Yaa yerim benim yerime de sev lütfeenOkuldan geldiğimizden beri ağlıyo daha yeni susmuş lutfetmiş al sustum diyo bide
Kız bugün benimkide okul yok diye beni kandırdı. Bayburt'un kurtuluşu diye. Ay zabahinan sinirim tepemdeOkuldan geldiğimizden beri ağlıyo daha yeni susmuş lutfetmiş al sustum diyo bide
Yaa ne uyanıkKız bugün benimkide okul yok diye beni kandırdı. Bayburt'un kurtuluşu diye. Ay zabahinan sinirim tepemde
Uyanikta beni salak yerine koydu. Üç gündür zaten hastaydı okula gitmemişti. Dört gün oldu.Yaa ne uyanıkbana da inşallah
Geçmiş olsunUyanikta beni salak yerine koydu. Üç gündür zaten hastaydı okula gitmemişti. Dört gün oldu.
DüEldi de ben hastayım canım çok ortanca ile beraber hiç dermanım yok birşeye
Çok geçmiş olsun canım keşke annen az daha kalabilseydi sendeDüEldi de ben hastayım canım çok ortanca ile beraber hiç dermanım yok birşeye
Altı kaydırmaz olanları yıkarken yumuşatıcı kullanmayın, o yıpratıyor kaydırmaz kısmınıBende de var kadife coco olanlardanküçükler sağlamda yuvarlak olanın içi hafif toplandı.
Altı kaydırmazların altı dökülüyo bi süre sonra onlarda iyi değil. Pamuklar çok iyi onlarda çok kayıyor mağduruz
Hoş geldin aramızaMerhabalar
Selamlar herkese
Bende aranıza katılabilir miyim?
Uzun zamandır sayfanızı takip edip arada püf noktalarını uyguluyorum
Zira ev işlerinde sürekli tetikte olmazsam ipin ucu kaçıyor
Çok geçmiş olsun canımDüEldi de ben hastayım canım çok ortanca ile beraber hiç dermanım yok birşeye
Teşekkürler, hoşbuldummHoş geldin aramızatabi ki
Çok geçmiş olsun canım
ben uzun zamandır yumuşatıcı kullanmıyorum. sadece toz deterjan.Altı kaydırmaz olanları yıkarken yumuşatıcı kullanmayın, o yıpratıyor kaydırmaz kısmını
Annem geldi geri canımÇok geçmiş olsun canım keşke annen az daha kalabilseydi sende
HoşgeldinMerhabalar
Selamlar herkese
Bende aranıza katılabilir miyim?
Uzun zamandır sayfanızı takip edip arada püf noktalarını uyguluyorum
Zira ev işlerinde sürekli tetikte olmazsam ipin ucu kaçıyor
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Hangi sehirdesin
Terlik yıkamaÖdev yok mu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?