aleykum selam lora geçmiş olsun canım neyi vardı oğlunun ben kaçırmışım pek giremedim . bu haftaSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Giremedim hiç fırsatım olmadı, taburcu oldu oğlum çok şükür sonuçlarda temiz çıktı. Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Rabbim gonlunuzde ne varsa kabul etsin
Çok geçmiş olsun canımSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Giremedim hiç fırsatım olmadı, taburcu oldu oğlum çok şükür sonuçlarda temiz çıktı. Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Rabbim gonlunuzde ne varsa kabul etsin
Bende halı yıkamamı buharlı mı alsam diye aradaydım eşim dükkandan bunu getirdi bende kabul ettimHayırlı olsun bende o mu halı yıkamama mı dedim ablam halı yıkama alalım dedi
Evet güzel temizliyor temizlik yaptığımı hissettim dün ama bezleri yedekli olmalı ya o kadar para veriliyorMarkadan dolayı iyi olduğunu düşünüyorum benim süpürgelerim o marka
Güzel görünüyor kurabiyelerEvi bi toparladım ama camasirlar duruyor️
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım️
Girmeyecekleri astim️
Mozaik pasta yerine kurabiye yaptım️
Eşime kahvaltı hazırladım️
Çay demledim️
Kalan bir yufkayi gözleme gibi hazırladım️
Oğlumun çantasını ve oğlumu hazırladım️
Bende hazirlandim️
Şimdi kurabilerimi aldım çıktık
Mutlu haftasonlari
Duvar sildim ama ıslak kaldı mopa kuru bez taktım arkasında kuruladım kurulamasam iz kalır mıydı bilmiyorum onu. Mutfak dolabı sildim mis gibi yaptı. Cam silme aparatıda var onu denemedim henüz.Hayalim hayırlı olsun güle güle sağlıkla huzurla kullan. nerelerde kullanıyorsun?
duvarlara dolaplara fayanslara koltuk hali anlayacağın yer yerde kullanılan bir şey istiyorumtabi böyle bir makine varmi onuda bilmiyorum araştırmaya vakitte bulamadım açıkçası
Deve kuşu dışında bişey göremedim
Geçmiş olsun loraSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Gözünüz aydın lorişSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Halı yıkama bence koltuklarda iyi de ben halıda istediğim gibi verim alamadımBende halı yıkamamı buharlı mı alsam diye aradaydım eşim dükkandan bunu getirdi bende kabul ettim
Hiç bir şeyden eksik kalmıyoruzCegabson organımız var çok şükür
Deterjan filan dökülüyor mu sweet? Nasıl yapıyorsun temizlemeyi ?Halı yıkama bence koltuklarda iyi de ben halıda istediğim gibi verim alamadım
Çok geçmiş olsun ahiretliğimSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Uyumuş uyanmış bir kuşDeve kuşu dışında bişey göremedim
Deterjanla evet. İçine koyuyorsun suyunDeterjan filan dökülüyor mu sweet? Nasıl yapıyorsun temizlemeyi ?
Buharlıda sadece su koyuluyor deterjan yok
Süper, bir çok yerde kullanmışsın benim de aradığım böyle bir makineDuvar sildim ama ıslak kaldı mopa kuru bez taktım arkasında kuruladım kurulamasam iz kalır mıydı bilmiyorum onu. Mutfak dolabı sildim mis gibi yaptı. Cam silme aparatıda var onu denemedim henüz.
Banyo fayansları derz aralarını çok güzel yaptı. Koltuk siliniyor evet ama cekmıyor elle silinmiş gibi yani. Ben şimdilik memnun kaldım bakalım biraz daha kullanayım bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?