Düzenli Evimiz & Hayatımız

oo seninkiler daha büyükmüş bu sene meyve verir hepsi ,
ağaç dikme zamanımı oluyomuş duymamıştım biz rast gele eşim müsait olduğu bi gün diktiler ,
inşallah hepsi tutarda
Tutar inşallah abla. Valla eskiler ayın yenisinde dikmezmiş budama falan yapılmazmiş kurtlanır falan derler. Ben unutmuştum bugün dikeceklerdi baktım uygun değil durunhaftaya kaldı bakalım

Ahsen 3 yaş

Bilin bakalım bugün günlerden ne

Ip ucu

🎗
Nice senelere pariş
Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin
Oğlumla aynı burçsunuz
Ne kadar mütevazi bi kankam var benim ya
Maşallah kankama
Ya öyle bi okuyorum ki sweetin bi tane cocugu yok muydu dedim bi an

Merhaba kızlar
Sabah Arda’yı gönderince bi saat uyudum eşim Mete’ye baktı
Kalktım kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Tuvaleti lavaboyu yıkadım
Airfry ve kahve makinesini temizledim
Kurutma makinesinin filtrelerini temizledim
Süpürmeye geçcem insallah

Yaaa parisim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun
İyi ki varsın parecim
Kızlar çok teşekkür ederim canlar ❤❤

Sizler de çocuklarınızla sevdiklerinizle kocaman ömürleriniz olsun sağlıklı mutlu huzurlu

Battaniyeye sarılarak mı uyuyor battaniye olayı ne kaçırmış olabilirim

Şu yüzey silme mendilleri iyi ki var, benim de elimin altında hep çok işime yarıyor

Dün akşam yemek yaptım, hiç oturmadan sofra hazırladım. Yedik, topladım. Sonra duş aldım, çıktım. Hiç oturmadan bebeğe yemek yedirdim. Çay bulaşıklarını topladım. Ve eşime dedim ki ben saatlerdir oturmuyorum, bebeği de sen uyutur musun?
Benim daha kıyafetlerim hazır değil, bana ütü yapmamışsın ne giyinecem diye söylenmeye başladı ve tartıştık.
Sonra hayır sen uyutmayacaksın diyip çocuğu aldım, uyuttum. Sonra geldi özürler, sarılmalar...
KAbul etmiyorum dedim, insan der ki hayatım sen çok yoruldun tabii ben uyuturum üstüne bir de bana hala ütülü kıyafetim yok diyorsun git kendin ütüle diyip yapmadım baktım gitmiş çamaşır askısındaki kıyafetleri katlamış. Bende görmezden geldim sanki hiç yapmamış gibi.

Neyse ki deprem yıldönümüydü, küs uyumayalım diye düşündüm yoksa bu konuyu çok daha uzatacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…