- 2 Ağustos 2013
- 38.496
- 129.945
- 798
Loriş hamileGünaydın canlarGeçmişe bakamadım nasılsınız herkes iyidir inşallah
Kadin nasılsın ter atmış bunu da kaydettim yarın bundan denerim inşallah bugün 15 dk lwsmie yaptım walk walk walk abladanGönül lesliye alternatif bişey buldum onu da bi denesene grow with jo yazınca kanalı çıkıyor
Ayy sezaryen göbüşü gibiymiş kadının da demekki o göbek toplanıyor süper olmuş yaaKadın kendisi bebek olmuş bunları yapa yapa
Gönül lesliye alternatif bişey buldum onu da bi denesene grow with jo yazınca kanalı çıkıyor
Çok eğlenceli duruyor bende yaparım bundan
Bunu izledim şimdi leslie de daha eğlenceli duruyor bide sürekli hareket değiştiriyor yarın bunu yaparım inşallah sağol bonusss
Kız valla hoşuma gitti benim de öbürü kalabalık bu daha sade sakinnÇok eğlenceli duruyor bende yaparım bundan
Hiç duymadım bilmiyorum "Cahıraş biçim" nasıl ki şekerimEvi süpürdüm
Yatağımı sildim, hazır nevresim sökmüşken bi siliverdim. Cahıraş bir biçimde değil, şöyle havası değişsin azcık diye üstten üstten
Ben o silisi çok iyi bilirim bende öyle siliyorum geneldeEvi süpürdüm
Yatağımı sildim, hazır nevresim sökmüşken bi siliverdim. Cahıraş bir biçimde değil, şöyle havası değişsin azcık diye üstten üstten
Canhıraş diye biliyorum bende böyle kan ter içinde gibi biseyHiç duymadım bilmiyorum "Cahıraş biçim" nasıl ki şekerim
Maşallah seninkilereBenimkiler 10 yaşında ikizler. Ağlamıyorlar söyleniyorlar
Senin küçük herhalde
Aynen benimde dünden beri aklımda. Soğukta nasıl bekledi belkideİran haberini görünce Muhsin Yazıcıoğlunun bulunamayışı geldi aklımıza...
Allah razı olsun canım
Ay gönül yaKız valla hoşuma gitti benim de öbürü kalabalık bu daha sade sakinn
Kursla pikniğe geldik. Akşam misafir var. Eve gidip iş yapmak istiyorum.Bonus her gün bir oda maratonu ne zamannn
Nasıl olacak oBen sokaktan beri gelende
Ama iyi oluyor bir yerde bizi gazliyosun sonra gezmeyeBen sokaktan beri gelende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?