- 30 Ocak 2015
- 19.937
- 29.160
- 798
- 30
yakınlarında şok market varsa orda var ben yufkacıdan 75 tl ye aldım şokta 45 mi neydiKadayıf bulmak şimdi mesele yoksa güzel olurdu.
fincanını sevsinlerKahveye gelen var mı
Ne konuştunuz bu kadar geriye gidip tek tek okuyabilirsem okucam insallah
Onlar var mı ya sakın biri var demesin öyle bi erkek yok bence yani bende yokŞu yatağa kahvaltı getirme durumları gerçek mi??yoksa hepsi dizilerde filimler de olan hayal ötesi fantasik şeyler mi
Hanı gerçekse tepsiyi yatağıma kendi getirip Gunaydin askitollerommm ❤❤❤sen uyandim mi agicik gugicikdeyip sen sakin kıpırdama ben dört dönerim sevgi pitircigim diyecem
Yoksa bana kim tepsiyle kahvaltı getirir ki
Hepsi hayalse kalk pare gece bir yerin açıkta kalmış deyip yoluma devam edicem
Bi gün bende gece uyandım üstümde yorganın bi parçası bile yok donmuşum ki ben hiç üşüyen bi insan degilim yaz kız şortla gezerim evde. Sagolsun canım kocam bütün yorganı kendi üstüne örtmüsBiz bugün yorgan kavgasıyla uyandık
Neymiş yorgana dolanıyormuşum onun üzeri açılıyormuş
Akarları üşümüşbırak kahvaltıyı
TakipteyizBugün bomba bir enerjiyle uyandım, takipte kalınız neler yaptım nelersizin için küçük olabilir ama benim için çok iyii iş çıkarmak oluyor.
Dünki misafirimin hediyesi hediyeleri hemen kullanmayı severimfincanını sevsinler
İroni sanki demi. İnanıyımmıBen yatakta kahvaltı yaptım
Öyle iste
Güzel uğraşlardır inşallahBen bugün bi iş yapmadım kahvaltı ettim kızımla uğraşıyorum
bende hiç kıyamam kenara koyarım özel bi misafirim geldiğinde çıkarırımDünki misafirimin hediyesi hediyeleri hemen kullanmayı severim
Taktik vereyim kendini rulo havlu kağırt gibi düşün yorganın uç kısmını altına altına sıkıştır sen dökdükce dolanmış oluyorsun o çekemezOnlar var mı ya sakın biri var demesin öyle bi erkek yok bence yani bende yokolanada inanmıyorum bunlar bi takım uydurma laflar
Bi gün bende gece uyandım üstümde yorganın bi parçası bile yok donmuşum ki ben hiç üşüyen bi insan degilim yaz kız şortla gezerim evde. Sagolsun canım kocam bütün yorganı kendi üstüne örtmüs
Takipteyiz
Ben kahvemin üzerine yattımÖğle uykusuna yatıyorum ben
Hepsi sıcaklıyor bunların demek kiBen baçaklarımı kendime çekiyorum herif sıçakladığı için bir yeri hep açık zaten möhüm değil
Hepiniz çekik yatıyorsunuz anladımKendime doğru çekerim hep bacaklarımı ben o yüzden sorun olmuyor
Ay şu welsoft yorganlar var ya bi tarafı öyle bi tarafı normal yorgan gibi. Aşırı sıcak tutuyor kaç senedir kullanıyorum onu kv nin orda yatak odası resmen buz olurdu ama üşümezdim onlaSürekli üşüyüp ısınmadıgım için kıvrılarak yatıyorum
Harika olurdu ama şekerpare var. Etimek şerbetli oluyor sanırımA R Y A etimek tatlısı?
Öyle yorganların giyilmelisi olsada öyle gezsemAy şu welsoft yorganlar var ya bi tarafı öyle bi tarafı normal yorgan gibi. Aşırı sıcak tutuyor kaç senedir kullanıyorum onu kv nin orda yatak odası resmen buz olurdu ama üşümezdim onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?