- 2 Ağustos 2013
- 38.493
- 129.928
- 798
Ukelalık olmasın lakin 2 - 3 günde bir silerim.Arkadaş grubunda ki Biri yazmış ki her hafta tüm evin dolaplarinin üzerini silmezsem içim rahat etmez. Daha neler neler. Gruptan cikicam orayı da batirdim
Ellerinize sağlık, ya sorun olmaz ise oyuncakları yerleştirdiğiniz alanın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Ben hala çocuk odasına tam olarak giremedimÇocuk odası da bitti en çok ondan korkuyordum da çabuk bitti
Oyuncak dolabını döktüm yaşı geçen oyuncakları ayırdım köye götürcem. Hepsini kategorilere göre ayırdım yerleştirdim
Düzenini değiştirdim odanın
Masayı boyamış komple onu canla başla sildim (Pinhan ne demişti sabah canhıraç mı işte öyle )
Pencereyi sildim
Detaylı süpürdüm, sildim, toz aldım
Perdeleri yıkadım astım
Halısı yıkamaya gitti oyun matını serdim yere
Ben yapacaklarmı yazayım hemde motivasyon olurnapcaz çocuk odasında
Oh maşallah süpersin yaa ellerine sağlıkÇocuk odası da bitti en çok ondan korkuyordum da çabuk bitti
Oyuncak dolabını döktüm yaşı geçen oyuncakları ayırdım köye götürcem. Hepsini kategorilere göre ayırdım yerleştirdim
Düzenini değiştirdim odanın
Masayı boyamış komple onu canla başla sildim (Pinhan ne demişti sabah canhıraç mı işte öyle )
Pencereyi sildim
Detaylı süpürdüm, sildim, toz aldım
Perdeleri yıkadım astım
Halısı yıkamaya gitti oyun matını serdim yere
Oyuncak dolabı bu baya topluyor. Bir de ben etkinlik kitabı falan şimdiden alıyorum ileri yaş oyuncakları onları büyük bi kutu aldım tekerlekli ona koydum. Onu da ekliyorum alttaki şeffaf olanEllerinize sağlık, ya sorun olmaz ise oyuncakları yerleştirdiğiniz alanın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Ben hala çocuk odasına tam olarak giremedim
Ellerinize sağlık, ya sorun olmaz ise oyuncakları yerleştirdiğiniz alanın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Ben hala çocuk odasına tam olarak giremedim
Ay daha yeni perde yıkadın kirlendi mi hemen?Ben yapacaklarmı yazayım hemde motivasyon olur
Halisini supurup kaldiricam
Nevresim değişikliği
Oyuncak çekmecesi kategorize edilecek
Eşya çekmecesi düzenlenecek
Küçülenler ayrılacak
Odanın şekli eski haline çevrilecek
Şimdi Ramazana girerken tül perde yikamistik
Bi daha mı yıkamak lazım
Pencereyi de silebilirsem silerim kapısını silerim
Halısı kirli değil ama bi beyaz sabunlu suyla dezenfekte ederim
Siz neler yapacaksınız?
Ah bide yumuşatıcı olsaOh maşallah süpersin yaa ellerine sağlık
O taze takılmış tül perde kokusu
Annem eskiden ayda 2 kere yıkardı belki daha çok. Sanki perdenin üzerinde yaşıyoruzAy daha yeni perde yıkadın kirlendi mi hemen?
Yıkama bence ramazan geçeli ne kadar oldu yaav
İşte siz yikayacak misiniz bence de yeni ondan soruyorumAy daha yeni perde yıkadın kirlendi mi hemen?
Yıkama bence ramazan geçeli ne kadar oldu yaav
Annem eskiden ayda 2 kere yıkardı belki daha çok. Sanki perdenin üzerinde yaşıyoruzbende evlendiğimde ayda 1 yıkıyordum dur ulen dedim kendime
Ukelalık olmasın lakin 2 - 3 günde bir silerim.
Mutfak dolaplarını dıştan her gün silerim
Vestiyer, koridordaki yük dolabı 2 - 3 günde bir
Gardıroplar vs haftalık
Yüzey temizleyici mendiller sağolsun, şip şak
Malesef ben kullanıyorum yaaAh bide yumuşatıcı olsayine de güzel
Ben yok ben ı ıhİşte siz yikayacak misiniz bence de yeni ondan soruyorum
Anoo yok yaa be o kadar sık değil malesefAnnem eskiden ayda 2 kere yıkardı belki daha çok. Sanki perdenin üzerinde yaşıyoruzbende evlendiğimde ayda 1 yıkıyordum dur ulen dedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?