- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Tuvalet terliğimiz yokkGarip bir köşede kaderine terkedilmiş tuvalet terliği parlatmak olsun. Parlatanlar resimlerini atıp birbirini teşvik edebilir .
Kirli sepetini mi yıkasak?Terlikleri yikayak
vallah dün paspaslarla makineye atacaktım unutmuşum bir sonraki paspas yıkamayı bekliyordularTerlikleri yikayak
At kız makineye ne elinde uğraşcanvallah dün paspaslarla makineye atacaktım unutmuşum bir sonraki paspas yıkamayı bekliyordularşimdi elimde mi Yıkıyiciğim omg
Komşum makine nasıl yıkasın 3 terliği(diğerleri temiz) sıkma yaparken uçuşa geçer yandaki binaya transfer olurAt kız makineye ne elinde uğraşcan
Getir komşum benimkilerle atıyım ahahahKomşum makine nasıl yıkasın 3 terliği(diğerleri temiz) sıkma yaparken uçuşa geçer yandaki binaya transfer olur
Kıyafetlerin arasında banyo paspasiyla falan olur mu kiKomşum makine nasıl yıkasın 3 terliği(diğerleri temiz) sıkma yaparken uçuşa geçer yandaki binaya transfer olur
Dün yıkadım kıyafetleri paspaslarla ayrı atarım demiştim unuttumKıyafetlerin arasında banyo paspasiyla falan olur mu ki
Yıkanabilir halın falan varsa at gitsinDün yıkadım kıyafetleri paspaslarla ayrı atarım demiştim unuttumşimdi kendi başına kaldılar
Boşver o zaman. Yatak bu günde. Hergun isDün yıkadım kıyafetleri paspaslarla ayrı atarım demiştim unuttumşimdi kendi başına kaldılar
Getir komşum benimkilerle atıyım ahahahpanduf falan yok mu ben panduflarla atıyorum
Ben yatamicam bulaşık makinesi var çamaşır katlayacam kahvaltı masası kalkacak ohoo şu topik iyi geldiBoşver o zaman. Yatak bu günde. Hergun is
Kız dün yıkadım onları da işte unuttum onlarla atcaktım ıslanmıştı geçenki su basma muhabbetindeYıkanabilir halın falan varsa at gitsin
Bende mutfak dolaplarına devam edecem . Belki cam kapıda eklerimBen yatamicam bulaşık makinesi var çamaşır katlayacam kahvaltı masası kalkacak ohoo şu topik iyi geldi
Bende camlara niyetlendim de yağmur yağıyo e benim işim yok o zaman terlikleri attım makineye gideyim de içli köfte yapayımBende mutfak dolaplarına devam edecem . Belki cam kapıda eklerim
Tam yağmur zamanı kız. Silsem yarım saate kalmaz kesin yağmur yağarBende camlara niyetlendim de yağmur yağıyo e benim işim yok o zaman terlikleri attım makineye gideyim de içli köfte yapayım
Sen yarım işlerini hallet yat aşağı o zaman en iyisiTam yağmur zamanı kız. Silsem yarım saate kalmaz kesin yağmur yağar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?