Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlknur sadece burnum donsa afedersin hissetmedim gddjkd bu arada ankara başak burcu bende 3 kişi olduk gdjdk

Mutfağa giriştim o kadar saldım ki iki gündür hiç birşey yapmadım bekar mutfağına döndü
Neyse bulaşık m. Çalıştırdım
Kalan bi makine bulaşığı elimde yıkadım
Mutfak masasını güzelce sildim
Yıkadıklarımın bir kısmını tepsilerle oraya koydum
Ocağı ve fayansları güzelce sildim
Ocak ızgaralarını yıkadım
Mutfak kısmen bitti
Şimdi namaz kılıp devam edicem
Oğlum da uyuya kaldı gece geç saatte uyanır iyi olmadı bu ama neyse

2 kızım var biri 7 biri 5 yaşında
Maşallah yakınmış benimkilerle benimde 2 oğlum var 9 ve 4 yaşında
Ne kadan çok ortak nokta İlknuur.
Batıkent
87
Başak
3 çocuk
10 yaş ikiz, 5 yaş tekiz
Diplomalı ev hanımı

Yeterince ifşalandıysam gidiyim
Amcam batıkentte oturuyo biz Keçiörendeyiz uzak düştük
İlknur sadece burnum donsa afedersin hissetmedim gddjkd bu arada ankara başak burcu bende 3 kişi olduk gdjdk
Hahaha benim burnum kıpkırmızıydı velilerin yanına gitmeye çekindim gül hastalıgı var tam burnumda ve çevresinde berbat oluyo böyle havalarda.
Hey maşallah ne çok başak var sen neresindesin Ankara’nın

Benimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum
Ay benimki de aynı adam siniri alınmış gibi cevap falan vermez doğru düzgün tartışma yaşamıyorum başlarda ben hiç bişey demezdim ağlayasım gelir benim öyle durumlarda. Şimdi abooo ben açıldım ağlama şurda kalsın ama adamda tık yok zevki olmuyor öyle

Benimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum

Bizde de ben konuşmam genelde.
O konuşmaya çalışır
Nitekim konuştu, tatlıya bağlandı.
Fazla yükseldim.
Eskiden ağlardım artık ağlamıyorum çemkiriyorum.

Pinhan yeri değil ama ismin sarımsı turuncu olması için hesap detaylarından anneler kulubünü işaretlemen lazım.

Doğa sever kulubü önceden vardı ona üye olan yeşil oluyordu ama şimdi yok.
Bunu daha evvel de söylemiştin yaa, şimdi hatırladım.
Yine böyle Limonsuzun turuncusunu sorguladım ve sen söyledin sebebini.

Af buyur yaşlılık işte, unutuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…