Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende de var kadife coco olanlardan küçükler sağlamda yuvarlak olanın içi hafif toplandı.
Altı kaydırmazların altı dökülüyo bi süre sonra onlarda iyi değil. Pamuklar çok iyi onlarda çok kayıyor mağduruz

Dolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki? Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Ben bi kez deri ceketimi makineye atmıştım. Astara göre deri kısmı gevşedi biraz kötü olmuştu ama yıkadığım sıcaklıkla ilgili olabilir mi bilmiyorum

Aspirinli suyla silsem olur mu ki zarar verir mi. Küflü olduğu için yıkayım mis gibi olsun dedim ama cesaret edemedim malı da kıymetlidir beyzadenin

Yok yok yıkama. Önce küfü ıslak bezle al sabun falan kötü yapabilir matlaştırabilir.
Kokusu için ne olabilir bi bakmak lazım nete

Dolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki? Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Sakin makineye atma çok kötü olur sirkeli su ile sil havalanır geçer..Bir de deri ceketler için parlayıp temizleyen mendiller var çok güzel yapıyor

Küfü yok ettikten sonra korumak için zeytinyağına batırılmış bezle silerler derileri. internette araçtır bence.

Garip bir köşede kaderine terkedilmiş tuvalet terliği parlatmak olsun. Parlatanlar resimlerini atıp birbirini teşvik edebilir .
Güldüm ama ciddili ödev miydi eğer öyleyse benim hiç tuvalet terliğim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…