Güzel çok şükürGüzel uğraşlardır inşallah
Yok abla hamuruna ekliyorum orjinal tarifte sıvı yağ koyulmaz deniliyor o yüzden belirttimsıvıyağı üzerinemi sürüyosun ?
Elektirikli battaniye al benim ilk evimin camları hep aralıktı çok fena soğuk oluyordu bizde elektirikli battaniye kullanıyorduk soğuk oldukca düğmesine basıyordum hemen ısıtıyorduBakıyım bi
Elektrik çarpmaz demiElektirikli bataniye al benim ilk evimin camları hep aralıktı çok fena soğuk oluyordu bizde elektirikli bataniye kullanıyorduk soğuk oldukca düğmesine basıyordum hemen ısıtıyordu
Bizi çarpmadıElektrik çarpmaz demiÜşüdükçe sıcak su torbası yapıyorum
Kızlar iyi akşamlar . Çaydanlığın demlik bölümüyle yeşil çay yapmıştım ondandır çayın tadı bozuk geliyor önerisi olan var mı
Teşekkür ederim. Aslında çok yapacaktım o yüzden demlikle yaptım demek ki ayrida yapmak lazımmış hemen deneyim karbonatiYeşil çay için ayrı bir demlik ya da frenç bulundur canım. Siyah çay koku için çok hassas.
Termos da demlikte yeşil kendi kokusunu bırakır hele benim gibi karanfil tarçın atıyorsan.
KArbonatla sirkeyle kaynatabilirsin koku için
Sıvı tüketmeye devam gelsin çaylarrrrr
Sonrası çaydanlığı yıla bardağı yıka tezgahı sil
Ve Mutfak toplu
Eki Görüntüle 3507125
Aksam bi kase corba ictim sadece ama suan çiğköfte cekiyo canım bilmiyorum bugun aklımı çelebilirsin. Sonucta aksam az yedim yani
Bana yaz kış aynı daralıyorumKışında bir anlamı var yani öyle yorgana sarılacan gömülecen tadı çıksın
Yatakta kahvaltı yaparsam elektrikten önce Allah çarpar ekmek kırıntısı dökülürseBizi çarpmadı
Yatakta akarlarla kahvaltı yapma fantazin yoksa çay dökülme olasılığında olmaz bir sakıncası olmaz
Biliyorum bonus çokta severek dinliyorumVideodaki Büşra Kayıkçıyı yeni dinledim-Hayal belki seversin sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?