- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.825
- 798
Geçmiş olsun abla şimdi iyisin demibende dün kahvaltıdan sonra çok rahatsız oldum midem çok kötü oldu içime bi fenalık geldi başım döndü elim ayağım kesildi, sonrasında söylemesi ayıp baya bi kustum sonra açıldım ,rahatladım sabah aö karnıma kan ilacımı içmiştim sanırım o dokunduçocuklar anne doktora gidelim diyo ama gitmeye halim yoktuki kendime gelince çocuklara en büyük zenginlik sağlıkmış diye boşuna demiyolar dedim. gerçektende öyle insanın gözü hiç bişe görmüyo
Sen nasıl oldun sweetGeçmiş olsun abla şimdi iyisin demi
Şükür bugün daha iyiyim bonusum. Çok az bi öksürük var arada yokluyor.Sen nasıl oldun sweet
Kendi demişti 2 gün sonra doğum günüm diye
Sweetimm hafızana
Kaçırmışız biz
Sağolsun paylaşımı sever arkadaşım.. bende toplamayı ve yemeyi severimne güzel arkadaşmış o bana biri dese gider toplarım yaprağı çok severim
Çok geçmiş olsun ablaabende dün kahvaltıdan sonra çok rahatsız oldum midem çok kötü oldu içime bi fenalık geldi başım döndü elim ayağım kesildi, sonrasında söylemesi ayıp baya bi kustum sonra açıldım ,rahatladım sabah aö karnıma kan ilacımı içmiştim sanırım o dokunduçocuklar anne doktora gidelim diyo ama gitmeye halim yoktuki kendime gelince çocuklara en büyük zenginlik sağlıkmış diye boşuna demiyolar dedim. gerçektende öyle insanın gözü hiç bişe görmüyo
Sen nasıl oldun?sweetgirlcandy geçmiş olsun canım
Nureddin Yildizin Önceden yaptığı açıklamadan dolayı diyorlar. Bosver.Hayırlı günler bugün pek verimli geçmiyor gece agrilardan hiç uyuyamadım o yüzden biraz baş ağrısı ve sersemlik var sabah azıcık hamur yapmıştım evde ekmek Yoktu eşime yağlama yapayım diye çok tuzlu olmuş ona yeniden un ve su katıp biraz daha yoğurdum inşallah tuzu azalmıştır biri gelip profil sayfama bu sayfada bu adamı paylaşma vs yazmış
Ya mesele Nureddin Yıldız hocam mi gerçekten insanlar ölüyor çocuklar kadınlar insanlar hemde yanarak
Neymiş kadın sayfası imiş
Yahu koskoca sayfa da bu kadar üye Gazze Filistin diye açık açık payladim yapamıyor
Profil resmine bile bir Filistin bayrağı koyamıyor çok üzgünüm
İyiyim çok şükür. Fazla ayakta durunca morarma oluyor ağrıyor. Fazla basmamaya çalışıyorumSen nasıl oldun?
Çok şükür iyiyim ben gönül teşekkür ederimSizler nasılsınız
Sanki hasta olan arkadaşlar var hayal ve swet geçmiş olsun kızlar ve başka kaçırdığım varsa hepinize Allahim acil şifalar versin
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahbende dün kahvaltıdan sonra çok rahatsız oldum midem çok kötü oldu içime bi fenalık geldi başım döndü elim ayağım kesildi, sonrasında söylemesi ayıp baya bi kustum sonra açıldım ,rahatladım sabah aö karnıma kan ilacımı içmiştim sanırım o dokunduçocuklar anne doktora gidelim diyo ama gitmeye halim yoktuki kendime gelince çocuklara en büyük zenginlik sağlıkmış diye boşuna demiyolar dedim. gerçektende öyle insanın gözü hiç bişe görmüyo
çok şükür canım iyiyim sağolasınGeçmiş olsun abla şimdi iyisin demi
sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
aynen canım öyle olduğunu biliyoruz ama bi sıkıntı hastalık olmayınca unutuyoruz insanoğlu işte , Rabbim hatırlatıyo işteÇok geçmiş olsun ablaasağlıklı olmak en büyük zenginlik
sağol canım bende bilmiyodum.sonradan aklıma geldi kızıma söyledim oda hamileyken bende sabah aç karnıma içtiğimde çok kusuyodum.sonra akşam içmeye başladım dedi. bi daha içmemGeçmiş olsun
Kan ilacının o tarz yan etkileri var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?