İş sevmemiş halin bu muHızımı alamayıp gün sonunda çocukları bile yıkamış oluyomtemiz çarşafa temiz girsinler diye
Hey maşallahHızımı alamayıp gün sonunda çocukları bile yıkamış oluyomtemiz çarşafa temiz girsinler diye
Rabbim çok iyi etsin mutluluklar güzellikler versin inşallah canımmİyi olmaya çalışıyorum gönül sen nasılsın ?
Vallahi hiç memnun değilim amaİş sevmemiş halin bu muBenim sevdiğim halim bile böyle olmuyor ki assfkl
Malesef varHey maşallahdemek bazı şeylere takıntın var
Hadi hadi sende böyle diyorsun ama rutinin gayet güzel maşallah bir sürü şeyler yapıyorsun yazıncaİş sevmemiş halin bu muBenim sevdiğim halim bile böyle olmuyor ki assfkl
Amin inşallah canm Sağol Allah razı olsunCanım inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde yavrunuza kavuşursunuzyolunuz açık ve kolay olsun
Bende çok uzun beklemesem bekledim hemen olmadı o bekleyişleri o umudu biliyorumhiçbir zaman umudunu yitirme duanın gücüne inan
Allah razı olsun gönül dualarında unutma olur mu ? Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum. Çok şükür ama rabbim beterinden korusun.Rabbim çok iyi etsin mutluluklar güzellikler versin inşallah canımm
Gönlünüzün meyvesi en hayırlı vakitte bulsun sizi
Bende hamdolsın iyiyim kafam çorba gibi bu aralar herşeyin hayırlı olması için dua ediyorum
Yaaa bilmiyordum canm kusura bakmaVallahi hiç memnun değilim ama
Malesef vardr ilaç verdi rahattım şu an ilacı bırakma aşamasındayım bir haftadır tekrarladı .
Amin inşallah canımAmin inşallah canm Sağol Allah razı olsunDualara sığınıyorum hayırlısını versin inşallah
Neyinden memnun değilsin acaba ? Temiz nevresime girince memnun olursun ohh en sevdiğimVallahi hiç memnun değilim ama
Malesef vardr ilaç verdi rahattım şu an ilacı bırakma aşamasındayım bir haftadır tekrarladı .
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsunAllah razı olsun gönül dualarında unutma olur mu ? Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum. Çok şükür ama rabbim beterinden korusun.
Hayırdır niye çorba gibi kafan kız ? Her şey yolunda mı ?
Amin canım rabbim ikimizede yardım etsin çok yorulmadan yıpradan geçirelim bu süreçleri inşallahCanım benim Allah yar ve yardımcınız olsun
A yooo estagfurullah sıkıntı değil canım ben takılmıyorum öyle şeylere kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum sadece . Çok da ciddiye almıyorumYaaa bilmiyordum canm kusura bakma
Neyinden memnun değilsin acaba ? Temiz nevresime girince memnun olursun ohh en sevdiğim
Amin canm inşallahAmin canım rabbim ikimizede yardım etsin çok yorulmadan yıpradan geçirelim bu süreçleri inşallah
Valla önceden güzel bir rutinim vardı ama şimdi hepsi bozuldu gönül fırsat buldukça ve canım istedikçe yapıyorum napimHadi hadi sende böyle diyorsun ama rutinin gayet güzel maşallah bir sürü şeyler yapıyorsun yazınca
Bende öyleyimValla önceden güzel bir rutinim vardı ama şimdi hepsi bozuldu gönül fırsat buldukça ve canım istedikçe yapıyorum napim
Ederim tabi canım ne olacağını bilmeden beklemek çok zor Allahım kalbine ferahlık versin canınıza sağlık versin herşey güzel olur inşallahAllah razı olsun gönül dualarında unutma olur mu ? Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum. Çok şükür ama rabbim beterinden korusun.
Hayırdır niye çorba gibi kafan kız ? Her şey yolunda mı ?
sorma sorma benimde şu 15 günde bitti gitti rutin mutin kalmadıValla önceden güzel bir rutinim vardı ama şimdi hepsi bozuldu gönül fırsat buldukça ve canım istedikçe yapıyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?