Amin kuzumAllah yardımcın olsun canım. İnşallah çabucak iyilesirsin
Beni de alın gi zabahinan kalkarım zaten mutfak üst tarafları temizlediydimSabah son kararımızı verelim
Nerden bulam taze kavrulmuş levlebiyi kıbrısın göbeendeLeblebisiz içme
Geçmiş olsun Mali. Allah şifa versinAmin kuzum
Nerden bulam taze kavrulmuş levlebiyi kıbrısın göbeende
Sağol kuzum Allah razı olsnGeçmiş olsun Mali. Allah şifa versin
Ekstra bomba olmazsa olmaz diyosun şanımıza yakışmaz tabiO kadar tazr olmasada olur nohutu kavururuz bizde
Ooooooooooooooooooo kirmizilara bürünmuüşsün..Geçmiş olsun. Anlık bir olay mi yoksa hep mi var.
Teşekkür ederim canım.Ooooooooooooooooooo kirmizilara bürünmuüşsün..❤
Teşekkür ederim anlık bi olay sebebini anlayamadım durup dururken olduGeçmiş olsun. Anlık bir olay mi yoksa hep mi var.
Çok kahve tuketince benim tansiyinum çıkmıştı geçmiş olsun canımTeşekkür ederim anlık bi olay sebebini anlayamadım durup dururken oldu
@Dilos06 ne kadar cok aloe veran var. Annemin evindede vardi jel yapar yuzume surerdim.yuzumun yenilendigini hissederdim.
Nego detayli temizlige bende katilmak isterim.
malipina gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin insallah
kk birinci noteri esin guzel is yapiyorsa cok sanslisin. Bnm esimede dedigimde yapar ama o yapinca ben daha cok yoruluyrm. O yuzden o genelde cocuk bakma kismiyla ilgilenirken ben isleri hallediyrm
Bazen olabiliyor, hep olmamasına sevindim. İnşallah bir daha olmaz.Teşekkür ederim anlık bi olay sebebini anlayamadım durup dururken oldu
Ya kızlar bu kk da niye herkes birbirine kuzum diyor. Ben bı tek çocuklarıma kuzum diyom. Onu da kendim koyunum yani onlarda kuzu gibi dusunuyom. Büyükler küçüklere diyor desem değil. Ben kırk olcam kuzum diyolar ama ha ha. Neyse uykum geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?