- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Hepsini yaptım daha bir çok iş yaptım çamaşır katlama ödevi de dahil. Üç yıllık bir ayakkabım vardı kokuyor diye giyemiyordum onu ve küçük oğlumun ayağını kokutan botlarını yıkadım.Canım benim pencere önünü Silicem haftasonu işi olarak....hafta içi ödevlerinden de mutfak dolabı ve buzdolabını silicem. Koltukların rengini değiştirdim çoook mutluyum bu arada....
Hafta içi ödevleri de mi varCanım benim pencere önünü Silicem haftasonu işi olarak....hafta içi ödevlerinden de mutfak dolabı ve buzdolabını silicem. Koltukların rengini değiştirdim çoook mutluyum bu arada....
Hayırlı olsun canım koltuklarınCanım benim pencere önünü Silicem haftasonu işi olarak....hafta içi ödevlerinden de mutfak dolabı ve buzdolabını silicem. Koltukların rengini değiştirdim çoook mutluyum bu arada....
Canım sen de seviliyorsunGüzel negom iyi kalpli negom seviliyorsun ❤
Tabi kiMerhaba
Uzun süredir evde yoktum
Görmeyeli epey kalabalık olmuş buralar
Kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Çok güzeller maşaallah
Ödev hep vardı değişen bir şey yokHafta içi ödevleri de mi var
Oh oh iyi iyi
Burası baya iyi olmuş görmeyeli
Ev işi yapmayı sevmiyorum aslında
Burası da olmasa zorlaya zorlaya iş yapıyordum.
Şimdi heveslenip yapıyorum
Tabi ki hoş geldin aramızaSelam kızlar. Benide alırmısınız araniza. Hem evi hem kendimi toparlamam lazım
Hayırlı olsun canım koltukların
Canım sen de seviliyorsun
Tabi ki
Çok güzeller maşaallah
Ödev hep vardı değişen bir şey yok
Daha kalabalığız artık sadece
Tabi ki hoş geldin aramıza
Hayırlı olsun canım koltukların
Canım sen de seviliyorsun
Tabi ki
Çok güzeller maşaallah
Ödev hep vardı değişen bir şey yok
Daha kalabalığız artık sadece
Tabi ki hoş geldin aramıza
Sabah veriyorum ödeviHoş buldum. Yarın ki ödevler belli mi acaba.
YaaaKim ne derse desin yatmayı seviyorum, yatmayı seviyorum, yatmayı seviyorum. Nickimi camişsu koycam. Hep beni yatarken hatırlayın
Ben sitedeyken geldiğinde msn deki gibi nego çevrimiçi yazan bi pencere çıksa keşke sağ alt köşede
Benimde Perşembe ye gel baslayakÜtü yapmayı unuttum benhalim kalmadı artık sabah yapıcam.
Dip köşe temizliğe başlamam lazım
Kim ne derse desin yatmayı seviyorum, yatmayı seviyorum, yatmayı seviyorum. Nickimi camişsu koycam. Hep beni yatarken hatırlayın
Ütü yapmayı unuttum benhalim kalmadı artık sabah yapıcam.
Dip köşe temizliğe başlamam lazım
Benimde Perşembe ye gel baslayak
He ya o kadar temizim tabi olsa olsa çamaşır sulu bişey olurdu. Sen benim titizliği mi bildiğin için canım benimÇok zekice camışsuçamaşır sulu bişey okuyorum sandım ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?