- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Aa evet onu da biliyorum güzel kokusuBingo kırmızı olan çok güzel yumuşatıcı ablam kullanıyor dasonradan olmadı demi bişey koku falan
Kolay gelsinnYatağın üstünde yerimi aldım 3 sepet kurumuşu katlayacağım inşallah
Dolap ben doğmadan 2 kapılı küçük bişey almıştım ama sığmıyordu ıslak mendil falan onları da oraya koyuyordum. Bizim dolap zaten tıklım tıkış. Sonra 4 kapılı aldım netten uygun fiyata denk gelince şimdi de boş kaldıBende de bunun uzun hali var çekmeceleri de benziyormuş henüz dolabımız yok bizim
Bu ara yatak almayı da düşünüyorum ama 4 yas daha mı iyi bilemedim
Şimdi yari besiginde yarı bizim.yanimiza geliyor gece öyle takılıyoruz alınca sever mi yatar mı bilemiyorum
Narin programda oluyor bana öyleKolay gelsinn
Benim de kurutma da var bi posta acaba kurudular mi
Bazen bitiyor bu bakıyorum hala nemliler
Yarın katalrim inşallah
Artık biriktirme yapmicam hemen katlicam amin
Aa öyle mi bilmiyordum ben de baslicam 2 ay sonra falan o zamN bende tuvalet eğitiminden sonra ayırırım inşallahDolap ben doğmadan 2 kapılı küçük bişey almıştım ama sığmıyordu ıslak mendil falan onları da oraya koyuyordum. Bizim dolap zaten tıklım tıkış. Sonra 4 kapılı aldım netten uygun fiyata denk gelince şimdi de boş kaldıtuvalet eğitiminden sonra ayırmak daha mantıklı gelmişti bana burda kızlar öyle demişti. Onun için ayırmıyorum odasını. O zaman alırım diye düşündüm yatağını.
Canım, benim oğlum şuan Ikea'nın bu yatağında yatıyor.İnşallah peki yatak önerisi desem nasıl bisey daha kullanışlı olur ? Tecrübeli analar
Çay da aldım yanıma kolay gelsin3 posta çamaşır yıkandı tüm gün.
Şimdi katlamaya oturdum.
Sana da kolay gelsin Bonusum.Çay da aldım yanıma kolay gelsin
Güzelmiş bu bizim şimdiki besigin büyük hali gibi :) almışken bazali falan mı alsam diyorum ama yatabilir mi bilmiyorum alçak olup bazali olan var mı acabaCanım, benim oğlum şuan Ikea'nın bu yatağında yatıyor.
Eki Görüntüle 3430114
Görseli netten aldım.
1-2 seneye daha büyük yatak alıcam, baza mı alırım, sandıklı yatak mı, sedir tipi mi vs hiç bilmiyorum şuan bu yeterli.
Kızlarım da bunlarda yattı küçükken.
Beyazı da var bunun.
Çayı nereye koydun pekiÇay da aldım yanıma kolay gelsin
Alçak olup sandıklı gibi olanlar var, yavru yatak mı, arkadaş yatak mı ne diyorlar ismine.Güzelmiş bu bizim şimdiki besigin büyük hali gibi :) almışken bazali falan mı alsam diyorum ama yatabilir mi bilmiyorum alçak olup bazali olan var mı acaba
İnşallah teşekkür ederimm fikirler içinAlçak olup sandıklı gibi olanlar var, yavru yatak mı, arkadaş yatak mı ne diyorlar ismine.
Orayı baza olarak da değerlendirebilirsin mesela.
Bulursun gönlüne göre, çok çeşit var
Aaaa aynısı evet onu da netten aldım aldığım dolaba uydurup takım olduYarın bu 2 arkadaşla işimiz var
Bizim oyuncak çekmecesi de bu soran arkadaşın ismini unuttum yeriniz daha azsa Buda baya bisey topluyor
1 yıl önce 550 TL gibi bi fiyata almıştık
sweetgirlcandy bizde doğunca çekmece aldık başta o da yoktu
Biraz daha büyüyünce dolap istiyorum bende
Çekmeceler benziyor ama dimi
Öyle mii ne güzel düşünmüşsünüz ☺Yarın hepimiz çocuk odalarına girişicez sen de katıl istersen
Ellerinize sağlık misler gibi olmuş. O büyük şeffaf kutular baya toparlıyordur eşyaları. Bende küçükleri var, onlardan da bakayım. Güle güle oynasın odasında kuzucukOyuncak dolabı bu baya topluyor. Bir de ben etkinlik kitabı falan şimdiden alıyorum ileri yaş oyuncakları onları büyük bi kutu aldım tekerlekli ona koydum. Onu da ekliyorum alttaki şeffaf olan
Eki Görüntüle 3430099
Eki Görüntüle 3430100
Alt senetlerinin daha geniş olması iyiymiş sizin kimin bizde hepsinin boyutu aynı olanından var. Teşekkür ederim fotoğraf için ☺Yarın bu 2 arkadaşla işimiz var
Bizim oyuncak çekmecesi de bu soran arkadaşın ismini unuttum yeriniz daha azsa Buda baya bisey topluyor
1 yıl önce 550 TL gibi bi fiyata almıştık
sweetgirlcandy bizde doğunca çekmece aldık başta o da yoktu
Biraz daha büyüyünce dolap istiyorum bende
Çekmeceler benziyor ama dimi
Teşekkür ederim. Aynen kutular iş görüyor en azından ortalıkta olmuyorEllerinize sağlık misler gibi olmuş. O büyük şeffaf kutular baya toparlıyordur eşyaları. Bende küçükleri var, onlardan da bakayım. Güle güle oynasın odasında kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?