Düzenli Evimiz & Hayatımız

Misafirlerle uğraşmaktaaaaaa misafirim vardı negom, daha yeni gidecekler
Salı günü bir misafir grubu daha gelecek. Temizlik yaptım zaten 2 gün boyunca yarın yine yapacağım. Ayy çok yoruldum. Sen nasılsın?
Oo Allah kolaylık versin, izne çıkmanı mı beklemiş misafirler
Bende iyiyim çok şükür, koştur koştur geçiyor
Çok hastayım bonusum 39.5 ateşleyim iki gündür acillerden çıkamıyom
Canım ya hala mı ateşlisin instagrama da bakmadım tekrar, yeni oturdum

Evet normalde evde değilim ya gelemiyorlar :)) odak noktası mı yapıyorsunuz bu hafta? Okuyamadım geçmişi

Evet normalde evde değilim ya gelemiyorlar :)) odak noktası mı yapıyorsunuz bu hafta? Okuyamadım geçmişi
Benim dip köşe temizliğe başlamam lazım, belimden dolayı yapamadım uzun zamandır.
Nerden başlayalım diyoruz, eşlik edenler de olacak

Benim dip köşe temizliğe başlamam lazım, belimden dolayı yapamadım uzun zamandır.
Nerden başlayalım diyoruz, eşlik edenler de olacak

Güzel olur ben de hala bir düzen oturtamadim, bi yeri toparlıyorum başka yere geçene kadar orası yine aynı. Ben beceremedim galiba bu işi

11 gibi acile gttik gene kuzum.iğne vurdular bir saat sonra bi terlemeye başladımki yastık yorgan kıyafetler su resmen.öyle 2 saat uyumuşum.kalktım bi ılık duş aldım.bi ara gene bi üşüme geldi korktum çıkacak diye ateşim.ilaçları aldım.şimdi iyiyim şükür

Geçmiş olsun.

Güzel olur ben de hala bir düzen oturtamadim, bi yeri toparlıyorum başka yere geçene kadar orası yine aynı. Ben beceremedim galiba bu işi
Sürekli yapılmayınca dağılıyor düzen, benimde öyle bu ara, günlük basit rutin işler o kadar
Yaa, yolculuk sarstı seni, burdan mı kaptın acaba terlemek epey hafifletiyor hastalığı. Daha iyi olursun İnşallah

Bence de yol çarptı.hava da soğuktan sıcağa döndü o da etkiledi sanırım.bugün işe gidemedim,acilde rapor da yazmadılar.hiç adetim değil işi aksatmak ama napim sağlık daha önemli
Sen nasıl oldun kuzum.başağrıların geçti mi inşallah

İyi akşamlar çok mesaj birikmiş okuyamadım, iki gündür ev bakıyoruz acayip yordu, başım ağrıyo
Ortalığı, mutfağı toparladım. Eşimin gömleklerini, pantolonlarını ütüledim. Çamaşırları katladım, yerleştirdim. Duş alıp sızacağım

D Dilos06 ne kadar cok aloe veran var. Annemin evindede vardi jel yapar yuzume surerdim.yuzumun yenilendigini hissederdim.
Nego detayli temizlige bende katilmak isterim.
malipina gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin insallah
@samdan esin guzel is yapiyorsa cok sanslisin. Bnm esimede dedigimde yapar ama o yapinca ben daha cok yoruluyrm. O yuzden o genelde cocuk bakma kismiyla ilgilenirken ben isleri hallediyrm

Baş ağrım bir gidiyor bir geliyor
Beline noldu incittin mi
Yok canım bir aydır ağrıyordu, gittim doktora demiştim ya mekanik ağrı dedi, ev işi falan yaparken yormuşum

Umarım bulursunuz gönlünüzce
Tamam sabah yazarım artık başlarsam

Teşekkür ederim canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…