- 12 Haziran 2019
- 19.792
- 122.082
- 598
- 37
Ben ya lazım olursa diye özellikle çocuklara birsürü şey alıyorum. Bi de kararsızımÇok önceden aklımda plan yapıyorum neler götüreceğimi. Unutabileceklerimi yazıyorum. Valizi yola çıkmadan 1 gün önce akşam hazırlıyorum
Bende öyle oldum bişeyim yoktu boğaz yanması başladı kaç gündür çekiyorum hala öksürük varSağol kuzumdün ne iyiydim. Bugün de birsürü şey yapacaktım .
Bende fazla fazla alıyorum. 1 tane yetecek bir şeyi 3 tane koyuyorum nolur nolmaz. Tabi kıza daha çok yapıyorum bunu dediğin gibi ya lazım olursa ya yetmezse diyeBen ya lazım olursa diye özellikle çocuklara birsürü şey alıyorum. Bi de kararsızımya o lazım olursa, ya bu lazım olursa diye diye kafam yanıyor
İkimize de Allah şifa versinBende öyle oldum bişeyim yoktu boğaz yanması başladı kaç gündür çekiyorum hala öksürük var
Büyük de konuşmamışım ama niye böyle oldum anlamadımDün geceden beri hastayım. Başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim bulaşık makinasını bile boşaltmadım sadece çocuklarla kahvaltı yaptık. Çok şükür dünden yemeğim var
Geçmiş olsun kızlarBende öyle oldum bişeyim yoktu boğaz yanması başladı kaç gündür çekiyorum hala öksürük var
Al benden de o kadar. Bi de Erzurum a gidiyoruz. Bi sıcak bi soğuk oluyor. Onun içinde kafam karışıyor. Az ve öz şeyler almam gerekiyor ama ya lazım olursa düşüncesi rahat bırakmıyorBende fazla fazla alıyorum. 1 tane yetecek bir şeyi 3 tane koyuyorum nolur nolmaz. Tabi kıza daha çok yapıyorum bunu dediğin gibi ya lazım olursa ya yetmezse diye
Oo Erzuruma gitsem bende öyle olurdumAl benden de o kadar. Bi de Erzurum a gidiyoruz. Bi sıcak bi soğuk oluyor. Onun içinde kafam karışıyor. Az ve öz şeyler almam gerekiyor ama ya lazım olursa düşüncesi rahat bırakmıyor
Gecmis olsun dert etmeyin iş her zaman var ve her zaman yapılır sağlığınızın öncelik olsunBüyük de konuşmamışım ama niye böyle oldum anlamadımDün geceden beri hastayım. Başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim bulaşık makinasını bile boşaltmadım sadece çocuklarla kahvaltı yaptık. Çok şükür dünden yemeğim var
İyiyim ben çok şükür sweet o gün boğazım agrıyordu kara murver içtim bal limon filan gargara yaptım 2 güne geçti çok şükürSen nasılsın hayal
Geçmiş olsunBüyük de konuşmamışım ama niye böyle oldum anlamadımDün geceden beri hastayım. Başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim bulaşık makinasını bile boşaltmadım sadece çocuklarla kahvaltı yaptık. Çok şükür dünden yemeğim var
Limonsuzum geçmiş olsunBüyük de konuşmamışım ama niye böyle oldum anlamadımDün geceden beri hastayım. Başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim bulaşık makinasını bile boşaltmadım sadece çocuklarla kahvaltı yaptık. Çok şükür dünden yemeğim var
Kızlar
3 ya da 4 haftalığına şehir dışına çıkacağınız zaman kaç gün önceden hazırlanmaya başlıyorsunuz ?
Planlamayı nasıl yapıyorsunuz ?
Ahh Bonusum ne güzel bir terapiEfendim kusursuz boyacının kusursuz eserleribeyaz yeşil pembe uyumunun hastasıyız verigata (alacalı) sevenler olarak
Alır mıydınız bir dal minnoş hanımTiniminimavihanim
Geldin mi efser?Daha iyi kuzum iki günü mü onla geçirdim
Bugün akşam uçağıyla dönüyorum artık
Ahh Bonusum ne güzel bir terapiAldım bir dal
bana şans mutluluk getirsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?