Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benm ilk oğlum çok sakindi hem gebeligmde hem doğduğunda ikincinin hareketler ayaklarını görmüştüm karnmda beş parmağı çıkmıştı tabaaniyla o kdr hareketli bı bebekti ama uyku problemi olan hep buyuk olandı hala daha öyle devam ediyor

İns sakin güzel bir bebek olur dogurayim da bı :)

Aa evet doğum günü vardı, nasıl geçti? Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı huzurlu yaşları olsun ❤
Harika geçti.
Arkadaşım vardı yardımcı olmak için. süslemeyi falan o yaptı. ikramlıklarda, temizlikte, serviste her şeyde yardımcı oldu.
Çocuklar dağıttı haliyle ama hiçbir müdahalede bulunmadım. Çünkü çok eğlendiler.

Anneler "iyi cesaret, nasıl evde yaptın bu kadar çocukla" falan diyip durdular.
"Olmaz bi şey, dağınıklık toplanır" dedim.
"Aa ne kadar olumlu bir kadınsın" diye övüp durdular beni

gidince topladık hemen :)

insaAllah canm.

Uykum var bi gözüm kapalı
Neden ki?
Ya ne güzel, arkadaşının böyle yardım etmesi de iyi olmuş. Kaç yaşındaydı kızın? Dağınıklık toplanıyor, geriye güzel anılar kalmış
Günaydın hanımlar. Benim görev tamam. İlk mutfağa giriştim hallettim.
Eline sağlık
Günaydııııın
Patates soğanlığım temiz,Ocak ödevi süper olmuş gözlerinin temizlik vakti gelmişti gideyim de iyice bir ovuyum
Kolay gelsin

Evi topladım ama acil süpürüp silmem lazım
Boşver canım. Al kuzularını yanına sevdiğiniz bir şeyi yapın, sinemaya gidin veya evde seyredin. Beraber oyun oynayın. Ben çok seviyorum öyle şeyleri ama küçük bebek olunca zor oluyor.

Boşver canım. Al kuzularını yanına sevdiğiniz bir şeyi yapın, sinemaya gidin veya evde seyredin. Beraber oyun oynayın. Ben çok seviyorum öyle şeyleri ama küçük bebek olunca zor oluyor.
Çok kirlendi ev canım, epeydir yüzeysel yapıyorum, belim yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…