Düzenli Evimiz & Hayatımız

Insallah sever
Benim eşim de sadece kizartmasini sever karnabaharın. Dün degisik yaptim firinda baharatlı yedi ama çok da sevmedi tabi. Anam hepsi aynı ya

Selamlar herkese hayırlı günler
Hava bugün aşırı soğuk Rabbim hayırlı yağışlar göndersin

Dünüm hiç iyi geçmedi halsizlik uyuşukluk vardı
Akşam Yemek sonrası oğlumu yıkadım️ uyuttum️ ev çok karmaşık ruhum daralıyor neyse bugün halletmek istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah

Sabah çıkmadan kahvaltı hazırladım oğlumla yaptık hazırlandık
Bide sabah Battaniye ve kırlent kılıflarını yıkadım onalrı asıp çıktım

Yarışmaya oy verdiysen ordan gelmiştir belki
Aaa doğru olabilir. Sence Mune ye sorayım mı?
Deprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
Arkadaşım paylaşmış bugün. Yıldönümü yaklaştığı için depremzedelere yardım toplama adı altında kendilerine alıyorlarmış. Bikaç kişi yazmış hatta bizim bişeye ihtiyacımız yok kandırıyorlar diye.Ne kötü insanlar var
@D u t biliyosundur illaki hatırlatmış olayım bu duayı sabah akşam oku çocuklara da okut ezberliyorlar zaten sesli okudukça.

Sağol bonusum ben de kaydettim
Limonsuzzcay kendini gizleyebilirsin limonsuz o zaman görünmüyorsun
Nasıl yapıcam bonusum ?

Profilde de yarışmalardan gelmiştir yazıyor. Merak da ediyorum ya Mune ye sorsam söyler mi ki ?

Bilmiyorum canım sor istersen
Sorma geri alırlar yazmışlar

Geri alınma diye bir şey yok niye alınsın. Mesela bana pro üyelik hediye edilse yarışmadan zaten proyum başkasına hediye ediyorum öyle bir şey olmuştur oy kullanmadıysan.
Üyelik iptali yapılırsa aktifliği gidiyor diye biliyorum o kadar.

Milletin tiki ve hediyeleri de gitmiş bonusum

Buarada gizledim olmuş mu?

Bikaç kere oy kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…