- 29 Ağustos 2021
- 801
- 3.590
- 63
Kolay gelsin bende sabah kalktım kahavlti yaptık geceden mutfağı toplamistim tertemiz mutfak ve boş bulaşık Makinesi eşittir huzurKahvaltı bulaşıklarını yıkadım
Kısa programa çamaşır atmıştım onları astım
Birkaç telefon görüşmesi yaptım
Ortalığı topladım
Şimdi ütü yapacağım
Hemen hemen her yemeği yaparım ama nedense sarma dolmada ned becerim nede hevesim var haelbuki çokta severim yemeginiDünde ben kisir yapmiştim bugün sarma sarayim diyorum tabi o cesareti bulabilirsem
Oturdum sardim karnim burnumda tek başimaHemen hemen her yemeği yaparım ama nedense sarma dolmada ned becerim nede hevesim var haelbuki çokta severim yemegini
Bebiş kaç yasındaa yerimmKolay gelsin bende sabah kalktım kahavlti yaptık geceden mutfağı toplamistim tertemiz mutfak ve boş bulaşık Makinesi eşittir huzurkahvaltıyi topladım evi süpürdum çamaşır topladım bı posta astım bı posta katladim ütü birikmisti onu hal ettin öğle yemeği bsyler atistrdik sonra Bebek uyudu WC banyo balkonlar yıkandı şu an toplamam gereken bı posta çamaşır ve camasirda bitmek üzere olan bı posta çamaşır var akşam yemeğine makarna salata yapacm suyu kaynamaya bıraktım şu an soğuk bir kahve içiyorum bebemde etrafımda fır dönüyor bir tane buz alablmek için
Ellerinize sağlık afiyet olsunOturdum sardim karnim burnumda tek başimaara vere vere sardim valla yemeğimi de pişirdim taze fasulye varsi bgn menüde
Haziranda 2 yaşına girecek Allah'ın izniyleBebiş kaç yasındaa yerimm
Bedenen değil de zihnen aşırı yorgunum.
İki gözümün çiçekleri kızlarım mezuniyet fotosu çekildi
Dans gösterisi yaptı
Saçları çok güzel oldu
Yağmur yağdı ama olsundu
İki atraksiyon aynı güne denk gelince kıyafet değişimi için iki kez okula gittim vs
Velhasıl yorgunluk olsa da çok güzeldi.
Maşallah kızlarıma
Yarın bahçeye gidicez işlerimiz var, misafir var
Pazar günü buraya eve yatılı misafir gelecek
Hepsi bir anda sürpriz oluverdi.
Alışveriş yapmak lazım
Yarın gündüz temizlik yapmam lazım ki pazar günü temiz eve gelelim.
Ne edicem bilmem.
Olur gider yeeeaaaa diyip sallamak istiyorum.
Ayrıca yemek yapmadım
AminnnnnTurnuva meselesi halloldu okulun ilgisi yok veliler olarak hallettik inşallah birinci olurlar
Ellerine sağlık afiyetle şifa olsunOturdum sardim karnim burnumda tek başimaara vere vere sardim valla yemeğimi de pişirdim taze fasulye varsi bgn menüde
Bütün evi elle silmek zor olmuyormu canim.ben hic elle silmem.binde bir mutfaği silersem
Ay maşAllahSelamlar kızlar
Öğleden sonra mutfağa girdim
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Kalanları yıkadım
Ocağı sildim
Tezgah üstünü cif çamaşır suyu karışık dezenfekte ettim
Günlük Çaydanlıklarimi poşetle cifledim
Mutfağı antre ve oturma odasını da süpürdüm
Her yerin tozunu aldım
Kalan mendille mutfağın yerini de şöyle bi sildim
Patatesleri yıkadım
Hazırlandım
Namaz kılıp çıktık
Dönüşü markete uğradık
Eve gelip hemen yemek.hazirligina girdim
Şükür yetisti
Az önce de sofrayı toplayıp bulaşıkları yıkadım
Makineyi boşaltmak zor geldi
Bugün bir sürü tepsi borcam yıkadım ama biriktirmek istemiyorum özellikle şu 3 gün
Bide kafamı bunlar meşgul etmesin
Ocağı da tekrar sildimçayı da koydum benden bu kadar beni ellemeyin ders calisicam dedim bakalım ya Allah bismillah
Yinede dikkat.et.canimŞu an evim çok küçük canım 1+1 ama önceki 3+1 evimde de silerdim elle zor olmuyor
Evet dizideki sıvıyı cekiyormus heralde.arada bi silmek güzel oluyor şöyle supurgelikleri falan her yeri elleyerek
Ama sürekli silince dizler kötü oluyor baya
Benim kızin saçları acaip dökülüyor.mezuniyeti gecsin kesicem kendiminkinide kızindaS.a hanımlartecvid dersinden geldim bebişi uyuttum.
Bi çay içtim, birşeyler atıştırdım.
Akşama eşimde yok, mercimek köftesi yaparım çocuklarla yeriz inş.
Benim bu aralar aşırı bir dökülme var en iyisi kesmeliyim yoksa uzun saçlarıma kıyamıyorum.
Ama kına da iyidir,bi denim dökülmeyi azaltıyor.
Ay inşallah yer olur arabada. Bagaj küçük birazDik süpürge robot ütü yazıcı airfray bunlar düşer bişey olur makinelere yazık bi kenara sıkıştırıyolar onlar ama sarsılması risk araçla taşınması en garanti
Havlu vileda uçları var bende onlardan almak istiyorum aslındaEvet dizideki sıvıyı cekiyormus heralde.
Benim viledanin ucu bayagi kalin onla süpürgelikleri de aliyorum .çok yorucu geliyor bana elle silmek. Evde büyuk altindan kalkamam
Ağrıdan ziyade kırmızı oluyor iz oluyor yaniEvet dizideki sıvıyı cekiyormus heralde.
Benim viledanin ucu bayagi kalin onla süpürgelikleri de aliyorum .çok yorucu geliyor bana elle silmek. Evde büyuk altindan kalkamam
Evi geçtim de mutfağı temiz bırakmak işin %70 i resmen kalk yap rahatlaAy maşAllahiş yapasım yoktu ama ben de kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?