Düzenli Evimiz & Hayatımız

Temizlikten girip hastalıkla devam edip gezmeyle bitirmişsin

Benim de bugün halilari silesim var
Ama yeter her yeri temizledim dün
Şimdi nefes almadan ders çalışmam lazım
Yani final haftası dolaplara girdim bravo bana neyse kafam rahat etti.daha iyi odaklanırım inşallah
Zaten odak neyse biz tersine odaklanıyoruz dur yavrum yaa silme şu halıları yeter artık

Çok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.
Bana antidepresan türü bir ilaç vermişti doktor o yüzden sordum zaten tek bir doktora gittim başka bir görüş almadım o yüzden kullanmak istememiştim
Hepsi antidepresan veriyorlar bundan korkmanıza gerek yok iyi bile geliyor kafandaki sesleri susturuyor doktorun dediklerine riayet etmen gerekiyor antidepresan konusunda en düşük olanı veriyorlar zaten

Rabbim şifa hanesinden şifa versin inşallah kardeşim
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.
Bana antidepresan türü bir ilaç vermişti doktor o yüzden sordum zaten tek bir doktora gittim başka bir görüş almadım o yüzden kullanmak istememiştim

Hepsi antidepresan veriyorlar bundan korkmanıza gerek yok iyi bile geliyor kafandaki sesleri susturuyor doktorun dediklerine riayet etmen gerekiyor antidepresan konusunda en düşük olanı veriyorlar zaten
Evet düşüktü zaten ama teşhisten emin olamadım. Bir doktora daha gidecektim sonra kaldı öyle

Evet düşüktü zaten ama teşhisten emin olamadım. Bir doktora daha gidecektim sonra kaldı öyle
Gece uyuyama vücudun her yerinde gezen ağrılar
Karın bölgesinde şişkinlik
Aşırı ishal ve kabiz olma durumu
Kilo alma veya kilo verme hızında artış
Duygu durum bozukluğu
Depresyon
Asosyalik
Adet düzensizliği problemi
görmede bulanıklık ve ya bozukluk
Tembellik ve erteleme
Cinsel soğukluk
Bunlardan var ise yüksek ihtimal fibromiyalji olabilirsin
El ayaklarda eklem yerlerinde şişkinlik ve morarma kızarıklık
Fizik tedavi bölümüne gidip rahatsızlıklarini anlat

Gece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…