Ay bonusSarılıp ağlamak istersen yüzey ölçüm yeterli
Diyorum ya bu hafta ki liste çok ama çok kötü tamam kilo aldım ama bi anda bu kadar kısmak olacak iş değilBakıyorum hani bi öğün diğerinden iyi olsa şuna ne kaldı bee diye gazlayacağım ama yok
Ay bonusağlasam ama listeye uysam keşke hele şu süt ve Chia yani nasıl içeceğimi bilemiyorum kımıl kımıl
Diyorum ya bu hafta ki liste çok ama çok kötü tamam kilo aldım ama bi anda bu kadar kısmak olacak iş değil
Aaa büyüyor muu bilmiyorum kiAkşamdan sütte bekletseydin onlar büyüyor yerdin belki kaşıkla iç gitsin nolcak tarçın falan ekle ya da makine varsa smoti gibi çeksen
Detoks haftası bu hafta dedi de içecek vermedi. Bi salata tarifi var sadece 2 kez yazdı bu haftayaDetoks gibi desem içecek bir şey verdi mi?
Yenisin bu camiada gıyamam chia tohumu ile diyet puding falan yapılıyor.Aaa büyüyor muu bilmiyorum kisütü içiyorum kalanları kaşıkla yiyorum. Makine var aklıma da gelmedi hiç öyle yapmak
Aynen bugün ve yarın tam yapmak istiyorum cuma gitcem diyeSweet bugün tam yap bakalım sütle hiç olacak gibi değilse yoğurtla dene chia kat elma ufak ufak doğra cevizle
Hiç kullanmadım chiayi demedi de valla. Hatta 1 sb süt 2 yemek kaşığı chia yazıyor chiayi yutcam mi diye düşündümYenisin bu camiada gıyamam chia tohumu ile diyet puding falan yapılıyor.
Bunu onun söylemesi lazım beslenme uzmanı olan o
Hiç kullanmadım chiayi demedi de valla. Hatta 1 sb süt 2 yemek kaşığı chia yazıyor chiayi yutcam mi diye düşündüm
Anaaa ne güzel oldu valla yani mantıklı olanda böyle tabiBak şöyle yapmış bu kız katılaşıyor süt onlar şişince.
Tohumun içindeki maddeler açığa çıkıyor jelleşiyor keten tıhumuda aynen
Aaa çok güzel görünüyor
Bak böyle yapıyodum ben de
Dur şimdi koyayım da bari içene kadar şişsin biraz1 saat demiş ama en iyisi 3-5 saat kalınca oluyor.
1 saatte hiç yoktan iyi şişmesi için acaba sıcak su ve ya sıcak sütte çabuk şişirir mi
Çok iştah açıcı geldi banaBu tarifler iyiymiş ilk kez gördüm ve izledim bende mi yapsam
İzleyince canım çekti resmenÇok iştah açıcı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?