golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben de hiç işim yokmuş gibi önce duşa girdim hem orayı temizledimgolgefeslegeni
Salonu topladım süpürmek için hazırladım
Çamaşırları astım
Bütün havluları makinaya attım çalıştırdım
Şimdi kalkıp çocuklara tost yapıcam. Onlar okula gidince tekrar başlarım
Nazar adamı mezara götürür.İnşallah düzelir gönülüm
Hadi inşallah
Annemde direkt nazar dedi. Fena açıldı çünkü bi anda ve bilmiş. Sürekli değişik değişik laflar biz ne desek hemen kapıyor. Doktoru bile eşine anlatmış eve gidince benimki noluy anne diye yalvarıyordu onu falan anlatmışokurum tabi cevseni var üstünde
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah çabucak toparlarBenim oğlan da hastalandı istifra ediyor sabah uyandı böyle.
Halsiz düştü, sapsarı kesildi ter atıyor falan.
Bu saate kaldı ancak kahvaltı yaptık zorla bikaç lokma yedirdim.
Bakalım inş.toparlar Rabbim bütün hastalara şifa versin.
Hastalık en zor şey.
İş güç hiçbir şey yapamıyorsun.
Çok bir işim yok ama ev bu yine dağıldı.
Evi toparlayıp, bulaşıkları yerleştireceğim inş.
Bi posta da beyazlar, havlular,bornozlar geceden yıkayıp aşmıştım onlar kuruduysa katlarım artık.
Ben hâlâ oturuyorum.Kahvaltı yapmadım daha acıktım ama oturursam kalkamam. En iyisi biraz daha iş yapayım
Sağol amin,Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah çabucak toparlar
Nazar adamı mezara götürür.
Ben de çok inanıyorum fakat hep okursan korur inş. öyle düşün.Negatif enerjilerden oluyor.
La havle vela kuvvete illa billah.Bunu da zikir olarak okumak lazım nazar için yeni öğrendim.Zikri tam doğru yazdım mı onu bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin tez vakitte toparlanır inşaAllah oğlunBenim oğlan da hastalandı istifra ediyor sabah uyandı böyle.
Hastalık en zor şey.
Bi posta da beyazlar, havlular,bornozlar geceden yıkayıp aşmıştım onlar kuruduysa katlarım artık.
O zaman silme yorma kendiniBayadır silmiyorum ki zaten yıkamaya vericrm ama ne zaman
Evet bende yeni öğrendim sürekli onu okuyorum toplulukta. Bir de kalem suresi 51-52. ayetler nazar içinmiş. Bugün başladım suyuna 3 kere okuycam her gün. Bir hoca söylüyordu geçen gün onda gördümNazar adamı mezara götürür.
Ben de çok inanıyorum fakat hep okursan korur inş. öyle düşün.Negatif enerjilerden oluyor.
La havle vela kuvvete illa billah.Bunu da zikir olarak okumak lazım nazar için yeni öğrendim.Zikri tam doğru yazdım mı onu bilemiyorum.
Geçmiş olsun canımBenim oğlan da hastalandı istifra ediyor sabah uyandı böyle.
Hastalık en zor şey.
Geçmiş olsun canımBenim oğlan da hastalandı istifra ediyor sabah uyandı böyle.
Hastalık en zor şey.
Kalem süresi 51-52. ayetlerin tefsirini okumanı tavsiye ederim ablacimm nazar ile ilgili bir ayet değildir. Burdan atmak istedim ama beceremedimEvet bende yeni öğrendim sürekli onu okuyorum toplulukta. Bir de kalem suresi 51-52. ayetler nazar içinmiş. Bugün başladım suyuna 3 kere okuycam her gün. Bir hoca söylüyordu geçen gün onda gördüm
Yok yok silmicemO zaman silme yorma kendini
Bende nazar için biliyorumKalem süresi 51-52. ayetlerin tefsirini okumanı tavsiye ederim ablacimm nazar ile ilgili bir ayet değildir. Burdan atmak istedim ama beceremedim
Abla okudum aslında. Ama bir çok sitede de nazar için diye yazmışlar anlamadımKalem süresi 51-52. ayetlerin tefsirini okumanı tavsiye ederim ablacimm nazar ile ilgili bir ayet değildir. Burdan atmak istedim ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?