- 2 Ağustos 2013
- 38.491
- 129.897
- 798
İnşallah düzelir gönülümBizde de aynı durum var ama özellikle heyecan yapınca çok tekrar ediyor
Bence düzelir zamanla diye düşünüyorum
Hadi inşallahBenim kızda da oldu, bikaç gün sonra düzeldi.
Geçicidir inş.telaş etme.
Annemde direkt nazar dedi. Fena açıldı çünkü bi anda ve bilmiş. Sürekli değişik değişik laflar biz ne desek hemen kapıyor. Doktoru bile eşine anlatmış eve gidince benimki noluy anne diye yalvarıyordu onu falan anlatmışGeçici oluyor canım. Oğlum baya baya kilitlenmisti dili nazardan olduguna kanaat getirmistik. Biri görünce mutlaka oku bide üzerine cevsen yoksa takarsın.
Amin amin amin ecmainİlaçlarını düzenli kullanıp kontrollerini aksatma Allah şifa versin inşallah
Açıkçası ben de çok iyi diye duyunca almıştım ama bende pek işe yaramadı malesef ya da ben beceremedim bilemiyorumE bebeğin çok iyiymiş diye duydum gidince alacağım inş. henüz denemedim ama.
A.s canım kediye hiç kimse dokundu mu yavru olanaS.a Hayırlı sabahlar hanımlar..
Kediciğin sesini duyunca uyuyamadım bi baktım annesi götürmemiş yavrucağı
Eşim sağolsun bahçeye götürdü başında durcak bakalım bu sorumsuz anne gelip alacak mı?Ay resmen içimiz cız etti ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Suda çözdürüp denedin mi? Kaynar suda çözdürüp bekletiyorlar e bebeğinkini de instagram da görmüştüm onuAçıkçası ben de çok iyi diye duyunca almıştım ama bende pek işe yaramadı malesef ya da ben beceremedim bilemiyorumöylece attım artık makineye uğraşacak vaktim kalmadı
Bu evet bende de oluyordu ama ben aştım artık bu durumları daha yeni kendime geliyorumBennnn
Diyetteyim diye düşündükçe daha fazla yediğimi fark ettim 3.günden sonra diyet beni, ben diyeti terk ettikohhh şimdi rahatım sağlıklı yaşam düşüncesiyle eskisi gibi az yiyorum, su içip günde 6 bin adımla yola devam gayretindeyim
Suyu az içiyor olabilir misinBen de dikkat ettikçe nasıl zayıflayamadım hayret ediyorumbence tartı bozuk
geçmiş olsun neyin varÇok rahatsızım arkadaşlar o yüzden hiç yazamadım
Ayakta duramıyorum ve kafamı kaldıramıyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahMalesef hepsi dipte dahiliye doktoru nasıl ayakta duruyorsun demişti
Kilo da fibromiyalji ve vitaminler eksik olunca aliniyormus
Şimdi vitamin aldım 5 gün oldu kullanıyorum
15 yıldır fibromiyalji hastasıyım Rabb'im e şikayet değil ama hayatımı zorlaştırıyor
Dua beklerim kardeşlerim yaş ilerledikçe dayanmasi da zorlaşıyor
Benim de bugün halilari silesim varMutfak ve salon kaldı. Salon hala dolu. Mutfağa giresim yok girmek için kendimi zorluyorumdünden beri boğazım yanıyor öksürük başlayacak gibi bişeyler alcam takviye. Belki başlarım mutfağa. Öğlende bi yere gidebilirim tam net değil
Sıtma gibi birşey ateş basıyor sonra üşüme titreme soğuk soğuk terleme ,eklemlerde kemiklerde ağrıgeçmiş olsun neyin var
Oğluma hamile kalınca ilacı kullanmayi bıraktımÇok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Fibromiyalji için ne tür ilaç kullanıyorsun? Birkaç sene önce bana da bir dr Fibromiyalji teşhisi koymuştu ama verdiği ilaca başlamadım. Sonra kendiliğinden geçti şikayetim daha doğrusu o zamana göre azaldı ama ara ara oluyor yine
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.Oğluma hamile kalınca ilacı kullanmayi bıraktım
Fibromiyalji de uyku dönemi oluyor bazen yıllarca ağrı olmuyor şimdi yeniden tedaviye başlayacağım inşallah
Ben 5 yıl kadar cortizon kullandim bıraktım sonra hormon bozukluğu vs yapınca zaten yanlış tedavi uygulandığıda doktorda dolaylı yoldan itiraf edince güvenim kalmadı
Mehmet portakal a gittim 2 ay tedavi gördüm çok cik iyi geldi boşanma donemine denk gelince bıraktım onu da mecburen sonra ağır ve zor günler vs tedavi vs yalan oldu
Bakalım yine başlamayı düşünüyorum tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?