- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.164
- 598
- 37
Temizlikten girip hastalıkla devam edip gezmeyle bitirmişsinMutfak ve salon kaldı. Salon hala dolu. Mutfağa giresim yok girmek için kendimi zorluyorumdünden beri boğazım yanıyor öksürük başlayacak gibi bişeyler alcam takviye. Belki başlarım mutfağa. Öğlende bi yere gidebilirim tam net değil
Zaten odak neyse biz tersine odaklanıyoruzBenim de bugün halilari silesim var
Ama yeter her yeri temizledim dün
Şimdi nefes almadan ders çalışmam lazım
Yani final haftası dolaplara girdim bravo bana neyse kafam rahat etti.daha iyi odaklanırım inşallah
Öyle kafam karışıkTemizlikten girip hastalıkla devam edip gezmeyle bitirmişsin
Hepsi antidepresan veriyorlar bundan korkmanıza gerek yok iyi bile geliyor kafandaki sesleri susturuyor doktorun dediklerine riayet etmen gerekiyor antidepresan konusunda en düşük olanı veriyorlar zatenÇok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.
Bana antidepresan türü bir ilaç vermişti doktor o yüzden sordum zaten tek bir doktora gittim başka bir görüş almadım o yüzden kullanmak istememiştim
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyi olur tedaviyle.
Bana antidepresan türü bir ilaç vermişti doktor o yüzden sordum zaten tek bir doktora gittim başka bir görüş almadım o yüzden kullanmak istememiştim
O daral bana geliyor ama elim atmaya gitmiyor işteBende öyleydim de artık daral geliyor
Dün ben de farkettim aslında. Son zamanlarda biraz azalttım . Göbeğim ondan mı erimiyor acabaSuyu az içiyor olabilir misin
Evet düşüktü zaten ama teşhisten emin olamadım. Bir doktora daha gidecektim sonra kaldı öyleHepsi antidepresan veriyorlar bundan korkmanıza gerek yok iyi bile geliyor kafandaki sesleri susturuyor doktorun dediklerine riayet etmen gerekiyor antidepresan konusunda en düşük olanı veriyorlar zaten
Kendi kendime dolandım biraz
OlurKendi kendime dolandım birazberaber devam edelim mi yarım saat
Gece uyuyama vücudun her yerinde gezen ağrılarEvet düşüktü zaten ama teşhisten emin olamadım. Bir doktora daha gidecektim sonra kaldı öyle
Yarım saat sonra görüşürüz o zaman
Yoh yavruş ben değilim şükür kp rahatsızdıBonus bonusum dün hastaydın nasıl oldun?
Gece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yokGece uyuyama vücudun her yerinde gezen ağrılar
Karın bölgesinde şişkinlik
Aşırı ishal ve kabiz olma durumu
Kilo alma veya kilo verme hızında artış
Duygu durum bozukluğu
Depresyon
Asosyalik
Adet düzensizliği problemi
görmede bulanıklık ve ya bozukluk
Tembellik ve erteleme
Cinsel soğukluk
Bunlardan var ise yüksek ihtimal fibromiyalji olabilirsin
El ayaklarda eklem yerlerinde şişkinlik ve morarma kızarıklık
Yok onu biliyorum kuzum bugün doktorla konuşacaktınız . Konuştunuz mu?Yoh yavruş ben değilim şükür kp rahatsızdı
TamamYarım saat sonra görüşürüz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?