Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kız güzel konuşuyordu. Bir kaç gündür çok tekrarlıyor. Anne anne anne anne anne diyor peş peşe sonra gel diyor mesela. Kekeleme gibi bişey kafama takıldı
Geçici oluyor canım. Oğlum baya baya kilitlenmisti dili nazardan olduguna kanaat getirmistik. Biri görünce mutlaka oku bide üzerine cevsen yoksa takarsın.
Günaydın diyip kaçmışsınız iş yapmaya
Ben de kendi kendime sabah maratonuna çıkıyorum. 1 saat inşAllah
Ya ne güzel maraton demiştim yine oturup kalmışım 25 dakika geçmiş bu defa başka konu okumadan direk çıkıyorum
Bu kadar benzerlik fazla değil mi

İyi olmuş serum ama yarın bi aile hekimine gitsen daha iyi olur
Randevu aldım gideceğim inşallah yürüyebilecek takati bulurum
2 kilo vermişim 3gunde o da canımı takatimi kesti ben çok hızlı kilo verip çok hızlı alıyorum birşey yapmadan
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Kan değerleri düşükse zaten kilo problemine yol açıyor çok geçmiş olsun

Kan değerleri düşükse zaten kilo problemine yol açıyor çok geçmiş olsun
Malesef hepsi dipte dahiliye doktoru nasıl ayakta duruyorsun demişti
Kilo da fibromiyalji ve vitaminler eksik olunca aliniyormus
Şimdi vitamin aldım 5 gün oldu kullanıyorum
15 yıldır fibromiyalji hastasıyım Rabb'im e şikayet değil ama hayatımı zorlaştırıyor
Dua beklerim kardeşlerim yaş ilerledikçe dayanmasi da zorlaşıyor

De ki: “Allah’ın yazdığından/takdir ettiğinden başkası başımıza gelmez. O, bizim Mevlamızdır. (Öyleyse) müminler, yalnızca Allah’a tevekkül etsinler.”

(9/Tevbe, 51)

Biz ne plan yaparsak yapalım ne den kimden korkarsak korkalim Rabbim ol demedigi sürece yazmadığı sürece kulları bize ne bir kötülük ne bir iyilik yapamaz
Ancak ve Ancak Rabbimin dediği olur

İlaçlarını düzenli kullanıp kontrollerini aksatma Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…