Arkadaşımın bahçesinden topladım ablabahçenmi var penyez nerden topladın
İyi yapmışsın arkadaşından da Allah razı olsunArkadaşımın bahçesinde topladım abla
sağolsun gel topla, ben toplayamıyorum dedi
Benim hiç düzenim olmadı bobusum hep böyle bazen 2 3 ay sürüyor bu ay olmasaydım bir drye gidecektimAmaan erken mi başladı düzensizlikler ben de olmuşum iki gündür ruhen sıkıntım ondan mıydı acaba bilmiyorum
Aminn canımİyi yapmışsın arkadaşından da Allah razı olsun
Afiyetle yiyin inşallah
Ellerine sağlık derencim ben hala nasıl yazarım bilmiyorum yeni mesajlari göremiyorum her zaman her gün girmeme ragmen bizde sabah kalktık erkenden bebiş hastaydi kahvaltı ettik direk doktora götürdüm ilaç filan derken yeni eve geldim ilaçlarıni verdim gecede uyumadıgi için uyuttum şimdi bir sürü iş var ev toplanacak tozlar alınacak mutfak kahvaltı yerde dahaSlm kizlar
Annemle babam gittiler.guzel gecti.
Koltuk ortüleri carsaflar renkliler yikandı
Evi süpurdüm
Viledaladim
Solonun tozunu aldim
Ön balkonu yikadim
Wc ve lavoba yikandi
Bul.mak.bosalttim geri kirlileri koydum
Mutfagi topladim.her yeri topladim
Koltuklari süpürdüm
Mutfak wc banyo butun copleri çıkardim
Havlulari degistirdim
Kizla markete gittik geldik
Cips li tavuk kizarttim malzemeler ortada oğlani bekliyorum onun yemeginide kizartirım taze.
Kiz banyo yapti sacini taradim kuruttum
Birazdn mutfagi toplar dus alirim
Diger kalan isler yarina
Kendin boyayacaksan zor olur sanki küçük çocukta vardı ben yapmadım yapan vardırEllerine sağlık derencim ben hala nasıl yazarım bilmiyorum yeni mesajlari göremiyorum her zaman her gün girmeme ragmen bizde sabah kalktık erkenden bebiş hastaydi kahvaltı ettik direk doktora götürdüm ilaç filan derken yeni eve geldim ilaçlarıni verdim gecede uyumadıgi için uyuttum şimdi bir sürü iş var ev toplanacak tozlar alınacak mutfak kahvaltı yerde daha
Balkonlar banyo WC yıkanacak en son duş hadi bakalım başlıyorum birşey danismak istiyorum size yatak odami kendim seçtim ama sonradan pişman oldum eşim tabikide degistrmeye yanaşmadı su erkeklerin ev eşyasına olan fobisini anliyamiyorum aklıma boyatmak geliyir rengi ceviz kahvesi ve degsiik bir mavi vienza serisi belki bilenler vardır açık soft rengleri istiyorum beyaz krem açık kremler hep daha ferah sizce güzel olurmu acaba mobilya boyamak sağlam olurmu
Evet canım elhamdülillah Rabbim layık eylesinÇok iyi yapıyorsun.
Sen hafız mısın yoksa
Bizde kız çocukları için Kur'an kursu,ahlak dersleri yapmak istiyoruz.
Bakalım nasip olursa.
Bekarken yaptım küçük kuzenler eş,dost çocukları vs.15 kişi vardı güzel bitmişti.
Sabırlıydım annemde güzel idare ediyordu şimdi hakkını yemim hep ders sonu çocuklara ikramlık indirirdi.
Ayy çok teşekkür ederimmm canimm
Amin abla çok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim aminn canimmGonulmeyvesi iyi ki doğdun Gönülümüzzz iyi ki varsın, sevdiklerinle ailenle güzel yaşların olsun canım her şey gönlünce olsun
Aminn çok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ediyorum yaa sagolun
Çok teşekkür ederim canimm aminnGonulmeyvesi canım benim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah
Cok tesekkur ederim canim amin inşallah
Teşekkür ederim canimm
Ayy ne güzel bir pasta çok tesekkur ediyorumHa bu aradaGonulmeyvesi yeni yaşın hayırlı olsun gönülcüm doğum günün kutlu olsun
Eki Görüntüle 3432921
Eşimin var mobilyacı arkadaşları mobilya yapanda var yani o hal edilir kendim asla yapamamKendin boyayacaksan zor olur sanki küçük çocukta vardı ben yapmadım yapan vardırChocolita yazmıştı bir ara birşeyleri boyamayı düşünüyordu
O zaman boyatmak güzel olurEşimin var mobilyacı arkadaşları mobilya yapanda var yani o hal edilir kendim asla yapamam
Bunu şimdi gördüm
ne güzel arkadaşmış o bana biri dese gider toplarım yaprağı çok severimArkadaşımın bahçesinden topladım abla
sağolsun gel topla, ben toplayamıyorum dedi
Mobilya boyamak sağlam olur. Önce zımpara yapilip sonra multisurface boyayla boyayabilirsiniz. Ama bence ceviz rengi güzeldir. Sonradan zevkiniz değişip hoşunuza gidebilir. Bende çünkü kahverengi mobilyadan Nefret ederdim. Her yeri beyaz kreme çevirmiştim. Şimdi her taraf ahşap-krem. Mavi kisimlar çok rahatsız ediyorsa sadece oraya da bir şeyler yapabilirsiniz. Ayna ya da panel kaplama da yapılabilirEllerine sağlık derencim ben hala nasıl yazarım bilmiyorum yeni mesajlari göremiyorum her zaman her gün girmeme ragmen bizde sabah kalktık erkenden bebiş hastaydi kahvaltı ettik direk doktora götürdüm ilaç filan derken yeni eve geldim ilaçlarıni verdim gecede uyumadıgi için uyuttum şimdi bir sürü iş var ev toplanacak tozlar alınacak mutfak kahvaltı yerde daha
Balkonlar banyo WC yıkanacak en son duş hadi bakalım başlıyorum birşey danismak istiyorum size yatak odami kendim seçtim ama sonradan pişman oldum eşim tabikide degistrmeye yanaşmadı su erkeklerin ev eşyasına olan fobisini anliyamiyorum aklıma boyatmak geliyir rengi ceviz kahvesi ve degsiik bir mavi vienza serisi belki bilenler vardır açık soft rengleri istiyorum beyaz krem açık kremler hep daha ferah sizce güzel olurmu acaba mobilya boyamak sağlam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?