Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizde de aynı durum var ama özellikle heyecan yapınca çok tekrar ediyor
Bence düzelir zamanla diye düşünüyorum
İnşallah düzelir gönülüm
Benim kızda da oldu, bikaç gün sonra düzeldi.
Geçicidir inş.telaş etme.
Hadi inşallah
Geçici oluyor canım. Oğlum baya baya kilitlenmisti dili nazardan olduguna kanaat getirmistik. Biri görünce mutlaka oku bide üzerine cevsen yoksa takarsın.
Annemde direkt nazar dedi. Fena açıldı çünkü bi anda ve bilmiş. Sürekli değişik değişik laflar biz ne desek hemen kapıyor. Doktoru bile eşine anlatmış eve gidince benimki noluy anne diye yalvarıyordu onu falan anlatmış okurum tabi cevseni var üstünde

A.s canım kediye hiç kimse dokundu mu yavru olana
Şey duymuştum eğer dokunulursa anne bi daha ellemiyormus yavrusunu

Açıkçası ben de çok iyi diye duyunca almıştım ama bende pek işe yaramadı malesef ya da ben beceremedim bilemiyorum öylece attım artık makineye uğraşacak vaktim kalmadı
Suda çözdürüp denedin mi? Kaynar suda çözdürüp bekletiyorlar e bebeğinkini de instagram da görmüştüm onu

Bu evet bende de oluyordu ama ben aştım artık bu durumları daha yeni kendime geliyorum
yemin ederek irademi tutmaya çalışıyordum, elhamdülillah bozma dan bitiriyordum ama kendimi çok sıkmışım.
Bu sefer serbest günüm de hırslı gibi yiyordum yemeklere özlem duyuyordum resmen
Kurabiye.severdim.mesela bu süreçte aşık oldum
Şimdi 2 haftadır bedenimi düzene koymaya çalışıyorum kendime sakin ol herseyi yiyebilirsin ama dengelemen lazım diyorum
Bakalım inşallah bu sefer başarılı olurum
Her gün spor yapmaya çalışıp 2 litre su içmeye çalışıyorum bu şekilde
Diyet değil de dengeli beslenme
1 senedir gel git durumları baya yordu beni
Bi verdim bi aldım en kısa sürede sağlıkla 50 li rakamlara inmek istiyorum Amin

Ay ne uzun yazdım bee
Ben de dikkat ettikçe nasıl zayıflayamadım hayret ediyorum bence tartı bozuk
Suyu az içiyor olabilir misin

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Fibromiyalji için ne tür ilaç kullanıyorsun? Birkaç sene önce bana da bir dr Fibromiyalji teşhisi koymuştu ama verdiği ilaca başlamadım. Sonra kendiliğinden geçti şikayetim daha doğrusu o zamana göre azaldı ama ara ara oluyor yine

Benim de bugün halilari silesim var
Ama yeter her yeri temizledim dün
Şimdi nefes almadan ders çalışmam lazım
Yani final haftası dolaplara girdim bravo bana neyse kafam rahat etti.daha iyi odaklanırım inşallah

3 gündür pizza isteyen ev halkına bugün pizza yapicam inşallah
Yapıp bir dilim.dahii yemediğim zaman geldi aklıma kendime eziyet etmişim resmen
Eşim pizza yerken yumurta kırıp üzerine malzeme koymuştum
Yemek.yemek.bu kadar korkunç olmamalı
Neden yemedim diye üzülmüyorum sadece bu kadarı abarti olmuş orta karar olmak en güzeli

Oğluma hamile kalınca ilacı kullanmayi bıraktım
Fibromiyalji de uyku dönemi oluyor bazen yıllarca ağrı olmuyor şimdi yeniden tedaviye başlayacağım inşallah
Ben 5 yıl kadar cortizon kullandim bıraktım sonra hormon bozukluğu vs yapınca zaten yanlış tedavi uygulandığıda doktorda dolaylı yoldan itiraf edince güvenim kalmadı
Mehmet portakal a gittim 2 ay tedavi gördüm çok cik iyi geldi boşanma donemine denk gelince bıraktım onu da mecburen sonra ağır ve zor günler vs tedavi vs yalan oldu
Bakalım yine başlamayı düşünüyorum tedaviye

Çok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.
Bana antidepresan türü bir ilaç vermişti doktor o yüzden sordum zaten tek bir doktora gittim başka bir görüş almadım o yüzden kullanmak istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…