- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinAynen canım 2021 şubat.
Bende 1994 aralık :)
Evet gittik karın ağrısı var uzun zamandır götürmüştüm daha önce geçmezse geri gel dedi. Gastroenteroloji ye sevk etti o da ta 24 hazirana
Yeni ise gelip alır onu daSize bir şey sormak istiyorum balkonda bi kutu vardı.
Kediş garaj üstünden atlayıp balkona geliyor bende ellemedim.
Bir hafta sonra kedi doğum yapmış yavruları bizim balkondaydı dursunlar dedik.
Ama anne kedi bir yavruyu bırakmış
Ben ne yapacağımı bilmiyorum vicdanen de rahat değilim.
Aşırı acemiyim eşim,ben hiç bilmiyoruz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bende 94' lüyüm
Dünden fark ettim çok miyavlıor yavrucakYeni ise gelip alır onu da
Olsun sağlık her şeyden önemli işi her zaman yaparızKız ben hiç başlayamadım bi de öğlen okuldan dönerken şekerim düştü terleme titreme 2 saat toparlanamadım.
Ayy sen 2021 şubat annelerinden var mıydınAynen canım 2021 şubat.
Bende 1994 aralık :)
Evet gittik karın ağrısı var uzun zamandır götürmüştüm daha önce geçmezse geri gel dedi. Gastroenteroloji ye sevk etti o da ta 24 hazirana
Teşekkür ederizSize bir şey sormak istiyorum balkonda bi kutu vardı.
Kediş garaj üstünden atlayıp balkona geliyor bende ellemedim.
Bir hafta sonra kedi doğum yapmış yavruları bizim balkondaydı dursunlar dedik.
Ama anne kedi bir yavruyu bırakmış
Ben ne yapacağımı bilmiyorum vicdanen de rahat değilim.
Aşırı acemiyim eşim,ben hiç bilmiyoruz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bende 94' lüyüm
Yok ben mart annelerindeydim ama şubata denk geldi doğum :)Ayy sen 2021 şubat annelerinden var mıydın
Benim.oglum da şubat doğumlu
Canım yaa inşallah geçer biran önce Rabbim.sifa versin
Ben bunu kullanıyorum. Kaynar suda tozu çözdürüp içinde bekletiyorum sonra makinede yıkıyorum.Kızlar güzel bi leke çıkarıcı önerebilir misiniz memnun kaldığınız marka yasak mı bilmiyorum ama. Ben e bebekten almıştım bebişin kıyafetleri için. Pek işe yaramadı malesef lekeler eski ondan mı acaba
Geçmiş olsunÇok rahatsızım arkadaşlar o yüzden hiç yazamadım
Ayakta duramıyorum ve kafamı kaldıramıyorum
Ooo hemşehrimBide burda kayseri de olan var mıı??
Kullanmıyorsan kaldır gitsin gönül bende daralırım kalabalıktanBitane hamak beşik var bi akrabamız vermişti sagolsun ayağımda çok sallıyorum bi türlü uyumuyor diyince
Ama şimdi gündüz uykuları bitti akşam da hemen uykuya geçiyor
Onu kaldırasım var ama emin de değilim bilemedim
Kalabalık hiç bir şeyi sevmiyorum yaaa
Şu arkadaş
Yaa ama burda yaşamıyor musunOoo hemşehrimkayseride doğdum bende yarı kayseriliyim diyorum
Maalesef yaşamak isterdim amaa. 10 yaşıma kadar oradaydım sonra aralarda gel git tanıdıklara falan. Uzun zamandır da gitmiyorum çok özledimYaa ama burda yaşamıyor musun
Şuan ona koydum sallıyorum dedim madem duruyor ise yarasinKullanmıyorsan kaldır gitsin gönül bende daralırım kalabalıktan
Ahahahaha iyi yapmışsınŞuan ona koydum sallıyorum dedim madem duruyor ise yarasin
Çok teşekkür ederim sweet bir de bunlara bakayımBen bunu kullanıyorum. Kaynar suda tozu çözdürüp içinde bekletiyorum sonra makinede yıkıyorum.
Eki Görüntüle 3430580
Bunu da deterjanla koyup yıkıyorum çoğu leke çıkıyor. İnatçı da üsttekini kullanıyorum
Eki Görüntüle 3430581
Şimdi nerdesn pekiiMaalesef yaşamak isterdim amaa. 10 yaşıma kadar oradaydım sonra aralarda gel git tanıdıklara falan. Uzun zamandır da gitmiyorum çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?