Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi maşallah sağlıkla büyüsün canm
Göğsümde hırıltı geçmiyor öksürük arada tutuyor yarında aşılama tedavisi olacam bakalm
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağın dolsun
geçmiş olsun ya en zor öksürük atlatılıyor

Göğsümde hırıltı geçmiyor öksürük arada tutuyor yarında aşılama tedavisi olacam bakalm
Sağlıcakla kolaylıkla afiyetle geçsin aşılaman canım hayırla sonuçlandırsın Rabbim yüzün gülsün kucağın tez vakitte dolsun

Baloncuk gönlünü şu açıdan ferah tut tedavin başarılı olacaksa Allah nasip edecekse buna hiç bir hastalık engel olamaz.

Sen hayırlı sonuç almak için hayırlı başlangıç için dua et teslim ol inşallah gerisi onun

Dün 6 tepsi ürün 2 baton kek yaptım

Tabisi bazıları yendi fırın sürekli çalışırken ne kadar durabilir millet

Derdim bu dönem inş dışardan almayı en aza düşürmek.

İçleri hazırla tepsi yıka et baya yordu beni akşama da bi mantar çorbası yaptım zeytinyağlı bakla yaptım da yenmedi.

Epey kaldı hastanede...
Yeter ki sağlık olsun.
Hayırlısıyla kurtarsın Allah
Dua edelim Tinnoş bekliyoruz sağlıcakla
Tiniminimavihanim

Buradaki herkes düzenli temizlik yapıyor ama Senin temizlik listelerin unutulmazlar arasında benim için Gonulmeyvesi birde Öyle çarşaf çarşaf liste ile geliyor
Yaaa teşekkür ederim eminim herkes çok güzel listelerle geliyordur .
Bugünden itibaren yazayım bakalım bende sizlerden eksiklerimi tamamlarım son zamanlarda biraz saldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…