- 2 Ağustos 2013
- 38.367
- 129.039
- 798
Yok düğün var dı bir akrabanın ildemdeydiÇok şükür diyelim :) bayram için mi geldinn kayseriye
Aaaa geçmiş olsun. Siz nerdeydiniz kiiiMerhabalar uzun süre yoktum çok zor günler geçiriyoruz burda her yer cayır cayır yandı yanıyor gencecik insanlarımız vefat etti sayısız hayvanlarımız telef olduinsan onun neyi beklediğini bilmiyor gece aniden kabusu yasadik kıyameti yaşadık dinmeyen fırtına ve etrafı saran ateş çemberi
Çok geçmiş olsunMerhabalar uzun süre yoktum çok zor günler geçiriyoruz burda her yer cayır cayır yandı yanıyor gencecik insanlarımız vefat etti sayısız hayvanlarımız telef olduinsan onun neyi beklediğini bilmiyor gece aniden kabusu yasadik kıyameti yaşadık dinmeyen fırtına ve etrafı saran ateş çemberi
Bende çok kullanıyorum ya azaltamıyorum bir türlüÇok çamaşır suyu çarptıaz dinlenip yaptıklarımı yazayım
Mardin demiydin sen derinsuMerhabalar uzun süre yoktum çok zor günler geçiriyoruz burda her yer cayır cayır yandı yanıyor gencecik insanlarımız vefat etti sayısız hayvanlarımız telef olduinsan onun neyi beklediğini bilmiyor gece aniden kabusu yasadik kıyameti yaşadık dinmeyen fırtına ve etrafı saran ateş çemberi
Mardindeyim sağolunAaaa geçmiş olsun. Siz nerdeydiniz kiii
Sağolun mardindeyim aminnMardin demiydin sen derinsu
Çok çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın
Derin çok geçmiş olsunMardindeyim sağolun
Canım bonus ilk oturum 14 temmuz alan sınavım 4 ağustos 1 haftadır hiç bakamadım zaten öncesi de malum vicdanım sızlıyorgolgefeslegeni bebiş sınav ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?