- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Gel gel yorucu pardon eğlenceli günler seni bekliyor
Aynı ben .. Özellikle buraya katıldıktan sonra seve seve iş yapıyorum ve zevk alıyorum. Çocuklarım olmadan önce keşke böyle olsaymışım diyorum kafama göre daha rahat iş yapardım ne güzel . Şimdi kafamda bir sürü iş planlıyorum ama çocuklardan hepsini yapamıyorum. Eşim bugün sende tanıdığım kadınlar gibi titiz olma sonra dediHerkese iyi aksamlar
Evi genel anlamda temizledim. Camlar yarina kaldi. Yemek yenildi. Simdi ayaklarimi uzattim cay iciyorum.
Cocuklar icin elmali kurabiye yaptim. Firin calismisken bir de tuzlu kurabiye yaptim.
Is yapmak artik bana zevk veriyor. Yapmayinca kendimi huzursuz hissediyrm.
Benim esimde her seferinde misafir mi gelecek diye soruyor. Adam durduk yere is yaptigima inanamiyorAynı ben .. Özellikle buraya katıldıktan sonra seve seve iş yapıyorum ve zevk alıyorum. Çocuklarım olmadan önce keşke böyle olsaymışım diyorum kafama göre daha rahat iş yapardım ne güzel . Şimdi kafamda bir sürü iş planlıyorum ama çocuklardan hepsini yapamıyorum. Eşim bugün sende tanıdığım kadınlar gibi titiz olma sonra dediGerçekten o yolda ilerlediğimi düşündürecek kadar değişim var demek ki
Beni de etiketleme kuzum artık pek iş yapamıyorum iyi olursam uğrarım inşallah yapabildiğim kadar yapıyorum işHanımlar hafta sonu internetten uzak durmak istiyorum, hatta bu ara epey uzak durmak istiyorum.
O yüzden hafta sonu ödevlerini yazıyorum, giremem belki daha.
22 şubat ve 23 şubat ödevleri :
Kapıları silmek
Pencere önlerini silmek (iç kısım)
Çamaşır katlamak yerleştirmek
Ütü yapmak
@Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@Bns
@musluk suyu
D Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
Niloyatospikk
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@Nefes yaren
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
Amazing family
@Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
@Aysglk06
@Ayiyogi
@Gamze_nur08
Özel msj listesine eklemediğin için de çokkk sevindimmmmBeni de etiketleme kuzum artık pek iş yapamıyorum iyi olursam uğrarım inşallah yapabildiğim kadar yapıyorum iş
Bi mesaj ancak bu kadar beni anlatır. Gerçekten ben de zevk almaya başladım yaptıkça yapasim geliyor . çocuksuz zamanlarımda yapmadığım işler için pişmanımAynı ben .. Özellikle buraya katıldıktan sonra seve seve iş yapıyorum ve zevk alıyorum. Çocuklarım olmadan önce keşke böyle olsaymışım diyorum kafama göre daha rahat iş yapardım ne güzel . Şimdi kafamda bir sürü iş planlıyorum ama çocuklardan hepsini yapamıyorum. Eşim bugün sende tanıdığım kadınlar gibi titiz olma sonra dediGerçekten o yolda ilerlediğimi düşündürecek kadar değişim var demek ki
Canım benim pencere önünü Silicem haftasonu işi olarak....hafta içi ödevlerinden de mutfak dolabı ve buzdolabını silicem. Koltukların rengini değiştirdim çoook mutluyum bu arada....Günaydın ❤ mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olsun
Güzel negom iyi kalpli negom seviliyorsunGünaydın ❤ mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün olsun
MerhabaHanımlar hafta sonu internetten uzak durmak istiyorum, hatta bu ara epey uzak durmak istiyorum.
O yüzden hafta sonu ödevlerini yazıyorum, giremem belki daha.
22 şubat ve 23 şubat ödevleri :
Kapıları silmek
Pencere önlerini silmek (iç kısım)
Çamaşır katlamak yerleştirmek
Ütü yapmak
@Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@Bns
@musluk suyu
D Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
Niloyatospikk
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@Nefes yaren
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
Amazing family
@Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
@Aysglk06
@Ayiyogi
@Gamze_nur08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?