sen hangi şehirdeydinhayırlı günler güne kar yağışıyla başladıkannem 2 gündür bende bugün dönüyor hiç yanlış kalmak istemiyorum ama yapacak birşey yok
Amiiin Allahim gostermesin bi dahaÇok kötü günlerdi Allah yaşatmasın
Insallah severBugün hamaratlığım üstümdeeşim öğlen yemeğe geleceğini söyledi bende giriştim mutfağa, kıymalı Karnıbahar yemeğini yapıyorum ilk defa yapıyorum inşallah eşim yer sevmiyor bu tür yemekleri bnde yapmıyordum ama yiyecek mecbur ıspanak pırasa brokoli falan sevmiyor beyefendi
Maşallah süpersinBugün düzenli yürüyüşe başladım düzenli su falan. Bi havalara girdim sanırsın 1 günde 15 kilo vermişimdhjdkdld
Aaa doğru olabilir. Sence Mune ye sorayım mı?Yarışmaya oy verdiysen ordan gelmiştir belki
Arkadaşım paylaşmış bugün. Yıldönümü yaklaştığı için depremzedelere yardım toplama adı altında kendilerine alıyorlarmış. Bikaç kişi yazmış hatta bizim bişeye ihtiyacımız yok kandırıyorlar diye.Ne kötü insanlar varDeprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
Sağol bonusum ben de kaydettim@D u t biliyosundur illaki hatırlatmış olayım bu duayı sabah akşam oku çocuklara da okut ezberliyorlar zaten sesli okudukça.
Nasıl yapıcam bonusum ?Limonsuzzcay kendini gizleyebilirsin limonsuz o zaman görünmüyorsun
Nasıl yapılıyor bonusLimonsuzzcay kendini gizleyebilirsin limonsuz o zaman görünmüyorsun
Sen görünmüyorsun zatenNasıl yapılıyor bonus
Nasıl yapıcam bonusum ?
Profilde de yarışmalardan gelmiştir yazıyor. Merak da ediyorum ya Mune ye sorsam söyler mi ki ?Gizlilik yazan yerden. Proluğunu belki biri hediye etmiştir sana oda olabilir
Profilde de yarışmalardan gelmiştir yazıyor. Merak da ediyorum ya Mune ye sorsam söyler mi ki ?
Sorma geri alırlar yazmışlar
Milletin tiki ve hediyeleri de gitmiş bonusumBilmiyorum canım sor istersen
Geri alınma diye bir şey yok niye alınsın. Mesela bana pro üyelik hediye edilse yarışmadan zaten proyum başkasına hediye ediyorum öyle bir şey olmuştur oy kullanmadıysan.
Üyelik iptali yapılırsa aktifliği gidiyor diye biliyorum o kadar.
Bikaç kere oy kullanmıştımBilmiyorum canım sor istersen
Geri alınma diye bir şey yok niye alınsın. Mesela bana pro üyelik hediye edilse yarışmadan zaten proyum başkasına hediye ediyorum öyle bir şey olmuştur oy kullanmadıysan.
Üyelik iptali yapılırsa aktifliği gidiyor diye biliyorum o kadar.
Tiki zaten hiç anlamadım limonsuzum :))Milletin tiki ve hediyeleri de gitmiş bonusum
Buarada gizledim olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?