Eki Görüntüle 3540824
Bu yıl hazır aldım ben de, geçmiş yıllarda kendimiz yazıyorduk kızlarla.
Bu yıl böyle aldım.
Göstermedim henüz saklıyorum
Yaaa
Teşekkür ederim sedacim ❤
Ay çay demişken benim de çayım vardı kızsabah 9 buçukta kahvaltı yaptım
Umutuda doyurdum.
Oyun parkında oynadı.
Şimdi uyudu.
Bulaşık makinesini boşalttım.
kendime çay aldım.
dinleniyorum.
Benim de kahve içmem lazım ama kızları götür getir yapcam keyifle içememAy çay demişken benim de çayım vardı kız
Yaa derdini seviyim ben 4 yaşında kızımla içiyom sen hayal et keyfiBenim de kahve içmem lazım ama kızları götür getir yapcam keyifle içemem
Kız totoş yer görmüüüüüüüüyYaa derdini seviyim ben 4 yaşında kızımla içiyom sen hayal et keyfi
afiyet olsun o zaman .Ay çay demişken benim de çayım vardı kız
Yaaa parisim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelereBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Yaaa parisim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelereBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Hahah ben senin yerine içiyim mademmmKız totoş yer görmüüüüüüüüyYoksa her türlü içerim
Benimkilerde elma 8 9 yaş, kirazlar 7 yaş, hurmalar 6 yaş, nar 5 6 yaş, erikler 8, 5, 6 yaş, kayısılar 10 yaşsenin ağaçlar baya tutmuş demekki yılbaşından sonra baya zam geldi , sende büyük aldın dimi fidanları
benimkiler 5-6 yaş çabuk büyüsünler diye öyle aldım
oo seninkiler daha büyükmüş bu sene meyve verir hepsi ,Benimkilerde elma 8 9 yaş, kirazlar 7 yaş, hurmalar 6 yaş, nar 5 6 yaş, erikler 8, 5, 6 yaş, kayısılar 10 yaşinşallah güzel tutar yaaaa. Bugün dikilecekti ay takvimine göre dolunay öncesi yeni ayda dikim olmazmis dolunayı bekliyorum haftaya cuma diktircem
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsunBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Bende bunları gördüm geçen gün favoriledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?