İlknur sadece burnum donsa afedersin hissetmedim gddjkd bu arada ankara başak burcu bende 3 kişi olduk gdjdkSen teraziye gecis yapmıs oluyosun
Yengeçleri severim çocukluk arkadasım yengec
Bende öyleyim insanlar üzülünce iştahı kesilir ben yerim hemde aşırı yerim hastayken de öyle mide bulantılı bi hastalık degilse cok yerim
Aa ankarada mıydın sen neresindesin bende ankaradayım ve başak burcuyum
İnanılmaz bi soguk var. Bizde dışardan geldik eşim kim alacak ardayı dedi ben alırım ya dedim cıktım ama nasıl bi rüzgâr yüzüm dondu
Cocuklar okulda görmüşler bizim buraya kar yağdı size yağdı mı diyor kızım. 10 dk mesafede Az yağmış onların oralaraEvet yaa bugun ne kadar soğuk
Kızları kursa götürdüm,donduk.
Nerelere kar yağıyorsa bize soğuğu düşüyor hep
Evet ablacım baktım sonradan oraya daaysen- nerdeydin sen diyodum ki yazmışsın İstanbulda deprem görünmüyor kandillide.
Odunsu koca ayı prensleriYemek yendi.
Sofranın başında hayatı sorgulama seansındayım..
Kalkıp toplıcam ama moralman eksilerdeyim
Ahşap mı dersiniz, odunsu mu,koca ayı mı işte o malum şahısla dövüştüm.
Yolaydın saçını başınıYemek yendi.
Sofranın başında hayatı sorgulama seansındayım..
Kalkıp toplıcam ama moralman eksilerdeyim
Ahşap mı dersiniz, odunsu mu,koca ayı mı işte o malum şahısla dövüştüm.
Aa ablamla yaşıtsın pinhan ve o da başakNe kadan çok ortak nokta İlknuur.
Batıkent
87
Başak
3 çocuk
10 yaş ikiz, 5 yaş tekiz
Diplomalı ev hanımı
Yeterince ifşalandıysam gidiyim
Yoldum yoldum, konuşuyoruz şuan.Yolaydın saçını başını
Bana abla diyebilirsin o haldeAa ablamla yaşıtsın pinhan ve o da başak
Maşallah yakınmış benimkilerle benimde 2 oğlum var 9 ve 4 yaşında2 kızım var biri 7 biri 5 yaşında
Amcam batıkentte oturuyo biz Keçiörendeyiz uzak düştükNe kadan çok ortak nokta İlknuur.
Batıkent
87
Başak
3 çocuk
10 yaş ikiz, 5 yaş tekiz
Diplomalı ev hanımı
Yeterince ifşalandıysam gidiyim
Hahaha benim burnum kıpkırmızıydı velilerin yanına gitmeye çekindim gül hastalıgı var tam burnumda ve çevresinde berbat oluyo böyle havalarda.İlknur sadece burnum donsa afedersin hissetmedim gddjkd bu arada ankara başak burcu bende 3 kişi olduk gdjdk
Benimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururumYoldum yoldum, konuşuyoruz şuan.
Ama bebeler bölüyor ikide bir geliyorlar , ben de burayı okuyorum
Masadayız hala
Ay benimki de aynı adam siniri alınmış gibi cevap falan vermez doğru düzgün tartışma yaşamıyorumBenimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum
Ellerine sağlık bonusum ne güzel çıktı aradan darısı bizeBen dolapları bitirdim
Perdeyi attım yıkanıyor bulaşıkları topluyorum devam edicem kalanlara
Benimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum
Bizde de ben konuşmam genelde.Ay benimki de aynı adam siniri alınmış gibi cevap falan vermez doğru düzgün tartışma yaşamıyorumbaşlarda ben hiç bişey demezdim ağlayasım gelir benim öyle durumlarda. Şimdi abooo ben açıldım ağlama şurda kalsın ama adamda tık yok zevki olmuyor öyle
Bunu daha evvel de söylemiştin yaa, şimdi hatırladım.Pinhan yeri değil ama ismin sarımsı turuncu olması için hesap detaylarından anneler kulubünü işaretlemen lazım.
Doğa sever kulubü önceden vardı ona üye olan yeşil oluyordu ama şimdi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?