- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
altı kaydırmazlardan da randıman alamadım, m.cocodan aldığım kadife gibi olanlardan da.
ben pamuklu normal paspas aldım onları atıp atıp yıkayıp kurutuyorum. maşallahı var. hep pamuklu istiyordum buldum sonunda. resmini de yükledim. benimki mint yeşili gibi.
Eki Görüntüle 2594013
Ben bi kez deri ceketimi makineye atmıştım. Astara göre deri kısmı gevşedi biraz kötü olmuştu ama yıkadığım sıcaklıkla ilgili olabilir mi bilmiyorumDolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki?Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Bonus pztesi donecem. Hafta içi evi havaya kaldiracam yada ateşe verecem kiracin klibindeki gibi,otobüse binip gidecem. Daha karar veremedim temizlemekle yakmak arasında gidip geliyorum,dur bakalım
Dolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki?Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Aspirinli suyla silsem olur mu ki zarar verir mi. Küflü olduğu için yıkayım mis gibi olsun dedim ama cesaret edemedim malı da kıymetlidir beyzadeninSil bence yıkama birazda havalandır küf üstte olur zaten
Aspirinli suyla silsem olur mu ki zarar verir mi. Küflü olduğu için yıkayım mis gibi olsun dedim ama cesaret edemedim malı da kıymetlidir beyzadenin
Sakin makineye atma çok kötü olur sirkeli su ile sil havalanır geçer..Bir de deri ceketler için parlayıp temizleyen mendiller var çok güzel yapıyorDolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki?Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Ayyy Allah razı olsun senden bakıma göndericem diye tutturdy 150 TL istediler hemen gliserin aldırır yaparım ben onu.
Küfü yok ettikten sonra korumak için zeytinyağına batırılmış bezle silerler derileri. internette araçtır bence.Dolapta eşimin deri ceketi küflenmiş epey bir küf var üzerinde ıslak bezle mi sileyim yoksa makineye atıp yıkasam olur mu ki?Silsem ne bilim olur mu ki? Küflü sonuçta
Güldüm ama ciddili ödev miydiGarip bir köşede kaderine terkedilmiş tuvalet terliği parlatmak olsun. Parlatanlar resimlerini atıp birbirini teşvik edebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?