Ben benÇamaşır katlıyacağım var mı bana katılacak olan
Ver çoşkuyu ver çoşkuyu sonrası çiçekçi dükkanıAma iyi oluyor bir yerde bizi gazliyosun sonra gezmeye
Kahve içiyorum bittsin kalkalım saat 2 deBen bensepetimde yok zavallılar yersiz yurtsuz ordan oraya bekliyorlar
Lora hamile duydun muOğlumun rutin kontrolü vardı dışardayım şimdi. Geçmişi okuyamadım hepiniz iyisiniz demi
Nasıl olacak o
Benim deİran haberini görünce Muhsin Yazıcıoğlunun bulunamayışı geldi aklımıza...
Ver çoşkuyu ver çoşkuyu sonrası çiçekçi dükkanı
Dün söyledi daha dedim sen görmedin
Mühabbetiniz bol olsunNeydim yakın çevre hep aynı yerde otıruyoruz sık görüşüyoruz şükür .
3 te evde olacağım inşallah yemek koyup yapıcam bişeyler
Bugün yengemle konuştuk eskiden daha çok iş yapar üzerine yemek yapartık günlermi kısaldı işmi çoğaldı anlamadımGünde 2 3 oda hayal artık benim içinbaşıma ağrılar girdi. Kıyafetlere çakmak atıp çıkacaktım
Vakit çabuk geçiyor sanki efseriko bi anda akşam oluveriyorBugün yengemle konuştuk eskiden daha çok iş yapar üzerine yemek yapartık günlermi kısaldı işmi çoğaldı anlamadım
Valla anlamıyorum kuzum yemek yap toplaVakit çabuk geçiyor sanki efseriko bi anda akşam oluveriyor
Bugün yengemle konuştuk eskiden daha çok iş yapar üzerine yemek yapartık günlermi kısaldı işmi çoğaldı anlamadım
Erken işlere başlamıyoruz ki yetişsin işlerVakit çabuk geçiyor sanki efseriko bi anda akşam oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?