Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende İstanbul'dayım canım ama hissetmedim Allahım korusun tüm afetlerden kötülüklerden
Aman olmasın da hissetmeyelim canım amiinn
Benim başım döndü muhtemelen ondan oldu sonradan pişman oldum zaten buraya yazdığım için korkutmak istemem kimseyi herkes yeterince korkuyor zaten. anlık bi korkuyla yazdım evde yalnızım bugün kızla aklıma milyon tane şey geldi neyse şükür geçti

Evet Allahım esirgesin bende bikaç gün yalnızım oğlumla aklıma gelen tek şey bu oldu Allah görünür görünmez tüm kötü şeylerden korusun hepimizi amiinn

Aslında 23 Eylül tam orta bi tarih. Ama Başak Burcu olabilecek kadar titiz hamarat değilim
Sen teraziye gecis yapmıs oluyosun
Afiyet olsun hanımlar kahveler içilmiş

Biriniz de kahve yaptım gel ablaaaaa diye etiket etmemiş
Dip not ; 83 lü yengeç burcuyum
Yengeçleri severim çocukluk arkadasım yengec
Bende aynıyım maalesef üzüldüğüm an bi şeyler yemek istiyorum
Bende öyleyim insanlar üzülünce iştahı kesilir ben yerim hemde aşırı yerim hastayken de öyle mide bulantılı bi hastalık degilse cok yerim
Aa ankarada mıydın sen neresindesin bende ankaradayım ve başak burcuyum
Yürüyüş yapcam diye hava attım kocama ama üşüyorum.gururuma da yediremiyorum çocuklar alınacak attığım daha 1500 adim ben vazgeçtim
İnanılmaz bi soguk var. Bizde dışardan geldik eşim kim alacak ardayı dedi ben alırım ya dedim cıktım ama nasıl bi rüzgâr yüzüm dondu

Loris de ankarada. Bende kırıkkale feci ayaz valla

iyi akşamlar
Bugün eşim izinliydi.
Sabah 10 buçukta kahvaltı yaptık.
etrafı süpürdüm..
Çöp attım.
bulaşıkları makineye koydum.
Eşim arabayla bizi avm ye götürdü.
Orda çocuk mağazasına gittim.
Umuta kıyafet baktım.
ablamla tesadüf orda karşılaştım.
Oda fikir verdi.
Birine karar verdim.
sonra biraz daha dolaşıp annemin evine gittik.
orda çay içtik.
sonra ben kuaföre uğradım.
Eşim umuta baktı .
Şimdi evdeyiz.
Günüm eğlenceli geçti.
Yağmurda dönüşte yağdı.

Ne kadan çok ortak nokta İlknuur.
Batıkent
87
Başak
3 çocuk
10 yaş ikiz, 5 yaş tekiz
Diplomalı ev hanımı

Yeterince ifşalandıysam gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…