Bizde sizi çok seviyoruzzz seni ve minnaklarıSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
Kızlar ben de çok şaşkınım. Yanlışlık mı oldu ki acaba
Yarışmaya oy verdiysen ordan gelmiştir belkiKızlar ben de çok şaşkınım. Yanlışlık mı oldu ki acababen yapmadım çünkü .
Evet bide o var onuda sevmiyorum sepette bekliyo dün katladıklarım belki bi hafta daha beklerÇamaşır yerleştirmeyi hiç sevmiyorum ben de
Tüm tuşlara basmışsın çıkmazsa ayıp ederİlk beyaz sabun ile citiledim baya açıldı. Ama kaldı leke. Bulaşık deterjanı da denedim. Şimdi başka leke çıkarıcı sıktım citiledim de yıkanıyor. İnşallah çıkar son çare c.suyu o da olmadı @sweetgirlcandy nin önerdiğini deneriz
Sen nerdeydin baloncukGünaydın hayırlı sabahlarkarlı ve soğuk günden herkese selam
YaaaaaSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
Kız o kadar değilEvet bide o var onuda sevmiyorum sepette bekliyo dün katladıklarım belki bi hafta daha bekler
Korkarak . Kar yağsa korkuyorum. Gökyüzü pembe renk olsa korkuyorum. Hala rüyamda deprem anını görüyorum. Geçen gün deprem oluyor diye bi sıçradım uykudan meğerse eşim dönüyomuş. Kimseye bişey diyemesemde ben atlatamadım.Deprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
Korkarak . Kar yağsa korkuyorum. Gökyüzü pembe renk olsa korkuyorum. Hala rüyamda deprem anını görüyorum. Geçen gün deprem oluyor diye bi sıçradım uykudan meğerse eşim dönüyomuş. Kimseye bişey diyemesemde ben atlatamadım.
Kimse atlatamadı daha doğrusu. Bi de valilik yazı göndermiş yarın tatil okullar. Geöen sene olduğu gibi bu gece de uyku tutmaz beni
Sivas'tayımSen nerdeydin baloncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?