- 13 Ağustos 2024
- 3.133
- 11.070
- 128
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahDeprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
çok kar varmı oralardaGünaydın hayırlı sabahlarkarlı ve soğuk günden herkese selam
Çok olmasa da 3 parmak kadar yerde var halen yağıyorçok kar varmı oralarda
Korkarak . Kar yağsa korkuyorum. Gökyüzü pembe renk olsa korkuyorum. Hala rüyamda deprem anını görüyorum. Geçen gün deprem oluyor diye bi sıçradım uykudan meğerse eşim dönüyomuş. Kimseye bişey diyemesemde ben atlatamadım.
Kimse atlatamadı daha doğrusu. Bi de valilik yazı göndermiş yarın tatil okullar. Geöen sene olduğu gibi bu gece de uyku tutmaz beni
Unutulmaz bi sesti hala kulağımdaAtlatılamayacak şeyler yaşandı asla unutulmayacak.
Ben 99 depreminin sesini unutamadım hala 14 yaşındaydım yıkıntı falan hiç bir şey yaşamadığımız kimseyi kaybetmediğimiz halde.
Biliyorum bu duayı bonusum . TeşekkürlerD u t biliyosundur illaki hatırlatmış olayım bu duayı sabah akşam oku çocuklara da okut ezberliyorlar zaten sesli okudukça.
Çok kötü günlerdi Allah yaşatmasınAtlatılamayacak şeyler yaşandı asla unutulmayacak.
Ben 99 depreminin sesini unutamadım hala 14 yaşındaydım yıkıntı falan hiç bir şey yaşamadığımız kimseyi kaybetmediğimiz halde.
Karnabahardan nefret eder eşim geçenlerde bol baharatla ufak parçalayıp fırınladım tadına baktı böyle yenir dedi.Bugün hamaratlığım üstümdeeşim öğlen yemeğe geleceğini söyledi bende giriştim mutfağa, kıymalı Karnıbahar yemeğini yapıyorum ilk defa yapıyorum inşallah eşim yer sevmiyor bu tür yemekleri bnde yapmıyordum ama yiyecek mecbur ıspanak pırasa brokoli falan sevmiyor beyefendi
Ben de bunun gerginliğini yaşıyorum birkaç gündür.Deprem yıldönümü yaklaştıkça içim sıkışıyor. Biz böyle oluyorsak nasıl devam ediyor orda insanlar
Bi dahaki sefere de öyle denerimKarnabahardan nefret eder eşim geçenlerde bol baharatla ufak parçalayıp fırınladım tadına baktı böyle yenir dedi.
Sulu yemeğini yemez ama.
O Zaman İstanbulun en sağlam zeminli yerlerinden birinde oturuyodukBen de bunun gerginliğini yaşıyorum birkaç gündür.
Sürekli aklımın bir köşesinde...
Allah oradakilerin yardımcısı olsun.
Eşimde bu tarz yemekleri kıymalı olursa yee brokoli yemez birde kerevizBugün hamaratlığım üstümdeeşim öğlen yemeğe geleceğini söyledi bende giriştim mutfağa, kıymalı Karnıbahar yemeğini yapıyorum ilk defa yapıyorum inşallah eşim yer sevmiyor bu tür yemekleri bnde yapmıyordum ama yiyecek mecbur ıspanak pırasa brokoli falan sevmiyor beyefendi
benim olduğum yere daha yağmadı iş yerim denizin dibinde , yükseklerde başlamış yazıyodu haberlerdeÇok olmasa da 3 parmak kadar yerde var halen yağıyorçok soğuk hava
Oralarda var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?