- 2 Ağustos 2013
- 38.445
- 129.643
- 798
Tutar inşallah abla. Valla eskiler ayın yenisinde dikmezmiş budama falan yapılmazmiş kurtlanır falan derler. Ben unutmuştum bugün dikeceklerdi baktım uygun değil durunoo seninkiler daha büyükmüş bu sene meyve verir hepsi ,
ağaç dikme zamanımı oluyomuş duymamıştımbiz rast gele eşim müsait olduğu bi gün diktiler ,
inşallah hepsi tutarda
Dini kurabiye kalıbı ne ya hahahahaBende bunları gördüm geçen gün favoriledim
lizzinsa Dini Kurabiye Kalıbı Seti/cami Kalıbı/ramazan Kurabiye Kalıbı 8 Cm - Fiyatı, Yorumları
lizzinsa Dini Kurabiye Kalıbı Seti/cami Kalıbı/ramazan Kurabiye Kalıbı 8 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahsen 3 yaşBenimkilerde elma 8 9 yaş, kirazlar 7 yaş, hurmalar 6 yaş, nar 5 6 yaş, erikler 8, 5, 6 yaş, kayısılar 10 yaşinşallah güzel tutar yaaaa. Bugün dikilecekti ay takvimine göre dolunay öncesi yeni ayda dikim olmazmis dolunayı bekliyorum haftaya cuma diktircem
Nice senelere parişBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Ne kadar mütevazi bi kankam var benim yaAyy yoruldum
Yatakları topladım, odaları havalandırdım.
Çamaşır katladım, yerleştirdim.
Bütün odaları toparladım, robotu saldım.
Dünden marketten aldığımız şeyler duruyordu onları yerleştirdim.
Bulaşık makinasını boşalttım, tek tük şeyler vardı elimde yıkadım.
Kahvaltı hazırladım, aynı zamanda kıbrıs tatlısının kremasını yaptım. (Çünkü on parmağımda on marifet )
Akşam arkadaşa çaya gidicez ona kıbrıs tatlısı yaptı kızım
Kahvaltıyı yaptık bulaşığı kaldırdım, mutfağı topladım.
Hemen bi duş aldım, kızım girdi oynamak istedi biraz suyla oynuyor. İnşallah hemen sıkılmaz
Sedacım çayı hatırlattı altını yaktım bi çay içiyim kara karşı inşallah
Ya öyle bi okuyorum ki sweetin bi tane cocugu yok muydu dedim bi anBenimkilerde elma 8 9 yaş, kirazlar 7 yaş, hurmalar 6 yaş, nar 5 6 yaş, erikler 8, 5, 6 yaş, kayısılar 10 yaşinşallah güzel tutar yaaaa. Bugün dikilecekti ay takvimine göre dolunay öncesi yeni ayda dikim olmazmis dolunayı bekliyorum haftaya cuma diktircem
Evet aklımda küçük bi ağaç alcaz fidan şeklinde havalar ısınsın biraz onla dikcezYerimsweetgirlcandy ahsene bir ağaç dikmeyi düşündün mü? Onunla büyür benim ağacım der
Ahh bonus neler getirdin aklımaYerimsweetgirlcandy ahsene bir ağaç dikmeyi düşündün mü? Onunla büyür benim ağacım der
Nice senelere pariş
Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin
Oğlumla aynı burçsunuz
Ne kadar mütevazi bi kankam var benim ya
Maşallah kankama
Ya öyle bi okuyorum ki sweetin bi tane cocugu yok muydu dedim bi an
Yaaa parisim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere
Kızlar çok teşekkür ederim canlar ❤❤Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun
İyi ki varsın parecim
Battaniyeye sarılarak mı uyuyor battaniye olayı ne kaçırmış olabilirimSabah kahvaltı hazırladım Eşim yaptı
Ben yapmadan Egeyi aşıya götürdük
Gelince evi süpürdüm üstünkörü havalandrdim
Ütüler var başlasam anca yaparım
Egenin uyku eğitimleri başarısızbattaniyeyi kabullendim
Battaniyede sallayarak sarılsa iyiBattaniyeye sarılarak mı uyuyor battaniye olayı ne kaçırmış olabilirim
Kolaylıklar diliyorumBattaniyede sallayarak sarılsa iyi
Aaa öyle mi?Yaa Elazığda mısın memleketim
Şu yüzey silme mendilleri iyi ki var, benim de elimin altında hepBugün arkadaşım uğrayacaktı erkenden topladım islak mendil şov yaptım az kalsın kendimi de onunla silecektim vazgeçtimdün ve önceki günlerimi bilmiyor kimse hızlı topladım.sildim diye her halükarda temiz ilan edildim gerçekler içimde yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?