Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gel gel yorucu pardon eğlenceli günler seni bekliyor
Aynı ben .. Özellikle buraya katıldıktan sonra seve seve iş yapıyorum ve zevk alıyorum. Çocuklarım olmadan önce keşke böyle olsaymışım diyorum kafama göre daha rahat iş yapardım ne güzel . Şimdi kafamda bir sürü iş planlıyorum ama çocuklardan hepsini yapamıyorum. Eşim bugün sende tanıdığım kadınlar gibi titiz olma sonra dedi Gerçekten o yolda ilerlediğimi düşündürecek kadar değişim var demek ki

Benim esimde her seferinde misafir mi gelecek diye soruyor. Adam durduk yere is yaptigima inanamiyor

Beni de etiketleme kuzum artık pek iş yapamıyorum iyi olursam uğrarım inşallah yapabildiğim kadar yapıyorum iş

Bi mesaj ancak bu kadar beni anlatır. Gerçekten ben de zevk almaya başladım yaptıkça yapasim geliyor . çocuksuz zamanlarımda yapmadığım işler için pişmanım

Günaydın ❤ mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olsun
Canım benim pencere önünü Silicem haftasonu işi olarak....hafta içi ödevlerinden de mutfak dolabı ve buzdolabını silicem. Koltukların rengini değiştirdim çoook mutluyum bu arada....

Merhaba
Uzun süredir evde yoktum
Görmeyeli epey kalabalık olmuş buralar
Kaldığım yerden devam etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…