Niye ukalalık olsun ben de sık silerim dolapları çok aydınlık hemen belli oluyor.
1 Hafta silmesem tlc deki mutfaklar gibi olur kapaklar. Bardak alırken bütün dna yı bırakıyorlar sağolsun
Tamam o zaman bende yikamiyorumBen yok ben ı ıh
Mutfak ve salon tertemiz yeni.
Diğer odalar stor. Onlar için havaların iyice ısınmasını bekliyorum, balkonda ya da bahçede yıkıcam
Bende sadece en son tabak ve bardak dolabını siliyorum genelde en çok onları elledigim için
Aynen.
Mutfak dolaplarındaki parmak izleri, eller, su damlaları...........
Her akşam bulaşığından sonra, mikrofiberle veya yüzey mendiliyle geçerim.
Aynen.
Mutfak dolaplarındaki parmak izleri, eller, su damlaları...........
Her akşam bulaşığından sonra, mikrofiberle veya yüzey mendiliyle geçerim.
Banyon müsaitse orda da yıkayabilirsin.Tamam o zaman bende yikamiyorum
Stor bi mutfak benim onu da silecem
Çünkü ne balkonum var nede bahçem
Herkesin odası kullanımı farklı bacılar kirlenen yıkasın.Tamam o zaman bende yikamiyorum
Stor bi mutfak benim onu da silecem
Çünkü ne balkonum var nede bahçem
Bende de bunun uzun hali var çekmeceleri de benziyormuş henüz dolabımız yok bizimOyuncak dolabı bu baya topluyor. Bir de ben etkinlik kitabı falan şimdiden alıyorum ileri yaş oyuncakları onları büyük bi kutu aldım tekerlekli ona koydum. Onu da ekliyorum alttaki şeffaf olan
Eki Görüntüle 3430099
Eki Görüntüle 3430100
Kız eline mi yapışır devam et hepsini sil, bez kuruyana kadarBende sadece en son tabak ve bardak dolabını siliyorum genelde en çok onları elledigim için
OoovKulp yok bizde ondan heralde tutup açmak yerine avucu kople bastırıp açıyorlar demek.
Hele oğlum sürgülü kapak dolapta ayna var kocaman el izi oluyor ulan tut kenardan aç elini yapıştırıp öyle açıyor
Bence değilBanyon müsaitse orda da yıkayabilirsin.
Ya da sil aynen, senin perden temizdir
Benimkiler epeydir yıkanmadı, kirli ondan öyle büyük çaplı yıkamalar hayal ediyorum, foşur foşur
Arada bi gaza gelip siliyorum ama Her gün değilKız eline mi yapışır devam et hepsini sil, bez kuruyana kadar
Ooovbastırıp açıyorlarsa senin iş benden betermiş.
Benim kulplar metal, dolap lake.
Herşey iz yapıyor da benim dışımda dikkat eden yok tabii
Benim vestiyer de sürgü kapak, ayna.. Oğlum aynadan tutuyor aynen. Ama benim oğlan 5 yaşında, bilemedim şimdi.
Büyüyünce de geçmeyecek demekki
Ne zaman alırsınız bilemem de özendirirseniz sever yatarBende de bunun uzun hali var çekmeceleri de benziyormuş henüz dolabımız yok bizim
Bu ara yatak almayı da düşünüyorum ama 4 yas daha mı iyi bilemedim
Şimdi yari besiginde yarı bizim.yanimiza geliyor gece öyle takılıyoruz alınca sever mi yatar mı bilemiyorum
Kız eline mi yapışır devam et hepsini sil, bez kuruyana kadar
Ooovbastırıp açıyorlarsa senin iş benden betermiş.
Benim kulplar metal, dolap lake.
Herşey iz yapıyor da benim dışımda dikkat eden yok tabii
Benim vestiyer de sürgü kapak, ayna.. Oğlum aynadan tutuyor aynen. Ama benim oğlan 5 yaşında, bilemedim şimdi.
Büyüyünce de geçmeyecek demekki
Benim de bi tek mutfak kirliHerkesin odası kullanımı farklı bacılar kirlenen yıkasın.
Benimkilere baya oldu yıkasam iyi olur.
Ama mutfak temiz
Bak sinir etti yineodanı topla da çık diyorum sen kapıyı kapat diyor.
Akvaryum gibi demek kirli halinde yaşayan mikro organizmalar var onlar dengeyi sağlıyor bozmuyor
İnşallah peki yatak önerisi desem nasıl bisey daha kullanışlı olur ? Tecrübeli analarNe zaman alırsınız bilemem de özendirirseniz sever yatar
Birlikte dizayn edersiniz,birkaç minik yenilik de yaptın mı hoşuna gider bence
Balıklar da hastalanır hatta ölür temiz su koysan
Temizleme mazallah hasta falan olur
Bingo kırmızı olan çok güzel yumuşatıcı ablam kullanıyor daMalesef ben kullanıyorum yaa
Sen dikkat ediyorsun ne güzel
Ben peros amber kokusunu pek sevmiştim ama bitti şimdi Bingo güllü bisey
Onda da paspas yıkarken dökmüştüm lastik yandigi için hep o koku geliyor burnuma
Ay benim erkek kardeşlerim de böyleydiBak sinir etti yineodanı topla da çık diyorum sen kapıyı kapat diyor.
Akvaryum gibi demek kirli halinde yaşayan mikro organizmalar var onlar dengeyi sağlıyor bozmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?