Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güya ders çalışmaya oturdum
Elhamdülillah çalıştım da eşim ilgilenecekti oğlumla ama fakat uyudu
Kendi derslerinde hiç böyle yapmıyor kapanıyor odaya çalışıyor bene aynı özveriyi istedim biraz gıcık oldum şimdi geçti neyse ki oda gün boyu yoruldu erken uyanıyor ona da hak verdim şimdi boyle yazinca
Sonra oğlum acıktı
Akşam yemeğinde doğru düzgün yememisti
Onu yedirdim
Aksami kıldım
Uyku öncesi gecelikleri giydirdim bakımını yaptım şimdi sallamaya geçtim salavat eşliğinde

İyi ki gelmişsin gönül

kızlara, nice güzel mezuniyetlerini göresiniz inşaAllah. Saçlarda olmuş bak boşuna stres yaptın. ellerine sağlık Diğer işleride halledersin sen pinhanım
Allah razı olsun canım penyez
İnşallah görürüz güzel okullardan mezun olduklarını da, tüm yavruların bahtı açık olsun.

Akşam yemeğinden sonra hasta ziyaretine gitmem gerekti.
Hemen bi kek, çörek yaptm gittik,geldik.
Eltimcim rahatsızdı.

Geldik çocuklar yattı derken anca oturdum.
Asla mutfağa oraya buraya gitmek istemiyor, sakince saçma birşey izleyerek uyumak istiyorum.

Mutfağım biraz dağınık açıkcası tam toplu değil.
Bu da tarihe not düşülsün, bu gece böyle uyucam, aklım ve kalbim mutfakta olarak

Gudurmaya enerjim yok bu akşam anca eriği tuzluyorum ki sabaha brus lee gibi kalkayım

Bu akşam gudurmayalım Niloya.
Benim de hiç mecalim yok, bende de var erik, tuzlasam mı ki, mutfağa girmicem ama sözüm var.
Bir yolunu bulup kocişkoyu göndereyim oralara.
Sonra da hazır ayağa kalkmışken meyve getirsene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…