sağol canım yok ilk kez değil ramazandan beri kullanıyorumda ilk defa sabah aç karnına aldım . büyük ihtimal ondan olduKermes için alışverişler planlamalar vardı onları yaptık anca geldim eve.
papatyamm abla çok geçmiş olsun ilk kez mi aldın ilacı belki ondan değildir üşütmüşsündür
Geçmiş olsun abla kötü olmuşsağol canım yok ilk kez değil ramazandan beri kullanıyorumda ilk defa sabah aç karnına aldım . büyük ihtimal ondan oldu
sağol canım sen nasıl oldun daha iyimisinGeçmiş olsun abla kötü olmuş
İyiyim çok şükür ablasağol canım sen nasıl oldun daha iyimisin
amin canım çok sağol sen nasıl oldun
Geçmiş olsun o durum çok rahatsız edici gerçekte o halsizligi iyi bilirimbende dün kahvaltıdan sonra çok rahatsız oldum midem çok kötü oldu içime bi fenalık geldi başım döndü elim ayağım kesildi, sonrasında söylemesi ayıp baya bi kustum sonra açıldım ,rahatladım sabah aö karnıma kan ilacımı içmiştim sanırım o dokunduçocuklar anne doktora gidelim diyo ama gitmeye halim yoktuki kendime gelince çocuklara en büyük zenginlik sağlıkmış diye boşuna demiyolar dedim. gerçektende öyle insanın gözü hiç bişe görmüyo
sağol canım evet insanı baya bi etkiliyoGeçmiş olsun o durum çok rahatsız edici gerçekte o halsizligi iyi bilirim
Amin canım sanada şifa versin Rabbim inşallah
Havalardan mıdır geçmiş olsun retrolardan mi bilemedim bend e bu gün keyifsizim halsiz ve çok agrasifim hani biri bişey dese patalayacak moddayim halbuki çokta sakin bir insanimdirMarkete gidip geldim
Aldıklarımi yerleştirdim
Çöpü attım
Mutfak lavabosunun altında ki saklama kablarini yıkayıp dolabın icini sildim
Baş ağrısı hâlâ geçmedi hiç keyfimde yok eşim bi saate kadar gelecek ama ne yemek yapacak gücüm var ne bir fikrim yemek konusunda
Olabilir havalar beni etkiliyorHavalardan mıdır geçmiş olsun retrolardan mi bilemedim bend e bu gün keyifsizim halsiz ve çok agrasifim hani biri bişey dese patalayacak moddayim halbuki çokta sakin bir insanimdir
Aslında unutkanım da bi an anımsadım sonra teyit ettim bakıpSweetimm hafızana
Kaçırmışız biz
Sağolasın loriş. Senin ayağın nasıl?sweetgirlcandy geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?