Kız ben hiç başlayamadım bi de öğlen okuldan dönerken şekerim düştü terleme titreme 2 saat toparlanamadım.Diğer çocuk odası yapan arayanlar bitirdiniz mi ben imdat diyorum
Bilmiyorum ki birden bire yığıldım kaldım üşüme terleme aşırı ateş halsizlik kafamı kaldıramıyorum eşim sağlık kabinine götürdü serum vurdular inşallah biraz fayda ederÇok çok geçmiş olsun canım neyin var
Allah şifa versin amcayaBurun kanaması durmuyor diye gittik efserim tansiyona bağlı çatlak olmuş onu yaktılar bi de holter takıldı yarın sonuçlarına bakacak dr.
Bİr komşu sıkıntı çıkardı ona sıkıldık biraz bütün gün müslüm dinledi bağırdı çağırdı alkol de var Allah akıl fikir versin herkese hepimize
Rabbim şifa versin hayırlı sağlıklı sonuçlar alınBurun kanaması durmuyor diye gittik efserim tansiyona bağlı çatlak olmuş onu yaktılar bi de holter takıldı yarın sonuçlarına bakacak dr.
Bİr komşu sıkıntı çıkardı ona sıkıldık biraz bütün gün müslüm dinledi bağırdı çağırdı alkol de var Allah akıl fikir versin herkese hepimize
Kuzum sabah üzeri eşi gelip kp rahatsızlandı hastaneye götürecek dedi merak ettimNoldu ki ben kaçırdım mı
Çok geçmiş olsunBurun kanaması durmuyor diye gittik efserim tansiyona bağlı çatlak olmuş onu yaktılar bi de holter takıldı yarın sonuçlarına bakacak dr.
İyi olmuş serum ama yarın bi aile hekimine gitsen daha iyi olurBilmiyorum ki birden bire yığıldım kaldım üşüme terleme aşırı ateş halsizlik kafamı kaldıramıyorum eşim sağlık kabinine götürdü serum vurdular inşallah biraz fayda eder
İse gitti
Bi pıhtı attı ya ondan endişe ediyoruz yükselinceKuzum sabah üzeri eşi gelip kp rahatsızlandı hastaneye götürecek dedi merak ettim
Allah korusun bonusum iyi yapmışınız tabiki ihmale gelmez böyle şeylerBi pıhtı attı ya ondan endişe ediyoruz yükselince
Geçmiş olsun Allah şifa versinÇok rahatsızım arkadaşlar o yüzden hiç yazamadım
Ayakta duramıyorum ve kafamı kaldıramıyorum
Allah şifa versin bonusumBurun kanaması durmuyor diye gittik efserim tansiyona bağlı çatlak olmuş onu yaktılar bi de holter takıldı yarın sonuçlarına bakacak dr.
Çok geçmiş olsun bonus inşallah iyi çıkar sonuçlarBi pıhtı attı ya ondan endişe ediyoruz yükselince
Aynen canım 2021 şubat.Bizim yaşlar da yakınmış
Kızını doktora götürebildin mi
Hangi ay da doğdu 2021 li mi
Aksiyon gibi aksiyon. DegerlendirmelisinŞunu yaşamalık bir teklif aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?