Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı bulaşıklarını yıkadım
Kısa programa çamaşır atmıştım onları astım
Birkaç telefon görüşmesi yaptım
Ortalığı topladım

Şimdi ütü yapacağım
Kolay gelsin bende sabah kalktım kahavlti yaptık geceden mutfağı toplamistim tertemiz mutfak ve boş bulaşık Makinesi eşittir huzur kahvaltıyi topladım evi süpürdum çamaşır topladım bı posta astım bı posta katladim ütü birikmisti onu hal ettin öğle yemeği bsyler atistrdik sonra Bebek uyudu WC banyo balkonlar yıkandı şu an toplamam gereken bı posta çamaşır ve camasirda bitmek üzere olan bı posta çamaşır var akşam yemeğine makarna salata yapacm suyu kaynamaya bıraktım şu an soğuk bir kahve içiyorum bebemde etrafımda fır dönüyor bir tane buz alablmek için

Hemen hemen her yemeği yaparım ama nedense sarma dolmada ned becerim nede hevesim var haelbuki çokta severim yemegini
Oturdum sardim karnim burnumda tek başima ara vere vere sardim valla yemeğimi de pişirdim taze fasulye varsi bgn menüde

Bebiş kaç yasındaa yerimm

kızlara, nice güzel mezuniyetlerini göresiniz inşaAllah. Saçlarda olmuş bak boşuna stres yaptın. ellerine sağlık Diğer işleride halledersin sen pinhanım

Turnuva meselesi halloldu okulun ilgisi yok veliler olarak hallettik inşallah birinci olurlar
Aminnnnn başarılar şansları bol olsun

Oturdum sardim karnim burnumda tek başima ara vere vere sardim valla yemeğimi de pişirdim taze fasulye varsi bgn menüde
Ellerine sağlık afiyetle şifa olsun

Selamlar kızlar
Öğleden sonra mutfağa girdim
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Kalanları yıkadım
Ocağı sildim
Tezgah üstünü cif çamaşır suyu karışık dezenfekte ettim
Günlük Çaydanlıklarimi poşetle cifledim
Mutfağı antre ve oturma odasını da süpürdüm
Her yerin tozunu aldım
Kalan mendille mutfağın yerini de şöyle bi sildim
Patatesleri yıkadım
Hazırlandım
Namaz kılıp çıktık
Dönüşü markete uğradık
Eve gelip hemen yemek.hazirligina girdim
Şükür yetisti
Az önce de sofrayı toplayıp bulaşıkları yıkadım
Makineyi boşaltmak zor geldi
Bugün bir sürü tepsi borcam yıkadım ama biriktirmek istemiyorum özellikle şu 3 gün
Bide kafamı bunlar meşgul etmesin
Ocağı da tekrar sildim çayı da koydum benden bu kadar beni ellemeyin ders calisicam dedim bakalım ya Allah bismillah

Ay maşAllah iş yapasım yoktu ama ben de kalkıyorum

İyi akşamlar güzel kızlar napıyonuz ben 1,5 saattir ütü yapıyorum. Yoruldum 16 tane pantalon, 9 gömlek, 6 tişört 1 de eşarp ütüledim yeter pazar günü de 6,7 tişört ütülemiştim şimdilik bitti şimdi namaz kılıp çay içmeye hak ettim

arada bi silmek güzel oluyor şöyle supurgelikleri falan her yeri elleyerek

Ama sürekli silince dizler kötü oluyor baya
Evet dizideki sıvıyı cekiyormus heralde.
Benim viledanin ucu bayagi kalin onla süpürgelikleri de aliyorum .çok yorucu geliyor bana elle silmek. Evde büyuk altindan kalkamam

Benim kızin saçları acaip dökülüyor.mezuniyeti gecsin kesicem kendiminkinide kızinda

Evet dizideki sıvıyı cekiyormus heralde.
Benim viledanin ucu bayagi kalin onla süpürgelikleri de aliyorum .çok yorucu geliyor bana elle silmek. Evde büyuk altindan kalkamam
Havlu vileda uçları var bende onlardan almak istiyorum aslında
Her zaman bende silemem benim evde küçük sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…