Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok önceden aklımda plan yapıyorum neler götüreceğimi. Unutabileceklerimi yazıyorum. Valizi yola çıkmadan 1 gün önce akşam hazırlıyorum
Ben ya lazım olursa diye özellikle çocuklara birsürü şey alıyorum. Bi de kararsızım ya o lazım olursa, ya bu lazım olursa diye diye kafam yanıyor

Ben ya lazım olursa diye özellikle çocuklara birsürü şey alıyorum. Bi de kararsızım ya o lazım olursa, ya bu lazım olursa diye diye kafam yanıyor
Bende fazla fazla alıyorum. 1 tane yetecek bir şeyi 3 tane koyuyorum nolur nolmaz. Tabi kıza daha çok yapıyorum bunu dediğin gibi ya lazım olursa ya yetmezse diye

Bende öyle oldum bişeyim yoktu boğaz yanması başladı kaç gündür çekiyorum hala öksürük var
Geçmiş olsun kızlar

Bende fazla fazla alıyorum. 1 tane yetecek bir şeyi 3 tane koyuyorum nolur nolmaz. Tabi kıza daha çok yapıyorum bunu dediğin gibi ya lazım olursa ya yetmezse diye
Al benden de o kadar. Bi de Erzurum a gidiyoruz. Bi sıcak bi soğuk oluyor. Onun içinde kafam karışıyor. Az ve öz şeyler almam gerekiyor ama ya lazım olursa düşüncesi rahat bırakmıyor

Al benden de o kadar. Bi de Erzurum a gidiyoruz. Bi sıcak bi soğuk oluyor. Onun içinde kafam karışıyor. Az ve öz şeyler almam gerekiyor ama ya lazım olursa düşüncesi rahat bırakmıyor
Oo Erzuruma gitsem bende öyle olurdum mont bile alırdım

Gecmis olsun dert etmeyin iş her zaman var ve her zaman yapılır sağlığınızın öncelik olsun

Geçmiş olsun

Efendim kusursuz boyacının kusursuz eserleri beyaz yeşil pembe uyumunun hastasıyız verigata (alacalı) sevenler olarak

Alır mıydınız bir dal minnoş hanım Tiniminimavihanim

Eklentiler

• 20240526_161745.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20240526_161845.webp
    36 KB · Görüntüleme: 32
  • 20240526_161739.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Naparsınız?

Kahvaltı geç başladı geç bitti ablam vardı sohbet kritik derken zaman geçti.

Mutfağı topladım kahve yaptım ben içmedim tekrar topladım.
Çamaşır koydum kuruyanları dağ yaptım.
Tekrar kahve yaptım bu sefer soğuk.
Çiçeklerimi kontrol ettim temizledim yukardaki resimlediğim kalonçe de bit gördüm ilaçladım.
Orkideleri suladım yapraklarını sildim

Bugün böyle çiçek böcek.

Yemeğim var çamaşır ve ütü işine giricem inş sonra.

Limonsuzum geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kızlar

3 ya da 4 haftalığına şehir dışına çıkacağınız zaman kaç gün önceden hazırlanmaya başlıyorsunuz ?
Planlamayı nasıl yapıyorsunuz ?

2 Hafta önceden hazırlık yaparım planma şeklinde.
uzun kalacaksan yıkanma olacağı için çok çok kıyafet almana gerek yok.
TAtil mi köy gibi mi?

Efendim kusursuz boyacının kusursuz eserleri beyaz yeşil pembe uyumunun hastasıyız verigata (alacalı) sevenler olarak

Alır mıydınız bir dal minnoş hanım Tiniminimavihanim
Ahh Bonusum ne güzel bir terapiAldım bir dal
bana şans mutluluk getirsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…