Değişiklik olsun dedim olmamış mıDondurucuya koyucam diye terör estiriyorum evde kimse yemesin diye.
Senin pp ne nolmuş öyle benim bildiğim dut gibi değil kim bu
https://giphy.com/qZqzjGtdA86vmY1e5R
Dünde bugun sabahta agzıma kan tadı geliyodu ama ne kadar kanadı bilmiyorum tabi abla. Ben azı dişlerinde cok agrı cekmistim zaten agrıyo diye gitmistim çektiler bi ayda cekildikten sonra agrıdı 3 4 tane agrı kesici ictim gündegeçmiş olsun , bende 2 ay falan oldu çektirmiştim bir hafta 10 gün kadar ağrı yaptı yeri günde 2 tane ağrı kesici içiyodum
sonra tek içtim sonra geçti yavaş yavaş ama benimki kanama yapmamış o yüzden çok ağrı yapmış damat çekmişti o baktı öyle dedi
Bende pilli manikür seti var ve üstünü törpüledigim icin inceliyodu cok cabuk kırılıyodu tırnaklarımsweetgirlcandy
ilknurrr22
@Gonulmeyvesi
Kızlar netten aldım.
Yalan olmasın 30-40 tl arası birşeydi.
Kargo ücretsizdi
Çok memnun kaldım dehşet güzel.
Tek sıkıntı acaba tırnağımızı inceltir mi?
Sıkça yapmam ben de, arada yaparım.
Alın
Dondurucuya koyucam diye terör estiriyorum evde kimse yemesin diye.
Senin pp ne nolmuş öyle benim bildiğim dut gibi değil kim bu
https://giphy.com/qZqzjGtdA86vmY1e5R
3 5
Gif atmaya çalıştım da beceremedim resim olarak düştü
Değişiklik olsun dedim olmamış mı
Ay ben bu kadını sevmemSafiye gif deyince bu da çıkıyormuş
Biraz daha iyiym ama öksürük geçmedimavibaloncuk nasıl oldun?
Geçmiş olsun canımBiraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
Geçmiş olsunBiraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım ay çok fenayım bende aynı 10 gün olacak. Kemik ağrısı falan onlar geçti öksürük psikolojimi bozdu ya. Her şeyi ama her şeyi yapıyorum hafifletiyor sonra başlıyorBiraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
Biraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canımBiraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
Gün içinde değişiyor şu an çok kötüyüm kaç saattir öksür öksür içim dışıma çıktı
Sende mi hastaydın yazdım mı hatırlamıyorum geçmiş olsun canımBiraz daha iyiym ama öksürük geçmedisesim düzelmedi sağol Bonus sorduğun için
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?