- 28 Ekim 2022
- 9.592
- 27.928
- 478
- 29
Bende bebek yokken sıkılıyordum. Senin gibi televizyon film izlerdim.Zor oluyo tek kalmak
Kaç yıllık evlisin canm ilk çocuğun demiBende bebek yokken sıkılıyordum. Senin gibi televizyon film izlerdim.
Şimdi umut var tabi.
Evet ilk.Kaç yıllık evlisin canm ilk çocuğun demi
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahEvet ilk.
4 yıllık evliyim.
Hoş buldummSende hoşgelmişsin dutum
Aman ne bileyim öyle bir elamet geldi işte kendinize dikkat edin sanırım korananın amuda kalkmışıydı
AleykümselamSelamlar
Ben geldimYoğun bi gündü ama olsundu değdi
Öğlene kadar evin işi öğleden sonra kız kardeşim doğum yaptı ona yardıma gittim onun işi koşturmacalı oldurabbim isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin ben bile özlemişim bebek koklamayı
Sabah yataklar toplandı ev havalandı
Tozu aldım
Kahvaltı hazırlandı sonrasında mutfak toplandı makine çalıştırdım
Banyo tuvalet lavabolar yıkandı
Mutfağı süpürdüm tek
Bi duş alıp çıktım
Kardeşimin evinde allahtan robot süpürge var gider gitmez onu saldımallah zeval vermesin
Bilmem kaç kere mutfak topladım orda da
Biberon yıkadım bolcana poh değiştim
Çamaşır serdim serili olanlardan kuruyanları büküp yerleştirdim
Hoşaf oldum ama değdi neyse eve geldim kızları yatağa atıp bulaşık makinasını boşaltcam sabaha hazır olsun
Allah razı olsun canımAleykümselam
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah çok enerjik iş yapmışsın
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSelamlar
Ben geldimYoğun bi gündü ama olsundu değdi
Öğlene kadar evin işi öğleden sonra kız kardeşim doğum yaptı ona yardıma gittim onun işi koşturmacalı oldurabbim isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin ben bile özlemişim bebek koklamayı
Sabah yataklar toplandı ev havalandı
Tozu aldım
Kahvaltı hazırlandı sonrasında mutfak toplandı makine çalıştırdım
Banyo tuvalet lavabolar yıkandı
Mutfağı süpürdüm tek
Bi duş alıp çıktım
Kardeşimin evinde allahtan robot süpürge var gider gitmez onu saldımallah zeval vermesin
Bilmem kaç kere mutfak topladım orda da
Biberon yıkadım bolcana poh değiştim
Çamaşır serdim serili olanlardan kuruyanları büküp yerleştirdim
Hoşaf oldum ama değdi neyse eve geldim kızları yatağa atıp bulaşık makinasını boşaltcam sabaha hazır olsun
Ellerine sağlık vede gözünüz aydın canımAllah razı olsun canımya ben iş yapmayı aslında hiç sevmem biliyon mu ama işten de kaçamam söylene söylene illa biter ama onuda ypim buna yamulmuş bu toz olmuş bu kötü kokmuş derken bi bakarım akşam olmuş
Amin sivitimGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ellerine sağlık vede gözünüz aydın canım
Bu arada hoşgeldin
Kadınların işi hep öyle başlıyor ve her tarafı temizlemiş şekilde bitirmiş oluyoruzAllah razı olsun canımya ben iş yapmayı aslında hiç sevmem biliyon mu ama işten de kaçamam söylene söylene illa biter ama onuda ypim buna yamulmuş bu toz olmuş bu kötü kokmuş derken bi bakarım akşam olmuş
İyi olmaya çalışıyorum gönül sen nasılsın ?
Hızımı alamayıp gün sonunda çocukları bile yıkamış oluyomKadınların işi hep öyle başlıyor ve her tarafı temizlemiş şekilde bitirmiş oluyoruz
Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde yavrunuza kavuşursunuzMaşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bende 4 yıllık evliyim4 yıldır çocuk için uğraşıyorum Rabbimin bi bildiği vardr herşeyin vakti zamani vardır elbet diyorum Rabbime sığınıyorum nasipte varsa olur
Evet darısı sana inşallahMaşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bende 4 yıllık evliyim4 yıldır çocuk için uğraşıyorum Rabbimin bi bildiği vardr herşeyin vakti zamani vardır elbet diyorum Rabbime sığınıyorum nasipte varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?