinleşir o zaman onarmalar başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…