Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yok
Sen yinede git fizik tedaviye herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor ağrı noktaları var Dr teşhis ediyor ona göre kan değerleri vs de yapıyor tedaviye başlıyor

Gece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yok
Belki vücutta bir vitamin eksikliği veya fazlalığı olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20240522_111003.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
Bende kalktım
Yatağımı topladım
Oğlumun yatağını da topladım
Bütün guneslikleri açtım camları açtım
Ev toplu çok şükür
Oğluma kahvaltı hazırladım
Çıkan bulaşıkları koyup çalıştırmam lazım
Ben daha kahvaltı yapmadım
Spor yapıp öyle yapıyorum 3 gündür
İnşallah oğlumu yedirdikt3n sonra spor yapicam

Ben ayakta fazla duramıyorum ama oturduğum yerden yavaş yavaş biriken çamaşırları katlayayim dedim
Sağlık ocağına yürüyecek takati bulamadım o yüzden iptal ettim randevuyu eşim işte ve 11 buçukta gelecek
Böyle durumlarda yalnız olmak insana koyuyor

Çok yoruldun demi? Ben de çok yorucudur diye başlamıyorum

Çok yoruldun demi? Ben de çok yorucudur diye başlamıyorum
Yaa çok üşenirim bende hep dilimde olur genelde bu hafta kendimi aşırı zorluyorum kendime söz verdim her gün yapicam diye leslie den sıkılmışım meğerse bonus bu kızı söyledi iki gündür keyifli yapıyorum yorucu ama eğlenceli baya
Kız hic yerinde durmuyor ama hareketleri falan sıkıcı.degil bi kere dene

Sen yinede git fizik tedaviye herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor ağrı noktaları var Dr teşhis ediyor ona göre kan değerleri vs de yapıyor tedaviye başlıyor

Belki vücutta bir vitamin eksikliği veya fazlalığı olabilir

Şu teste bir bak istersen canım
Yakın zamanda kan değerlerime baktırmak için gideceğim zaten canım. Bi bakayım teste de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…