- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.137
- 598
Aaah ah ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu bende emzirirken kilo almadım hatta verdimÇünkü geçen hafta kilo almışım sıktı bu hafta85.4 düm geçen hafta. 65 olmak istiyorum yolum uzun
Verirsin inşallah sende emzirme bitince. Ağır spor ve diyeti önermiyorlar emzirirken
Turmalin taş çok iyiymiş farklı renkte turmalin de varmış
Çünkü geçen hafta kilo almışım sıktı bu hafta85.4 düm geçen hafta. 65 olmak istiyorum yolum uzun
Verirsin inşallah sende emzirme bitince. Ağır spor ve diyeti önermiyorlar emzirirken
Sen 40 lısın daha diyet düşünme ilk de değil 2 tane yavrun var diyetle kendini huzursuz etme.Maşallahtam ana oğul başbaşa kahvaltı yapacak yaşta
Çok ağırmış listekolaylıklar dilerim
Ben şuan süt veriyorum, yoksa bende istiyorum diyeti, fazla kilolarım var
Kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun
Sen 40 lısın daha diyet düşünme ilk de değil 2 tane yavrun var diyetle kendini huzursuz etme.
Abartısını yemezsen zaten emzirmek kalori yaktıracak. Mutlu olman uyuyabilmen süt için önemli
Emzirirken aslında çok enerji harcanıyormuş dikkat edilebilse kilo verilir. Emzirmediğim için bilmiyorum tabi. Maşallah maşallah daim olsun inşallahAaah ah ne olduysa emzirmeyi bırakınca oldu bende emzirirken kilo almadım hatta verdim
Geçtiğimiz Kasım ayında 84.9 u gördüm
Şuan 76 yi gördüm elhamdülillah
Yok yok şimdi düşünmüyorum zaten
Zaten çok sık emen bir bebeğim var, çabuk acıkıyorum birşeyler yeme isteği geliyor, anne sütü arttırıcı formülleriniz var ise alırım
İncir uyutmasi içine kuru dut da eklersen hem tatlı isteğini azaltır hemde süt arttırıcı özelliği varYok yok şimdi düşünmüyorum zaten
Zaten çok sık emen bir bebeğim var, çabuk acıkıyorum birşeyler yeme isteği geliyor, anne sütü arttırıcı formülleriniz var ise alırım
Buna katılıyorum. Hastanede yeni doğduğunda o kadar güzel emiyordu ki kızım ebeler dedi kesin emer sütün gelir böyle. Kv amaaaa nasıl emiyor amaaaa şöyle böyle dedi. Eve geldik çocuk ağzına almadı resmen emmeyi unutmuş gibi yaladı resmenKimsenin yanında emzirme emen çocuğa çok nazar değer tersine dönüyor çocuklar
Afiyet olsun yarasın şifa olsun inşallah
Kız diyetsyen hiç mi demedi ben akşamdan koyuyordum içine muz filan yulaf atıyorduk
Sweet yaaa kıt kıt mi yiyordun
Korede yeni doğan bakım evleri var anneyi lohusa depresyonnundan uzak tutmak bebeğiyle yeni doğan eğitimi desteklemek anneyi biliçlendirmek için otel gibi hemşiresi bakıcısı doktoru olan bir yer şu insanlar için Türkiyeye bu sistemin gelmesi istiyorum ve 40 gün ordan çıkmasınlarBuna katılıyorum. Hastanede yeni doğduğunda o kadar güzel emiyordu ki kızım ebeler dedi kesin emer sütün gelir böyle. Kv amaaaa nasıl emiyor amaaaa şöyle böyle dedi. Eve geldik çocuk ağzına almadı resmen emmeyi unutmuş gibi yaladı resmen
Ey gidi Malatyalı isteklere bak heleKorede yeni doğan bakım evleri var anneyi lohusa depresyonnundan uzak tutmak bebeğiyle yeni doğan eğitimi desteklemek anneyi biliçlendirmek için otel gibi hemşiresi bakıcısı doktoru olan bir yer şu insanlar için Türkiyeye bu sistemin gelmesi istiyorum ve 40 gün ordan çıkmasınlar
Sodamı döktümEy gidi Malatyalı isteklere bak hele
Ay demedi hiç bir şey çok gıcık oldum 1 sb süt 2 yemek kaşığı chia yazdı bende içine karıştırıp hemen içiyordumKız diyetsyen hiç mi demedi ben akşamdan koyuyordum içine muz filan yulaf atıyorduk
Ay içsen içilmiyor da ağzımın içinde. Kalanı kaşıkla yiyordumSweet yaaa kıt kıt mi yiyordun
Canım çıksın az dayanBen bu hafta hiç uyamadım gibi bişey onunkine yaa.
Kahvaltı
Süt + chia
Ceviz
Elma
Ara öğün
Mercimek Çorbası
Salata
Akşam
Bi salata tarifi verdi o
Ara öğün
Ayran
Bide akşam yemeğini 17.30 a yazdı. Ondan sonra gel de bozma gece diyetiCanım çıksın az dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?