- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.168
- 598
- 37
NedenBen yatıyorum oğlanın yanında uyanmasını bekliyorum
En güzeli vallaBencede limonsuzum tartılarımız bozuk başka sebep aramayalım
Kalkasım gelmedi bugün. Uyandı zaten şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum
Geçici oluyor canım. Oğlum baya baya kilitlenmisti dili nazardan olduguna kanaat getirmistik. Biri görünce mutlaka oku bide üzerine cevsen yoksa takarsın.Benim kız güzel konuşuyordu. Bir kaç gündür çok tekrarlıyor. Anne anne anne anne anne diyor peş peşe sonra gel diyor mesela. Kekeleme gibi bişey kafama takıldı
Günaydın diyip kaçmışsınız iş yapmaya
Ben de kendi kendime sabah maratonuna çıkıyorum. 1 saat inşAllah
Bu kadar benzerlik fazla değil miYa ne güzel maraton demiştim yine oturup kalmışım 25 dakika geçmişbu defa başka konu okumadan direk çıkıyorum
Randevu aldım gideceğim inşallah yürüyebilecek takati bulurumİyi olmuş serum ama yarın bi aile hekimine gitsen daha iyi olur
Kız kardeşim Kayseri'nin bir köyünde öğretmen ilk senesi çok güzel diyor KayseriyeBide burda kayseri de olan var mıı??
Evet Şerifemle konuşmuştuk Metemiz hastanede yatarken fesleğenimmmTiniminimavihanim da kayserili ama orada değil şu an bildiğim kadarıyla
Kan değerleri düşükse zaten kilo problemine yol açıyor çok geçmiş olsunRandevu aldım gideceğim inşallah yürüyebilecek takati bulurum
2 kilo vermişim 3gunde o da canımı takatimi kesti ben çok hızlı kilo verip çok hızlı alıyorum birşey yapmadan
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Malesef hepsi dipte dahiliye doktoru nasıl ayakta duruyorsun demiştiKan değerleri düşükse zaten kilo problemine yol açıyor çok geçmiş olsun
İlaçlarını düzenli kullanıp kontrollerini aksatma Allah şifa versin inşallahMalesef hepsi dipte dahiliye doktoru nasıl ayakta duruyorsun demişti
Kilo da fibromiyalji ve vitaminler eksik olunca aliniyormus
Şimdi vitamin aldım 5 gün oldu kullanıyorum
15 yıldır fibromiyalji hastasıyım Rabb'im e şikayet değil ama hayatımı zorlaştırıyor
Dua beklerim kardeşlerim yaş ilerledikçe dayanmasi da zorlaşıyor
Bende öyleydim de artık daral geliyorAy ne güzel. Ben daralıyorum ama atamıyorum da. Ya lazım olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?