Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bingo kırmızı olan çok güzel yumuşatıcı ablam kullanıyor da sonradan olmadı demi bişey koku falan
Aa evet onu da biliyorum güzel kokusu
Onun genel temizliğini kullanmıştım o yüzden yumuşatıcı da onu almıyorum evi silmişim hissi veriyor camasirlar yıkaninca

Yok yok olmadı çok şükür maşallah diyim

Dolap ben doğmadan 2 kapılı küçük bişey almıştım ama sığmıyordu ıslak mendil falan onları da oraya koyuyordum. Bizim dolap zaten tıklım tıkış. Sonra 4 kapılı aldım netten uygun fiyata denk gelince şimdi de boş kaldı tuvalet eğitiminden sonra ayırmak daha mantıklı gelmişti bana burda kızlar öyle demişti. Onun için ayırmıyorum odasını. O zaman alırım diye düşündüm yatağını.

Yarın bu 2 arkadaşla işimiz var
Bizim oyuncak çekmecesi de bu soran arkadaşın ismini unuttum yeriniz daha azsa Buda baya bisey topluyor
1 yıl önce 550 TL gibi bi fiyata almıştık

sweetgirlcandy bizde doğunca çekmece aldık başta o da yoktu
Biraz daha büyüyünce dolap istiyorum bende
Çekmeceler benziyor ama dimi

Eklentiler

• 20231220_101954.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 38
Aa öyle mi bilmiyordum ben de baslicam 2 ay sonra falan o zamN bende tuvalet eğitiminden sonra ayırırım inşallah

İnşallah peki yatak önerisi desem nasıl bisey daha kullanışlı olur ? Tecrübeli analar
Canım, benim oğlum şuan Ikea'nın bu yatağında yatıyor.

Görseli netten aldım.
1-2 seneye daha büyük yatak alıcam, baza mı alırım, sandıklı yatak mı, sedir tipi mi vs hiç bilmiyorum şuan bu yeterli.
Kızlarım da bunlarda yattı küçükken.

Beyazı da var bunun.

Güzelmiş bu bizim şimdiki besigin büyük hali gibi :) almışken bazali falan mı alsam diyorum ama yatabilir mi bilmiyorum alçak olup bazali olan var mı acaba

Güzelmiş bu bizim şimdiki besigin büyük hali gibi :) almışken bazali falan mı alsam diyorum ama yatabilir mi bilmiyorum alçak olup bazali olan var mı acaba
Alçak olup sandıklı gibi olanlar var, yavru yatak mı, arkadaş yatak mı ne diyorlar ismine.
Orayı baza olarak da değerlendirebilirsin mesela.
Bulursun gönlüne göre, çok çeşit var

Aaaa aynısı evet onu da netten aldım aldığım dolaba uydurup takım oldu

Yarın hepimiz çocuk odalarına girişicez sen de katıl istersen
Öyle mii ne güzel düşünmüşsünüz ☺
İşten sonra bende gireyim inşallah. Bugün eşim şehir dışında annemden geç geldik eve. Eve gelince Bir bulaşık makinesi boşalttım başka birşey yapmadım.

Ellerinize sağlık misler gibi olmuş. O büyük şeffaf kutular baya toparlıyordur eşyaları. Bende küçükleri var, onlardan da bakayım. Güle güle oynasın odasında kuzucuk

Alt senetlerinin daha geniş olması iyiymiş sizin kimin bizde hepsinin boyutu aynı olanından var. Teşekkür ederim fotoğraf için ☺
Oğlum 8 yaşında odasını daha ferah ve eşyasız yapmam lazım. Bana kalsa bazalı yatak almak istiyorum. Halısı ve dolabının da değişmesi gerekiyor.
Kitaplık almam gerek.
Geçen cuma günü boyama kitaplarını iş arkadaşlarımın çocuklarına götürdüm.
Çok mutlu olmuşlar

Ellerinize sağlık misler gibi olmuş. O büyük şeffaf kutular baya toparlıyordur eşyaları. Bende küçükleri var, onlardan da bakayım. Güle güle oynasın odasında kuzucuk
Teşekkür ederim. Aynen kutular iş görüyor en azından ortalıkta olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…