Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuk odası da bitti en çok ondan korkuyordum da çabuk bitti

Oyuncak dolabını döktüm yaşı geçen oyuncakları ayırdım köye götürcem. Hepsini kategorilere göre ayırdım yerleştirdim
Düzenini değiştirdim odanın
Masayı boyamış komple onu canla başla sildim (Pinhan ne demişti sabah canhıraç mı işte öyle )
Pencereyi sildim
Detaylı süpürdüm, sildim, toz aldım
Perdeleri yıkadım astım
Halısı yıkamaya gitti oyun matını serdim yere

Salona asla giremem şu an iş yerine çalışma masası gidecek o duruyor. Tv gidecek kocaman o duruyor. Ahsenin kitaplığı kurulacak o duruyor. Resmen pazar yeri orası anam giderken tembihledi yarın gelir bakarım yaparsın. Yahu ben yapmayacam yarın

Arkadaş grubunda ki Biri yazmış ki her hafta tüm evin dolaplarinin üzerini silmezsem içim rahat etmez. Daha neler neler. Gruptan cikicam orayı da batirdim
Ukelalık olmasın lakin 2 - 3 günde bir silerim.
Mutfak dolaplarını dıştan her gün silerim
Vestiyer, koridordaki yük dolabı 2 - 3 günde bir
Gardıroplar vs haftalık

Yüzey temizleyici mendiller sağolsun, şip şak

Ellerinize sağlık, ya sorun olmaz ise oyuncakları yerleştirdiğiniz alanın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Ben hala çocuk odasına tam olarak giremedim

napcaz çocuk odasında
Ben yapacaklarmı yazayım hemde motivasyon olur

Halisini supurup kaldiricam
Nevresim değişikliği
Oyuncak çekmecesi kategorize edilecek
Eşya çekmecesi düzenlenecek
Küçülenler ayrılacak
Odanın şekli eski haline çevrilecek
Şimdi Ramazana girerken tül perde yikamistik
Bi daha mı yıkamak lazım
Pencereyi de silebilirsem silerim kapısını silerim
Halısı kirli değil ama bi beyaz sabunlu suyla dezenfekte ederim

Siz neler yapacaksınız?

Oh maşallah süpersin yaa ellerine sağlık
O taze takılmış tül perde kokusu

Ellerinize sağlık, ya sorun olmaz ise oyuncakları yerleştirdiğiniz alanın bir fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Ben hala çocuk odasına tam olarak giremedim
Oyuncak dolabı bu baya topluyor. Bir de ben etkinlik kitabı falan şimdiden alıyorum ileri yaş oyuncakları onları büyük bi kutu aldım tekerlekli ona koydum. Onu da ekliyorum alttaki şeffaf olan

Ay daha yeni perde yıkadın kirlendi mi hemen?
Yıkama bence ramazan geçeli ne kadar oldu yaav

Ay daha yeni perde yıkadın kirlendi mi hemen?
Yıkama bence ramazan geçeli ne kadar oldu yaav
Annem eskiden ayda 2 kere yıkardı belki daha çok. Sanki perdenin üzerinde yaşıyoruz bende evlendiğimde ayda 1 yıkıyordum dur ulen dedim kendime

Niye ukalalık olsun ben de sık silerim dolapları çok aydınlık hemen belli oluyor.

1 Hafta silmesem tlc deki mutfaklar gibi olur kapaklar. Bardak alırken bütün dna yı bırakıyorlar sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…