- 1 Aralık 2021
- 14.933
- 54.421
- 548
- 35
Aman robot süpurge izler akilli tlf dinler.Ben şeye takıldım neden tv önünde giyinir ki bir insan gsjsks
Yaa aynıymış çocuklarımızz. Bende 29-30 arası gidip geliyorum:))Evet canım 1 oğlum var 3 yaşında
Bende senin yaşını sorsam ?
Ben 28 e ayak basmak üzereyim
Mercimek çorbam var yanına ya sebzeli bulgur pilavı yada salcalı makarna artık
Malzemen var mıydı fırın makarna olur tavuklu pilav olur haşlanmış nohutta katabilirsin hazır paketler çok pratik oluyor belki pek sağlıklı değildir ama
Allah zihin açıklığı versin canım okuyunca kuran kursu günlerim aklıma geldi
Mantar sote veya taze fasulye
Bulgur pilavı
Cacık
Aklıma ilk gelenler afiyet olsun
Buzlukta nohut varsa nohut dürüm olabilir yanına ayran tamam
Kızlar hepinize teşekkür ederim eşim akşam arkadaşı ile görüşecekmiş yemek yapmıcamSen yazınca farkettim ki benim de yemeğim yokmuşben de tavuklu kremalı makarna yaparım herhalde
Hiç yaa aman. Bence bir kere izleseler bidaha denemek bile istemezlerAman robot süpurge izler akilli tlf dinler.
Bizi izleyip dinleyip napacaklarsa
Hiç valla naapsinlar 7'24 bulasik camasir yikayan bizleriHiç yaa aman. Bence bir kere izleseler bidaha denemek bile istemezler
Yarin da kahvaltıya bana gelSelamlar
Kahvaltıyı arkadaşımla yaptık en çokta Mutfağın temiz kalmasına sevindim utanmasam göbek aticaktim
Eve geldim şimdi salon akşamdan oyuncak dükkanı olmuştu sadecee onu topladım kalanlar duruyor
Yaaa yine keşke yakın olsak hayalleri kurmaya baslicamYarin da kahvaltıya bana gel
Bizim yaşlar da yakınmışYaa aynıymış çocuklarımızz. Bende 29-30 arası gidip geliyorum:))
Kızlar hepinize teşekkür ederim eşim akşam arkadaşı ile görüşecekmiş yemek yapmıcambu fikirleri başka zaman değerlendircem ama
Ne guzel olur du vallaYaaa yine keşke yakın olsak hayalleri kurmaya baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?