Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık derencim ben hala nasıl yazarım bilmiyorum yeni mesajlari göremiyorum her zaman her gün girmeme ragmen bizde sabah kalktık erkenden bebiş hastaydi kahvaltı ettik direk doktora götürdüm ilaç filan derken yeni eve geldim ilaçlarıni verdim gecede uyumadıgi için uyuttum şimdi bir sürü iş var ev toplanacak tozlar alınacak mutfak kahvaltı yerde daha
Balkonlar banyo WC yıkanacak en son duş hadi bakalım başlıyorum birşey danismak istiyorum size yatak odami kendim seçtim ama sonradan pişman oldum eşim tabikide degistrmeye yanaşmadı su erkeklerin ev eşyasına olan fobisini anliyamiyorum aklıma boyatmak geliyir rengi ceviz kahvesi ve degsiik bir mavi vienza serisi belki bilenler vardır açık soft rengleri istiyorum beyaz krem açık kremler hep daha ferah sizce güzel olurmu acaba mobilya boyamak sağlam olurmu

Kendin boyayacaksan zor olur sanki küçük çocukta vardı ben yapmadım yapan vardır Chocolita yazmıştı bir ara birşeyleri boyamayı düşünüyordu

Evet canım elhamdülillah Rabbim layık eylesin
Gonulmeyvesi Gönüüül doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte
Ayy çok teşekkür ederimmm canimm doğum günüm olduğu sizde de görünüyor muyduu
Gonulmeyvesi canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yaşlar yaşayasın
Amin abla çok teşekkür ederimm
Gonulmeyvesi iyi ki doğdun Gönülümüzzz iyi ki varsın, sevdiklerinle ailenle güzel yaşların olsun canım her şey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim aminn canimm sizde iyi ki varsınız
Doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun inşallah Gonulmeyvesi
Aminn çok teşekkür ederimm
Gonulmeyvesi doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum yaa sagolun
Gonulmeyvesi canım benim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah
Çok teşekkür ederim canimm aminn

Yaa 2 gundur giremedim boyle yazılarınızı görünce cok mutlu oldumm
Gonulmeyvesi Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah
Cok tesekkur ederim canim amin inşallah
Gonulmeyvesi canım doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim canimm
Ha bu arada Gonulmeyvesi yeni yaşın hayırlı olsun gönülcüm doğum günün kutlu olsun

Eki Görüntüle 3432921
Ayy ne güzel bir pasta çok tesekkur ediyorum

Dogum günüm burda kayıtlı ama sizlerin gördüğünü bilmiyordum çok teşekkür ederim hepinize çok mutlu oldumm

2 Günüm çok yoğun geçti
Elhamdülillah atlatmış oldum
Sınavlarım da epey zordu artık nasip

Evim derli toplu olduğu için kafam rahattı
Dün eve gelince çok yorgundum
Biraz dinlenip Kıymalı makarna yaptım
Sonrasında mutfağı toplayamicam dediğimi hatırlıyorum
Ama haftaya güzel başlamak istediğim için bi güç kalkıp bulaşıkları elimde yıkadım️ makineyi boşaltmak zor geldi
Sonra çay demledim
Oglumu yıkadım
Bide günün yorgunluğu için bi sütlü irmik helvasi yaptım
Derkeeen gün bitti

Bugünde daha henüz hiç bir iş yapmadım aslında kalkalı nerdeyse 2.5 saat oldu
Oglumu yediriyorum

Kendin boyayacaksan zor olur sanki küçük çocukta vardı ben yapmadım yapan vardır Chocolita yazmıştı bir ara birşeyleri boyamayı düşünüyordu
Eşimin var mobilyacı arkadaşları mobilya yapanda var yani o hal edilir kendim asla yapamam

Mobilya boyamak sağlam olur. Önce zımpara yapilip sonra multisurface boyayla boyayabilirsiniz. Ama bence ceviz rengi güzeldir. Sonradan zevkiniz değişip hoşunuza gidebilir. Bende çünkü kahverengi mobilyadan Nefret ederdim. Her yeri beyaz kreme çevirmiştim. Şimdi her taraf ahşap-krem. Mavi kisimlar çok rahatsız ediyorsa sadece oraya da bir şeyler yapabilirsiniz. Ayna ya da panel kaplama da yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…