Evettt
Kuzum çok sağol eşimde bugün ben seviyorum diye büskivi arası lokum almıştı
Afiyetle şifa olsun canımKuzum çok sağol eşimde bugün ben seviyorum diye büskivi arası lokum almıştı
Bende ondan ikram edeyim
Hırıltım bugün daha iyiydi nefesimde düzeldi
Gözüm yeni açıldıAfiyetle şifa olsun canım
İkramını kabul ettim, yoldayım eve gidince yiycemm
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Sende hoşgelmişsin dutumÇok geçmiş olsun efserim naptın öyle kendine
amin canım . Gelirim inşallah şu sitenin düzeldiğini görürsek
Sanırım sende hastaymışsın sanada geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canmAllah şifalar versin
Ahahahahah
Çok geçmiş olsun limonsuzz maşallah yavruşa çabuk toparlamışBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
maşallah.Tv keyfi yapıyorm tek başıma
Sen neler yapysn nerelerdesinbebiş nasl
Bende sıkılıyorum ya eşim çalışıyor kimsem de yokmaşallah.
Oh ne güzel
Senin eşindemi geç geliyor ?Bende sıkılıyorum ya eşim çalışıyor kimsem de yokalıştım mecburen ama sıkıcı
Evet ben bazen oturuyorum oturuyorum diyorum beni ne kaldırır en iyisi birini arayımAyy kesinlikle çok iyi oluyor iş yaparken biriyle konuşunca iş daha çabuk bitiyor sanki
Akşam akşam caydanlıkların icini kaynattım yıkadım parlattım. Sonra makineden cıkan çamaşırı kurutmaya attım çocukları yıkadım dişlerini fırçaladım yatırdım ay böyle cocukları iyice yıkayıp dislerinide kendim fırcalayınca sanki parıl parıl parlıyo gibi geliyolarNapiyosunuz canım kadınlar
Evet ya cok uzundu gercekten bitmek bilmediAhahahahahOcak çok uzun geçmedi mi ya bana mı öyle geldi
Ay çalışssın baloncuk bosverBende sıkılıyorum ya eşim çalışıyor kimsem de yokalıştım mecburen ama sıkıcı
Evet canmSenin eşindemi geç geliyor ?
Ayy Rabbime şükürler olsunTiniminimavihanim Tinnoşumuz zarif hasretine kavuştu Elhamdülillah
Allah analı babalı, sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip etsingözünüz aydın ablacımmm geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun kızlarınız
Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versinBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol ablacığımAllah şifalar versin efsercim
Benin eşimde öyle bazen erkenEvet canm
Zor oluyo tek kalmakBenin eşimde öyle bazen erken
Bazen geç geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?