Siyahın asaleti başka de mi GönülBende siyahım
Senin kaç cocugun var yaşları kaçKız o kadar değilben bi çözüm buldum. Kızlara diyorum gelin herkes kendi eşyasını alsın yerleştirsin. Kim daha güzel ve çabuk yerleştirecek çoğunlukla onların kıyafeti olunca hemen bitiyor
Sormustum sanki önceden simdi anımsadımSivas'tayım
Ücreti ödenmeseydi heralde 100 kere vazgeçmistimBen memnun kaldım annem ablam falan hep aldılar.
Ahahha deme onu deme ben kendimi avutuyorum
Vazgeçme bi gazla yaptır gitsin
Bide bana yapsa kim bu genç kızlarTopiğin genç gızları nerde bi kahve yapsalar
Aman olmasın da hissetmeyelim canım amiinnBende İstanbul'dayım canım ama hissetmedim Allahım korusun tüm afetlerden kötülüklerden
Evet Allahım esirgesin bende bikaç gün yalnızım oğlumla aklıma gelen tek şey bu oldu Allah görünür görünmez tüm kötü şeylerden korusun hepimizi amiinnAman olmasın da hissetmeyelim canım amiinn
Benim başım döndü muhtemelen ondan oldu sonradan pişman oldum zaten buraya yazdığım için korkutmak istemem kimseyi herkes yeterince korkuyor zaten. anlık bi korkuyla yazdım evde yalnızım bugün kızla aklıma milyon tane şey geldi neyse şükür geçti
Sen teraziye gecis yapmıs oluyosunAslında 23 Eylül tam orta bi tarih. Ama Başak Burcu olabilecek kadar titiz hamarat değilim
Yengeçleri severim çocukluk arkadasım yengecAfiyet olsun hanımlar kahveler içilmiş
Biriniz de kahve yaptım gel ablaaaaa diye etiket etmemiş
Dip not ; 83 lü yengeç burcuyum
Bende öyleyim insanlar üzülünce iştahı kesilir ben yerim hemde aşırı yerim hastayken de öyle mide bulantılı bi hastalık degilse cok yerimBende aynıyım maalesef üzüldüğüm an bi şeyler yemek istiyorum
Aa ankarada mıydın sen neresindesin bende ankaradayım ve başak burcuyum2 posta çamaşır yıkadım
Birini astım biri makine kuruttu.
Katladım.
Bulaşık mak boşalttım
Yemek yaptım
Mutfak topladım
Kahve içtim, keşke burda içeydim.
Ortalık topladım
Çoluk çocuk işte.... Öyle.
(87 Eylül-Başak-Ankara)
İnanılmaz bi soguk var. Bizde dışardan geldik eşim kim alacak ardayı dedi ben alırım ya dedim cıktım ama nasıl bi rüzgâr yüzüm donduYürüyüş yapcam diye hava attım kocama ama üşüyorum.gururuma da yediremiyorum çocuklar alınacakattığım daha 1500 adim ben vazgeçtim
Bende 95 ikizlerBende 96ikizler
2 kızım var biri 7 biri 5 yaşındaSenin kaç cocugun var yaşları kaç
Loris de ankarada. Bende kırıkkale feci ayaz vallaSen teraziye gecis yapmıs oluyosun
Yengeçleri severim çocukluk arkadasım yengec
Bende öyleyim insanlar üzülünce iştahı kesilir ben yerim hemde aşırı yerim hastayken de öyle mide bulantılı bi hastalık degilse cok yerim
Aa ankarada mıydın sen neresindesin bende ankaradayım ve başak burcuyum
İnanılmaz bi soguk var. Bizde dışardan geldik eşim kim alacak ardayı dedi ben alırım ya dedim cıktım ama nasıl bi rüzgâr yüzüm dondu
İyi ya 90 lılar çokmuş. 80 liler kadar olmasa da
Kız onlar düzen topiiinde ne ararSeksenli olmak bir ayrıcalıktır falan filan 2000 li bebeler sizi sollayınca görecem havanızı
Biz kocalınca işte siz de olgunlaşırsınız gelirlerKız onlar düzen topiiinde ne arar
Ne kadan çok ortak nokta İlknuur.Sen teraziye gecis yapmıs oluyosun
Yengeçleri severim çocukluk arkadasım yengec
Bende öyleyim insanlar üzülünce iştahı kesilir ben yerim hemde aşırı yerim hastayken de öyle mide bulantılı bi hastalık degilse cok yerim
Aa ankarada mıydın sen neresindesin bende ankaradayım ve başak burcuyum
İnanılmaz bi soguk var. Bizde dışardan geldik eşim kim alacak ardayı dedi ben alırım ya dedim cıktım ama nasıl bi rüzgâr yüzüm dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?