Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin inşallah canm Sağol Allah razı olsun Dualara sığınıyorum hayırlısını versin inşallah

Allah razı olsun gönül dualarında unutma olur mu ? Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum. Çok şükür ama rabbim beterinden korusun.
Hayırdır niye çorba gibi kafan kız ? Her şey yolunda mı ?

Allah razı olsun gönül dualarında unutma olur mu ? Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum. Çok şükür ama rabbim beterinden korusun.
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun

Yaaa bilmiyordum canm kusura bakma
A yooo estagfurullah sıkıntı değil canım ben takılmıyorum öyle şeylere kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum sadece . Çok da ciddiye almıyorum sıkıntı yapma
Neyinden memnun değilsin acaba ? Temiz nevresime girince memnun olursun ohh en sevdiğim
bende severim kim sevmez ki

Ederim tabi canım ne olacağını bilmeden beklemek çok zor Allahım kalbine ferahlık versin canınıza sağlık versin herşey güzel olur inşallah Manevi reçetelerin olsun aksatma, bende benzer bi süreçten geçtim beni motive eden tek şey düzenli manevi reçetemin olmasıydı yoksa içim çok bunalıma girmişti

Bana gelecek olursak çok şükür herşey yolunda ama bazı değişiklikler olabilir hayatımızda şu sıra şehir değiştirmek gibi netlik de yok ama olasılık da var biraz karmaşık zamanlar Rabbim hayırlısını nasip etsin

S
Valla önceden güzel bir rutinim vardı ama şimdi hepsi bozuldu gönül fırsat buldukça ve canım istedikçe yapıyorum napim
sorma sorma benimde şu 15 günde bitti gitti rutin mutin kalmadı
Yarın için hem hazır değilim hemde okullar başlasa düzenime geri dönsem diyorum bakalım belki daha çok iş bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…