Keşke bıraksaydın da uyutsaydıDün akşam yemek yaptım, hiç oturmadan sofra hazırladım. Yedik, topladım. Sonra duş aldım, çıktım. Hiç oturmadan bebeğe yemek yedirdim. Çay bulaşıklarını topladım. Ve eşime dedim ki ben saatlerdir oturmuyorum, bebeği de sen uyutur musun?
Benim daha kıyafetlerim hazır değil, bana ütü yapmamışsın ne giyinecem diye söylenmeye başladı ve tartıştık.
Sonra hayır sen uyutmayacaksın diyip çocuğu aldım, uyuttum. Sonra geldi özürler, sarılmalar...
KAbul etmiyorum dedim, insan der ki hayatım sen çok yoruldun tabii ben uyuturumüstüne bir de bana hala ütülü kıyafetim yok diyorsun git kendin ütüle diyip yapmadım baktım gitmiş çamaşır askısındaki kıyafetleri katlamış. Bende görmezden geldim sanki hiç yapmamış gibi.
Neyse ki deprem yıldönümüydü, küs uyumayalım diye düşündüm yoksa bu konuyu çok daha uzatacaktım.
Leke çıkarıcı ile denedin mi.Bir sorum vardı.
Bu örtüde sarı leke oluşmuş.
Çamaşır suyu döktüm ama gitmemiş leke
Başka nasıl temizleyebilirim. ??
İki üç tane bu renk leke var sağında solunda örtünün.
Sinirlenince asla yap dediğim şeyi yapmasına izin vermemKeşke bıraksaydın da uyutsaydı
Olur leke çıkartıcıyıda denerim.Leke çıkarıcı ile denedin mi.
Yada çamaşır sulu suda bekletince de çıkar sanki. Çamaşır suyunu döküp beklemeden mi duruladın seda
Çocuğu uyutmamak ona ceza değildi bi daha aklında olsun sana cezaydıSinirlenince asla yap dediğim şeyi yapmasına izin vermemöyle de bir huyum var, sonra izin vermediğim için daha da pişman olur.
Mavibaloncuk sivas'tayım yazınca beğeni yapmışsınHahah okumamışım
BendeAaa öyle mi?Evet ben doğma büyüme Elazığ
Ayy çok güzel maşallahEki Görüntüle 3540961
Limon ağacımla tanışın
Temizlik bitti akşam listelerim, şimdi bi kahve-soda zamanı
Olabilir böyle şeylerMavibaloncuk sivas'tayım yazınca beğeni yapmışsın
Ay yok ya, çocuğumu uyutmak bana neden ceza olsunÇocuğu uyutmamak ona ceza değildi bi daha aklında olsun sana cezaydı
Birkaç ay önce araba almak için Sivas'a gelmiştik, güzel şehir bence.Bendeevlenince Sivas'a geldim gurbetçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?