Vay pro yardimlaşmasi. Bende mülteci gibi köşeden bakam
Ah bonusum evi görsen hiç toplanmaz dersin ama birazdan gaza basacamTerliğin 15 dk larını kendime tutayım sanki ondan görmemiş gibi tut bonus
Vay pro yardimlaşmasi. Bende mülteci gibi köşeden bakam
Gittin mi dohturaAh bonusum evi görsen hiç toplanmaz dersin ama birazdan gaza basacam
Bende öyle yapayım çay içiyorum şimdi ama6Terliğin 15 dk larını kendime tutayım sanki ondan görmemiş gibi tut bonus
Bende hastasın veya hamilesin sandımUyandım nego uyandım. Dün misafir vardı da yorgunluktan
Gittim bebeğe bugün. iyiymiş durumu. Sağol canım benimGittin mi dohtura
Bende öyle yapayım çay içiyorum şimdi ama6
Bende hastasın veya hamilesin sandım
Bencede hamileBende öyle yapayım çay içiyorum şimdi ama6
Bende hastasın veya hamilesin sandım
Temizlik sopamın sapı da bozuldueskiyi çıkarıcam artık, elimle mi silsem dedim bir ara
Yok kız canına yazık. Getircek kimse yok mu. ÇarşıdanTemizlik sopamın sapı da bozuldueskiyi çıkarıcam artık, elimle mi silsem dedim bir ara
Herşeyi sanatsalAyağımla siliyorum bale yapar gibi
Ev toplu, kahvaltı sofrası kurdum ikinci kere, çocuklar erkenden yedi birde benimle bir daha yedilerBi bardak daha içeyim no piroblem ama senin yatakların topludur kesin puh
Eski kovam var. Kocama mesaj attım, ne güzel yat dinlen işte diyorYok kız canına yazık. Getircek kimse yok mu. Çarşıdan
Bahar temizliği yapcaz ya kız. Çocuklar durursa az biraz mutfak dolabı basliyakEv toplu, kahvaltı sofrası kurdum ikinci kere, çocuklar erkenden yedi birde benimle bir daha yediler
Sofra duruyor.
Ya mutfağa düzen lazım tıklım tıkış oldu dolaplar, onu düşündükçe geriliyorum
Valla mı oluyor mu kızAyağımla siliyorum bale yapar gibi
Herşeyi sanatsal
Valla mı oluyor mu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?