Bi sürü izledim canım çekti hahhaha evde hiç yok geçen gün yine bahsi geçti alayım bulunsun dedim şu an bana vacip olduÇok iştah açıcı geldi bana
Nettenmi alıyosun@aysen- mesela salon çiçeklerine solucan gübresi koydum 1 sene de çok büyüdüler çok faydasını gördüm
Nettenmi alıyosun
Bana da artık saçma geliyor ne güzel kültürlerimiz vardı ne zaman bu hale geldi onu anlamadım@MssPARE pariş kolay gelsin guzum nişan varmış bi de ona ne giycem derdi ben olsam ben de sinir olurdumevinizde yapın yani ufak bir şey sanki ejderya
Tıklayınca görünmüyormuş Allah AllahBende bunu beğendimLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Sen vav şeklinde bir yüzük beğemiştin ben onu gördümTıklayınca görünmüyormuş Allah Allah
Benim hep buzlukta olur ordan çıkarırım. Buzluktan çıkarıp tencereye koyarım eriyince pişiriyorum o zaman güzel oluyor. Buzuyla pişince kötü geldi bizeSporumu da erkenden yapicam inşallah
Bide bugün sarma sarmak istiyorum ama bakalım
Pazar günü misafirlerim var o tarihe yakın mı sarsam.hic buzluğa girmeden taze taze mi pisirsem diyorum ama sonra da o günlere kalıp sıkışmak istemiyorum buzluğa girince de biseu olmuyordu sanki yaa dimi
Sonra senin paylaştığını göremedim ben vav yüzüğün her rengini çok beğendimSen vav şeklinde bir yüzük beğemiştin ben onu gördüm
farklımı kopyaladımSonra senin paylaştığını göremedim ben vav yüzüğün her rengini çok beğendim
Tempolu bir sabah oldu
2019lu oğlum, 4 ay kaldı 5 e
Ben bu hafta hiç uyamadım gibi bişey onunkine yaa.
Kahvaltı
Süt + chia
Ceviz
Elma
Ara öğün
Mercimek Çorbası
Salata
Akşam
Bi salata tarifi verdi o
Ara öğün
Ayran
Tamam canım öyle yaparım inşallah sarabilirsemBenim hep buzlukta olur ordan çıkarırım. Buzluktan çıkarıp tencereye koyarım eriyince pişiriyorum o zaman güzel oluyor. Buzuyla pişince kötü geldi bize
Çünkü geçen hafta kilo almışım sıktı bu haftaMaşallahtam ana oğul başbaşa kahvaltı yapacak yaşta
Çok ağırmış listekolaylıklar dilerim
Ben şuan süt veriyorum, yoksa bende istiyorum diyeti, fazla kilolarım var
Kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?