Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizde sizi çok seviyoruzzz seni ve minnakları

Çamaşır yerleştirmeyi hiç sevmiyorum ben de
Evet bide o var onuda sevmiyorum sepette bekliyo dün katladıklarım belki bi hafta daha bekler
Tüm tuşlara basmışsın çıkmazsa ayıp eder
Günaydın hayırlı sabahlar karlı ve soğuk günden herkese selam
Sen nerdeydin baloncuk

Yaaaaa
Çok duygulandım....
Analı babalı hayırlı sağlıklı mutlu büyüsünler, vatana millete anaya babaya hayırlı olsunlar.
Hoşgeldiler
Kuvoz süreci yorucu ve yıpratıcı olabilir ama sen kendini toplamaya bak Tinnoşum. Onlar da orada toparlansın evlerine gelecekler inşallah.
Maratona hazırlan
Allah güç kuvvet versin.
Gözünüz aydın olsun.
Çok sevindim

Evet bide o var onuda sevmiyorum sepette bekliyo dün katladıklarım belki bi hafta daha bekler
Kız o kadar değil ben bi çözüm buldum. Kızlara diyorum gelin herkes kendi eşyasını alsın yerleştirsin. Kim daha güzel ve çabuk yerleştirecek çoğunlukla onların kıyafeti olunca hemen bitiyor

Deprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
Korkarak . Kar yağsa korkuyorum. Gökyüzü pembe renk olsa korkuyorum. Hala rüyamda deprem anını görüyorum. Geçen gün deprem oluyor diye bi sıçradım uykudan meğerse eşim dönüyomuş. Kimseye bişey diyemesemde ben atlatamadım.
Kimse atlatamadı daha doğrusu. Bi de valilik yazı göndermiş yarın tatil okullar. Geöen sene olduğu gibi bu gece de uyku tutmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…