- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Sen yinede git fizik tedaviye herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor ağrı noktaları var Dr teşhis ediyor ona göre kan değerleri vs de yapıyor tedaviye başlıyorGece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yok
Belki vücutta bir vitamin eksikliği veya fazlalığı olabilirGece uyuyamama var vücudun her yerinde gezen ağrı değil de bir bölgedeydi ama şiddetliydi o dönem onun dışında diğerleri yok
Şu teste bir bak istersen canımEvet düşüktü zaten ama teşhisten emin olamadım. Bir doktora daha gidecektim sonra kaldı öyle
Bayadır silmiyorum ki zaten yıkamaya vericrm ama ne zamanZaten odak neyse biz tersine odaklanıyoruzdur yavrum yaa silme şu halıları yeter artık
Yine de su içip birkaç zeytin ye kan şekerin düşmesinKahvaltı yapmadım daha acıktım ama oturursam kalkamam. En iyisi biraz daha iş yapayım
O daral bana geliyor ama elim atmaya gitmiyor işte
Dün ben de farkettim aslında. Son zamanlarda biraz azalttım . Göbeğim ondan mı erimiyor acaba
Evet canım öyle denedim bastım sıcak suyu ama bana mısın demedi sadece beyaz olanların yakalarında sarı lekeler vardi onlar gitmişSuda çözdürüp denedin mi? Kaynar suda çözdürüp bekletiyorlar e bebeğinkini de instagram da görmüştüm onu
Haklısın ya ben suya ağırlık vereyimOlabilir su çok etkili
Ödem atıyor su içilmezse zayıflamak çok zor
Yaa mukemmelmis bende de kaydedeyimSon gaz devam ediyorum mis olacak ev
Var var atiyim bitinceYaa mukemmelmis bende de kaydedeyim
Başka varsa bu tarzlar bekleirmm
Çok yoruldun demi? Ben de çok yorucudur diye başlamıyorum
Kızlar şimdi bunu yaptım bittiimmm
Mükemmel yaa her gün bonusa teşekkür edicem galiba
Ben kolay kolay terleyen bi insan değilim disarda bile o kadar yürür geliriz bende tık yok
Ama bunda..... anlatamam yaşamak lazım
Bonus
Yaa çok üşenirim bende hep dilimde olur geneldeÇok yoruldun demi? Ben de çok yorucudur diye başlamıyorum
Sen yinede git fizik tedaviye herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor ağrı noktaları var Dr teşhis ediyor ona göre kan değerleri vs de yapıyor tedaviye başlıyor
Belki vücutta bir vitamin eksikliği veya fazlalığı olabilir
Yakın zamanda kan değerlerime baktırmak için gideceğim zaten canım. Bi bakayım teste deŞu teste bir bak istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?